Nog een superheld lijkt zijn opwachting te gaan maken in 'The Flash'

Nog een superheld lijkt zijn opwachting te gaan maken in 'The Flash'

Het wordt steeds gezelliger in het multiversum...

Het voordeel en tegelijkertijd nadeel aan IMDb is dat iedereen kan bewerken. Zo bestaat de kans op onjuiste of onvolledige informatie, waarvan het soms interessant is om na te zoeken of het klopt.

Nu is er zo'n interessant gerucht opgedoken over DC's The Flash. Alsof die film niet al bomvol genoeg zit met personages, hebben oplettende fans ontdekt dat we wellicht Martian Manhunter van Harry Lennix terug gaan zien.

Stuntman Kenny Knight stond namelijk op de pagina van de film vermeld als 'stuntdubbel van Lennix'. Inmiddels staat hij simpelweg als 'stuntdubbel' genoemd en is elke verwijzing naar Lennix verwijderd, maar een screenshot was al gemaakt:


Tevens duidt het feit dat Knight onlangs Lennix is gaan volgen op INSTAGRAM op meer dan alleen een wild gerucht over het project.

Vage connectie
Maar om de vreugde ook direct tegen te spreken, het feit blijft wel dat Martian Manhunter pas verscheen in Zack Snyder's Justice League (dat waarschijnlijk geen invloed heeft op het universum in The Flash).

Dus mocht Lennix terugkeren, zal dat wellicht enkel zijn als zijn personage General Swanwick uit Man Of Steel en Batman v Superman.

NieuwsFilm

meest populair