Featured

Netflix voegt in mei deze 20 films nieuw toe!

Het is weer een hele lange lijst met nieuwe titels. Check ze hier!

door Jim Pedd om 22:44 in Featured
Vandaag heeft Netflix de titels die het in mei in elk geval online zet bekendgemaakt. Het zijn weer heel veel nieuwe films en we duiken er dus maar meteen in!

F*ck de liefde (2019)
Regie: Appie Boudellah, Lodewijk van Lelyveld | Cast: Yolanthe Cabau van Kasbergen, Dorien Rose Duinker, Victoria Koblenko, Thijs Römer | Releasedatum: 4 mei
Lisa zit midden in een scheiding met Jack en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim. Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy. Bo, de zus van Cindy is getrouwd met Said. Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas.

And Tomorrow the Entire World (2020)
Regie: Julia von Heinz | Cast: Mala Emde, Noah Saavedra, Tonio Schneider, Andreas Lust | Releasedatum: 6 mei
Een rechtenstudent voegt zich bij een anti-fascistische groep en komt terecht in een gevaarlijke situatie. Ze trekt ook steeds meer geweld aan, en daardoor dreigt veel te ontsporen.

Monster (2021)
Regie: Manuel Ayala | Cast: Manuel Ayala | Releasedatum: 7 mei
Een groep wetenschappers en soldaten die immuun zijn, moeten een onbekende Commissie van de ene naar de andere stad begeleiden. Dat doen ze in een gevaarlijke wereld waar besmetting op de loer ligt en constant dreiging uitgaat van bizarre gemuteerde wezens.

Qi Huan Zhi Lv (2019)
Regie: Zhang Chong | Cast: Kevin Lee, Bingkun Cao, Shi-Jye Jin, Jia Song | Releasedatum: 9 mei
Sang Yu is zo uitgeput dat hij bijna niet meer wakker kan blijven. Elke keer als hij zijn ogen sluit, ziet hij echter een demon die hem aanvalt en doodt. Op een avond realiseert hij zich dat hij een bijzondere gave heeft: hij kan schatten uit zijn dromen naar de realiteit brengen. Maar dat brengt allerlei problemen met zich mee.

Oxygen (2021)
Regie: Alexandre Aja | Cast: Mélanie Laurent, Mathieu Amalric, Malik Zidi, Marc Saez | Releasedatum: 12 mei
Een jonge vrouw ontwaakt in een cryogene kamer. Ze weet niet meer wie ze is of hoe ze in deze doos, die nauwelijks groter is dan een doodskist, terecht is gekomen. Terwijl de zuurstof langzaam opraakt, moet ze diep in haar geheugen graven naar een manier om aan deze nachtmerrie te ontsnappen.

The Woman in the Window (2020)
Regie: Joe Wright | Cast: Jennifer Jason Leigh, Amy Adams, Gary Oldman, Julianne Moore | Releasedatum: 14 mei
Anna Fox is naast arts bovenal een kluizenaar. Ze woont alleen in New York en verlaat praktisch nooit haar woning. Dagelijks drinkt ze veel wijn, bekijkt ze oude films en denkt bovenal terug aan gelukkigere tijden. Ook is ze niet vies van het bespioneren van haar buren. Tegenover Anna's huis trekt een nieuw gezin in: de Russells. Ze lijken een perfecte familie. Maar wanneer Anna op een avond uit haar raam kijkt en iets ziet wat ze eigenlijk niet zou mogen, begint haar wereld in elkaar te storten. Niet alleen worden haar schokkende geheimen blootgelegd, ook weet ze niet meer wat echt is, wat verzonnen is en wie er nou eigenlijk in gevaar verkeerd.

I Am All Girls (2021)
Regie: Donovan Marsh | Cast: Deon Lotz, Erica Wessels, Masasa Mbangeni, Hlubi Mboya | Releasedatum: 14 mei
Een misdaadonderzoeker krijgt een opmerkelijke band met een seriemoordenaar. Samen proberen ze een wereldwijd netwerk van kindsmokkelaars neer te halen.

Ferry (2021)
Regie: Cecilia Verheyden | Cast: Frank Lammers, Elise Schaap, Huub Stapel, Raymond Thiry | Releasedatum: 14 mei
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

Das schaurige Haus (2020)
Regie: Daniel Prochaska | Cast: Julia Koschitz, Michael Pink, Michael Pink, Inge Maux | Releasedatum: 14 mei
Hendrik is zestien jaar oud en een jongen uit de grote stad. Hij is dan ook bijzonder geschrokken als blijkt dat zijn moeder hem en zijn broertje Eddi naar een dorpje in het zuiden van Oostenrijk wil verhuizen. Nog erger is dat het huis spoken heeft.

Penguins of Madagascar (2014)
Regie: Eric Darnell, Simon J. Smith | Cast: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, Conrad Vernon | Releasedatum: 16 mei
De vier pinguïns sluiten zich aan bij de super geheime dierenorganisatie North Wind, geleid door de wolf Classified. Ze bestrijden de octopus Dave, die alle pinguïns dood wil hebben.

Pitch Perfect (2012)
Regie: Jason Moore | Cast: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow | Releasedatum: 16 mei
Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het "International Championship of Collegiate A Capella" (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall. Divisi krijgt echter te maken met persoonlijke conflicten: hun zangeres Chloe heeft stemproblemen, vele van hen zijn afgestudeerd en hun leider Aubrey probeert wanhopig te groep bijeen te houden. Dan wordt de eerstejaars studente Beca Mitchell in de groep opgenomen. De rebelse Beca heeft goede ideeën maar deze worden routinematig neergesabeld door Aubrey. Ondertussen probeert Beca niet verliefd te worden op Jesse, een nieuw lid van de Treblemakers.

Fifty Shades of Grey (2015)
Regie: Sam Taylor-Johnson | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Jennifer Ehle, Eloise Mumford | Releasedatum: 16 mei
Het leven van de studente Anastasia Steele komt compleet op z'n kop te staan als ze in contact komt met de 27-jarige miljardair Christian Grey. De twee leren elkaar kennen als Anastasia hem mag interviewen en al snel ontdekt zij dat ze hem wil. Tegelijk geeft hij toe dat hij zich ook aangetrokken voelt tot haar, maar enkel een relatie wil op zijn voorwaarden. Dat gebeurt al snel...

Shark Tale (2004)
Regie: Bibo Bergeron, Vicky Jenson | Cast: Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger, Jack Black | Releasedatum: 16 mei
De zeewereld wordt opgeschrikt wanneer de zoon van baas van de onder(zee)wereld gedood wordt. De jonge vis Oscar wordt gevonden op de plek van de moord. De slimme Oscar maakt gebruik van de situatie door zich voor te doen als de held die het criminele kopstuk daadwerkelijk heeft omgebracht, maar hij komt er al snel achter dat dit de nodige consequenties met zich mee brengt.

Love Actually (2003)
Regie: Richard Curtis | Cast: Bill Nighy, Gregor Fisher, Rory MacGregor, Colin Firth | Releasedatum: 16 mei
De film volgt het liefdesleven van acht Londenaars in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
Regie: Michel Gondry | Cast: Jim Carrey, Kate Winslet, Gerry Robert Byrne, Elijah Wood | Releasedatum: 16 mei
Joel (Jim Carrey) is er nogal van ondersteboven dat zijn vriendin Clementine (Kate Winslet) al haar herinneringen aan hun nogal tumultueuze relatie heeft laten wissen. Wanhopig neemt hij contact op met de uitvinder van het bewuste proces, Dr. Howard Mierzwiak, om zo Clementine uit zijn eigen geheugen te laten verwijderen. Maar als Joel's herinneringen aan Clementine langzaam beginnen te verdwijnen, begint hij zijn liefde voor haar opnieuw te ontdekken. Hij probeert uit alle macht het proces, dat zich diep in zijn hersenen voltrekt, tegen te gaan. Terwijl Dr. Mierzwiak en zijn crew hem najagen door zijn eigen herinneringen, wordt Joel meer en meer duidelijk dat hij Clementine niet uit zijn hoofd krijgt....

American Made (2017)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright, Jesse Plemons | Releasedatum: 17 mei
Mena volgt Barry Seal, een zwaarlijvige piloot die zijn geld verdient met het verschepen van wapens en drugs voor zowel de CIA als het Medeillin-drugskartel.

Army of the Dead (2021)
Regie: Zack Snyder | Cast: Hiroyuki Sanada, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Dave Batista | Releasedatum: 21 mei
'Army of the Dead' speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een overval te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.

Girls Trip (2017)
Regie: Malcolm D. Lee | Cast: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Tiffany Haddish | Releasedatum: 24 mei
Vier vriendinnen besluiten samen een tripje te maken. Ze reizen af naar New Orleans voor het jaarlijkse Essence Festival en tijdens deze reis worden vriendschappen opnieuw opgerakeld en komen de dames erachter dat ze heus nog wel een wilde kant hebben.

Baggio: The Divine Ponytail (2021)
Regie: Letizia Lamartire | Cast: Andrea Arcangeli, Valentina Bellè, Thomas Trabacchi, Andrea Pennacchi | Releasedatum: 26 mei
Een biografische film over de Italiaanse voetballer Roberto Baggio, een man die hele generaties heeft geïnspireerd om voetbal te spelen. Hij was een unieke voetballer.

Blue Miracle (2021)
Regie: Julio Quintana | Cast: Dennis Quaid, Bruce McGill, Raymond Cruz, Dana Wheeler-Nicholson | Releasedatum: 27 mei
Het ongelofelijke en waargebeurde verhaal van Casa Hogar, het weeshuis voor Mexicaanse jongens dat zich besloot te richten op het grootste vistoernooi van de wereld, om zo het weeshuis te redden van de ondergang.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Wat een troep (nmi)! Zodra HBO Max hier te streamen is, zeg ik Netflix op. Vind het steeds minder worden.

Goku32

Avatar

Hahahahaha geen toppers of zo

Pascal08

Avatar

Wat ben ik blij dat ik geen Netflix meer heb tering jantje!

mcdaktari

Avatar

The woman in the Window is zo'n beetje de enige waar ik naar uit kijk en Army of Dead de rest is ouwe meuk. Het word tijd dat er een echte goeie streamingsdienst komt want het is niet veel. Als je van Zweedse en Italiaanse/ Turkse films houd dan zit je goed bij Netflix

horizon

Avatar

?

Qi Huan
Oxygen
Army of

milo007

Avatar

Army of the dead is zowat het enige dat ik zal kijken. Mss ook nog Eternal Sunshine, lang geleden d dat ik die heb gezien en hij blijft goed.

Ik dacht overigens dat Shazam ook op Netflix kwam, maar die zie ik hier niet.

Vleeshaak

Avatar

Army of the Dead is wel interessant, maar daar ga ik geen Netflix voor nemen. Rest heeft er al op gestaan of vind ik niet boeiend. Vaak allebei.

David Mills

Avatar

@ Goku32, hoe kun je nu oordelen dat er geen toppers tussen zitten. 8 films die hier staan moeten nog uitkomen en hebben nog geen recensie? Ik kijk trouwens uit naar The woman in the Window.

Jean01

Avatar

niet veel soeps dus,

Boer

Avatar

Eternal Sunshine is een topper

NieuwsFilm

meest populair