Dit zijn 10 ijzersterke rollen van Tom Hardy!

Welke van deze (of andere) rollen van Tom Hardy is jouw favoriet?

Bram de Groot 18 mei 2020 09:03 in Algemeen
Acteur Tom Hardy is één van de geliefdste namen in Hollywood, en dat al jarenlang. De acteur is te zien in grote blockbusters, maar ook in veel kleinere projecten op zowel het witte doek als op het kleine scherm, van arthouse tot tv-series.

Hieronder een snel overzicht van zijn tien beste rollen. En dit is uiteraard om de discussie aan te wakkeren. Want welke rol is nu eigenlijk zijn beste? Velen zullen gaan voor Bane, aangezien dit nu éénmaal zijn bekendste personage in een blockbuster is. Andere blockbuster-personages zijn Eddie Brock en Max Rockatansky. Maar vergeet niet zijn Forrest Bondurant, Charles Bronson en Ivan Locke. En uiteraard Alfie Solomons!

10 ijzersterke rollen van Tom Hardy
Hieronder staan op alfabetische volgorde de tien ijzersterke rollen op (achter)naam. Uiteraard heeft Hardy in nog veel films en series gespeeld. Laat op de gebruikelijke plaats weten welke rol jij het beste vindt, of welke je echt mist.


Bane in The Dark Knight Rises uit 2012

Bob in The Drop uit 2014

Forrest Bondurant in Lawless uit 2012

Eames in Inception uit 2010

Eddie Brock in Venom uit 2008

Charles Bronson in Bronson uit 2008

Tommy Conlon in Warrior uit 2011

Reggie en Ron Kray in Legend uit 2015

Ivan Locke in Locke uit 2013

Max Rockatansky in Mad Max: Fury Road uit 2015

Bonus: Alfie Solomons in tv-serie Peaky Blinders uit 2013 - heden

Nu is hij Capone
Zijn meest recente rol heeft hij in Capone. In deze film is Hardy te zien als de 47 jarige Al Capone. De prent heeft een wisselend ontvangst, maar zoals zo vaak wordt Hardy geprezen om zijn aandeel. Check hieronder de trailer:NieuwsFilm