Featured

Fan van 'Batman Begins'? Check dan deze films op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft heel wat toffe suggesties als je van Batman Begins houdt. Wij zetten er vijf op een rij.

door Jim Pedd om 06:00 in Featured
Amazon Prime Video heeft een groot aanbod. De streamingdienst lijkt vooral in te zetten op blockbusters. Vandaag zetten we de vijf filmtips voor je op een rij die de streamingdienst geeft als je van Batman Begins houdt.

Het gaat daarbij nadrukkelijk om de films die Amazon Prime Video zelf aanraadt als je zoekt op alternatieven voor Batman Begins.

Dracula Untold (2014)
Regie: Gary Shore | Cast: Luke Evans, Sarah Gadon, Dominic Cooper, Art Parkinson
Dracula Untold is een oorsprongsverhaal en negeert de Bram Stoker roman compleet. Het verhaal volgt Vlad the Impaler, de legendarische Roemeense heerser die er een gewoonte van maakte om zijn vijanden te spietsen. Uiteindelijk groet Vlad uit tot onze bekende bloedzuiger.

The Prestige (2006)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Piper Perabo
Londen van rond de eeuwwisseling (1900). Twee illusionisten raken door hun onderlinge rivaliteit verwikkeld raken in een levenslange strijd om macht en status. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoeten, zijn Robert Angier (Hugh Jackman) en Alfred Borden (Christian Bale) elkaars concurrenten. Hun aanvankelijk vriendschappelijke competitie evolueert tot een bittere rivaliteit die hen tot gezworen vijanden maakt. Bedrog en jaloezie voeren de boventoon tijdens hun ontmoetingen die niet alleen gevaarlijk zijn, maar soms zelfs dodelijk. De magiërs brengen met hun kunsten zelfs de levens van degenen die hen omringen in gevaar....

Star Trek Beyond (2016)
Regie: Justin Lin | Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana
Halverwege de vijfjarige missie in de ruimte wordt de USS Enterprise aangevallen door een niet te stoppen golf van buitenaardse wezens. De bemanning moet het schip verlaten en strandt op een onbekende planeet, zonder redding...

Transformers (2007)
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson
Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Suicide Squad (2016)
Regie: David Ayer | Cast: Will Smith, Jaime FitzSimons, Ike Barinholtz, Margot Robbie
Suicide Squad volgt op de gebeurtenissen in Batman v Superman: Dawn of Justice en speelt zich af in een wereld zonder Superman, waarin de regering probeert te bepalen hoe het om moet gaan met de eventuele komst van een buitenaards wezen met snode plannen. De meedogenloze inlichtenofficier Amanda Waller (Viola Davis) biedt aan om de ergste criminelen van de samenleving te rekruteren: de criminelen met dodelijke vaardigheden en bovenmenselijke krachten. Haar eerste doelwit: de bezeten archeoloog June Moone/Enchantress (Cara Delevigne). Als Midway City bedreigd wordt door een krachtige mythische vijand, krijgt Wallers plan groen licht. Ze sluit een deal met het complete team van gevangenen: Deadshot (Will Smith) krijgt zijn rechten terug, Harley (Margot Robbie) uit haar kooi bevrijd, Diablo (Jay Hernandez) stapt uit zijn brandveilige cel, Boomerang (Jai Courtney) en Slipknot (Adam Beach) krijgen de wapens waar ze hun naam aan ontlenen terug en Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) komt uit het moeras. De enige voorwaarde is deze: Gehoorzaam of ga dood. Dit wordt strikt gehandhaafd door leider Rick Flag (Joel Kinneman), de samoerai Katana (Karen Fukuhara) en natuurlijk de explosieve apparaten - ontwikkeld door Wayne Enterprises - die in hun nek zitten. De aankomst van de getatoeëerde megacrimineel The Joker (Jared Leto) uit Gotham City zou de missie echter kunnen verdoemen, dankzij zijn plan om herenigd te worden met zijn ware liefde, Harley.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Als dit geen reclame voor Amazon was, zou het dit leuk item kunnen zijn.
Als het echt tips waren van een redacteur die idd zelf fan is van Batman Begins en dan wat films aanraad waarvan hij/zij raakvlakken ziet. (ipv zijn/haar ziel verkoopt door suicide squid aan te raden Smiley face )

Jim

Avatar

@Chris23 dit is zeker geen reclame voor Amazon Smiley face

Chris23

Avatar

Aight .. in dat geval : leuk item dit. Smiley face
Ik raad dan The Tick (2016) aan; iets minder serieus als Batman Begins maar ook een goed origin verhaal van een superhero. (Arthur Everest`s origin verhaal dan)

Negan

Avatar

Als ik Batman begins kijk denk ik ook echt aan de transformers en star trek. Dikke fail dit stukje. @chris23 je hebt gewoon gelijk hoor.

Jim

Avatar

@Chris23 thanks! Ik vind 't zelf vooral leuk om te zien wat die platforms zelf aanraden. Vooral ook bij Netflix best leuk, omdat 't algoritme zo specifiek werkt en het aanbod zo groot is.

Chris23

Avatar

^Ah, vandaar ; Ik zou het niet weten, want ik ben nog steeds ouderwets arrr!! Smiley face

NieuwsFilm

meest populair