Algemeen

Meer dan 50 nieuwe films op Amazon Prime Video te bekijken

Het blijft druk op de streamingdienst.

door Jim Pedd om 13:33 in Algemeen
Het is de afgelopen weken druk op Amazon Prime Video. Je verwacht natuurlijk op een gegeven moment een dip, maar ook afgelopen week werden er weer heel wat nieuwe films toegevoegd!

Anomalisa (2015)
Regie: Duke Johnson, Charlie Kaufman | Cast: David Thewlis, Jennifer Jason Leigh
Michael Stone is schrijver van boeken die gaan over klantenservice. Hij worstelt met zijn onvermogen om mensen te verbinden en uiteindelijk voelt hij zich verlamd door de alledaagsheid van zijn leven. Tijdens een zakenreis ontmoet hij een vreemdeling die zijn blik op de wereld verandert.

Manchurian Candidate (2004)
Regie: Jonathan Demme | Cast: Jeffrey Wright, Pablo Schreiber, Anthony Mackie, Dorian Missick
Nadat Sgt. Raymond Shaw, zoon van de machtige senator Eleanor Shaw, als held terugkeert uit de Golfoorlog, kunnen de andere leden van zijn peleton zich eigenlijk niet herinneren wat hij nou gedaan heeft voor zijn onderscheiding. Majoor Bennett Marco besluit Sgt. Shaw's bezigheden te onderzoeken. Welke geheimen worden er door de overheid en het leger achtergehouden?

Suicide Squad (2016)
Regie: David Ayer | Cast: Will Smith, Jaime FitzSimons, Ike Barinholtz, Margot Robbie
Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. De meedogenloze inlichtenofficier Amanda Waller (Viola Davis) biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Haar eerste doelwit: de bezeten archeoloog June Moone/Enchantress (Cara Delevigne). Als Midway City bedreigd wordt door een krachtige mythische vijand, krijgt Wallers plan groen licht. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot (Will Smith) krijgt zijn rechten terug, Harley (Margot Robbie) uit haar kooi bevrijd, Diablo (Jay Hernandez) stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang (Jai Courtney) en Slipknot (Adam Beach) krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. Dit wordt strikt gehandhaafd door leider Rick Flag (Joel Kinneman), de samoerai Katana (Karen Fukuhara) en natuurlijk de explosieve apparaten - ontwikkeld door Wayne Enterprises - die in hun nek zitten. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker (Jared Leto) uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley.

All the Devil's Men (2018)
Regie: Matthew Hope | Cast: William Fichtner, Sylvia Hoeks, Milo Gibson, Gbenga Akinnagbe
Een premiejager moet in Londen zoeken naar een in ongenade gevallen CIA-agent. Dat brengt hem in een strijd met een ex-militair bondgenoot en diens privéleger.

Whiskey Tango Foxtrot (2016)
Regie: Glenn Ficarra, John Requa | Cast: Tina Fey, Margot Robbie, Martin Freeman, Alfred Molina
Journaliste Kim Barker wordt naar de hoofdstad van Afghanistan - Kaboel - gestuurd wordt voor haar werk als oorlogscorrespondente. Eenmaal aangekomen voelt ze zich als een vis op het droge. Weldra moet ze in Afghanistan en Pakistan diverse uitdagingen zien te overmeesteren tijdens de oorlogstijd. Daarnaast ontwikkelt ze een aparte relatie met een collega, de Schot Iain MacKelpie.

One Night in Miami (2020)
Regie: Regina King | Cast: Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge, Leslie Odom Jr.
Op 25 februari 1964 herenigen de vrienden Cassius Clay, Jim Brown, Sam Cooke en Malcolm X zich. Ze hebben reden tot vieren nu Clay wereldkampioen zwaargewicht is geworden na zijn zege tegen Sonny Liston. Een zorgeloze avond wordt het echter niet voor de vier befaamde heren. Maar al te goed zijn ze zich bewust van de inbreuk op de burgerrechten die zij en mede Afro-Amerikanen moeten dulden. Ze delen hun gedachten en verantwoordelijkheden over deze kwestie met elkaar.

En verder
verschenen ook deze films nieuw op Amazon Prime Video:

Actie
7 Minutes (2014)
Ambushed (2013)
Approaching the Unknown (2016)
Drone (2017)
Man on Fire (1987)
Maximum Ride (2016)
The General's Daughter (1999)
The Sentinel (2006)

Documentaire
Beyond JFK: The Question of Conspiracy (1993)
Super Size Me 2: Holy Chicken! (2019)
The Millennial Dream (2016)

Drama
Amistad (1997)
Bee Season (2005)
Black Mass (2015)
Breaking Up (1997)
Captive (2015)
Cobb (1994)
Dangerous Beauty (1998)
Q & A (1990)
Second Best (1994)
Terms of Endearment (1983)
That Night (1992)
The Mambo Kings (1992)
The New Age (1994)
The Power of One (1992)
This Boy's Life (1993)
Tigerland (2000)
Turtle Beach (1992)

Horror
Hear No Evil (1993)
Stay (2005)

Kinderen
Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)

Komedie
Air Bud: World Pup (2000)
Bogus (1996)
Boys on the Side (1995)
Brother Nature (2016)
Carpool (1996)
Elizabethtown (2005)
Empire Records (1995)
First Daughter (2004)
Goodbye Lover (1998)
Lost in London (2017)
Memoirs of an Invisible Man (1992)
Mother (1996)
Switch (1991)
The Man Who knew Too Little (1997)
The Sunchaser (1996)

Romantiek
A Midsummer Night's Dream (1999)
Simply Irresistible (1999)

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RelentLess

Avatar

Het aanbod van prime is het echt veel beter dan van elke andere streamingdienst

Sunspot

Avatar

^

Wordt met de dag beter, de originals alleen al zijn top. Heb helemaal geen behoefte meer aan bijv. Netflix, welke ik heb opgezegd omdat ik Amazon Prime nam Smiley face

Benjamin2510

Avatar

Nadat Netflix hoe I met you're mother sons of anarchy en prison break er af heeft gehaald en the big bang theory komende maand de streaming dienst verlaat ga ik mijn abbonement ook zeker omwisselen naar prime. Prime heeft een beter aanbod en is goedkoper dan Netflix

HolophoniC

Avatar

Netflix heeft nog altijd prima aanbod. Ik heb ze gewoon allebei. Heerlijk. En al die bovengenoemde series staan nu gewoon op Amazon. En Netflix bied weer wat andere series. Zoals nog altijd prima originals. En als toetje gewoon Disney plus. Wat wil een mens nog meer tijdens de lockdown.
Nee dan Film1,dat ze daar nog 14 euro voor durven vragen bij de tv aanbieders zodat je 4 lineaire zenders krijgt is een schandaal.
Daar mag van mij nu dan toch echt de stekker uit.

NieuwsFilm

meest populair