Wat is de beste film van Zack Snyder?

Wat is de beste film van Zack Snyder?

We zetten de films van de regisseur allemaal op een rij.

Vanaf vandaag kan je Army of the Dead van Zack Snyder streamen op Netflix. De film wordt prima ontvangen en weet heel wat mensen behoorlijk te amuseren. Maar wat is eigenlijk zijn beste film?

Ter gelegenheid van de release van Army of the Dead kijken we naar de best ontvangen films van Snyder. We gebruiken daarvoor het FT-cijfer, dat bestaat uit een samenvoeging van ratings op onze eigen site, en de cijfers die films scoren op IMDb, RottenTomatoes en Metacritic.

9. Sucker Punch (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Anne Hudgens | Cijfer: 5,1
Baby Doll is tegen haar wil opgesloten, maar heeft een grote overlevingsdrang. Haar droomwereld vormt de ultieme ontsnapping aan haar duistere realiteit. In haar dromen maakt ze ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot, dat in de handen ligt van Blue, Madam Gorski en High Roller.

8. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg | Cijfer: 5,6
Uit angst voor het handelen van een god-achtige superheld die aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, neemt Gotham City's eigen formidabele en krachtige burgerwacht het tegen Metropolis' meest vereerde redder op. Tegelijk worstelt de wereld met de vraag wat voor held het nodig heeft. En met een oorlog die tussen Batman en Superman woedt, komt snel een nieuwe dreiging op, die de mens in groter gevaar dan ooit tevoren brengt.

7. Dawn Of The Dead (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber, Mekhi Phifer | Cijfer: 6,2
Een Amerikaanse stad wordt onder de voet gelopen door een heuse zombie-plaag, en niemand lijkt de hongerige ondoden te kunnen stoppen. Een groep mensen, waaronder een zuster en een politieagent, besluiten voor al deze waanzin te vluchten en zoeken tijdelijk hun heil in een verlaten winkelcentrum.

6. Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Emily Barclay, Abbie Cornish, Essie Davis, Adrienne DeFaria | Cijfer: 6,3
Guardians of Ga'Hoole is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Kathryn Lasky. Het verhaal speelt zich af in het bos van Tyto, waar het koninkrijk der kerkuilen bedreigd wordt door duistere krachten.

5. Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane | Cijfer: 6,5
De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd. Op de aarde wordt Kal-El geadopteerd door Jonathan en Martha Kent en neemt daarbij een nieuwe naam aan, Clark Kent. Naarmate Clark ouder wordt, komt hij tot de ontdekking dat hij superkrachten heeft. Wanneer de aarde vervolgens bedreigd wordt door een buitenaards ras, wat later zijn eigen ras blijkt te zijn, besluit Clark om zijn superkrachten te gebruiken om de aarde te beschermen. Om zichzelf en zijn omgeving te beschermen doet hij dit onder een nieuwe identiteit genaamd Superman

4. 300 (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham | Cijfer: 6,6
In de Slag bij Thermopylae vochten Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische leger. Het Griekse leger staat voor een onmogelijke uitdaging, maar hun moed en opoffering inspireren heel Griekenland om één front te vormen tegen hun Perzische vijand en voor democratie te strijden.... 300 is gebaseerd op het epische stripboek van Frank Miller.

3. Watchmen (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Malin Akerman, Billy Crudup, Matthew Goode, Jackie Earle Haley | Cijfer: 6,8
In een alternatief 1985 zijn superhelden in de ban gedaan door de Amerikaanse federale overheid. Waar voorheen superhelden tot het algemene Amerikaanse straatbeeld behoorden, heeft de overheid het superheldenbestaan illegaal verklaard. Wanneer een superheld in deze onrustige dagen van de Koude Oorlog wordt vermoord start een andere oud-superheld, genaamd Rorshach, een onderzoek. Dit onderzoek brengt een duister complot aan het licht.

2. Zack Snyder's Justice League (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Gal Gadot, Ben Affleck, Amy Adams | Cijfer: 6,9
Vastbesloten om ervoor te zorgen dat Supermans ultieme offer niet voor niets was, werkt Bruce Wayne samen met Diana Prince om zo een ​​team van meta-mensen te rekruteren en de wereld te beschermen tegen de naderende dreiging.

1. Army of the Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Hiroyuki Sanada, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Dave Batista | Cijfer: 7,1
'Army of the Dead' speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood."

NieuwsFilm

meest populair