HBO Max voegde een bizarre 34 (!) films nieuw toe deze week

HBO Max voegde een bizarre 34 (!) films nieuw toe deze week

Check hier de lijst.

34 films waren er nieuw deze week op HBO Max. Te veel om allemaal uit te lichten en dus zetten we de tien tofste nieuwe films voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het is een weekje vol strakke en behoorlijk harde actie!

Buried (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rodrigo Cortés | Cast: Ryan Reynolds, José Luis García Pérez, Robert Paterson, Stephen Tobolowsky
Paul Conroy (Ryan Reynolds) is een aannemer uit de Verenigde Staten die werkzaam is in Irak. Na een aanslag van een groep terroristen wordt Paul wakker in een kist, onder de grond. Hij is levend begraven. Met enkel een aansteker en een mobiele telefoon moet Paul aan deze claustrofobische val proberen te ontsnappen...

John Wick: Chapter 2 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Ruby Rose
John Wick moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

Killing Them Softly (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew Dominik | Cast: Brad Pitt, Scoot McNairy, Ben Mendelsohn, James Gandolfini
Cogan kennen is een crimineel die werkt voor de plaatselijke maffia in Boston. Hij wordt ingeschakeld wanneer enkele gangsters tijdens een belangrijke pokeravond overvallen worden. Cogan deinst voor niemand terug en gaat op zoek naar de daders. Tijdens zijn persoonlijk onderzoek voelt hij iedereen aan de tand en is hij zelfs bereid om over te gaan tot moorden.

Moonrise Kingdom (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wes Anderson | Cast: Bruce Willis, Edward Norton, Bill Murray, Frances McDormand
Twee jong volwassenen worden in de jaren '60 verliefd en gaan er samen vandoor. De machthebbenden in hun dorp in New England krijgen hier notie van en gaan op zoek naar het tweetal. Norton, een scoutleider, en Willis, de sherrif, maken beiden deel uit van het zoekteam. McDormand speelt de moeder van het vermiste meisje, terwijl Murray haar vader zal gaan spelen.

The Expendables (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sylvester Stallone | Cast: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren
"The Expendables" zijn huurlingen noch geheim agenten. Ze kiezen zelf hun missies en zijn aan niets of niemand gebonden. Ze wagen hun leven niet voor het geld of voor de roem, maar omdat ze hopeloze, gruwelijke toestanden uit de wereld willen helpen. Wanneer de Verenigde Staten en enkele andere landen hen vragen om een corrupte Zuid-Amerikaanse dictator te elimineren die zijn land in een puinhoop heeft veranderd, happen ze toch toe.

Only God Forgives (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicolas Winding Refn | Cast: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm, Gordon Brown
In Only God Forgives speelt Gosling de gerespecteerde Britse misdadiger Julian die in Bangkok woont. Samen met zijn broer Billy runt hij een Thaise boksschool, die als dekmantel fungeert voor hun drugshandel richting Europa. Hun succesvolle handeltje wordt echter bruut verstoord als Billy wordt vermoord. Moeder Jenna, tevens een gevreesde naam in de onderwereld, komt naar Bangkok om de dood van haar zoon met veel geweld te wreken.

Bad Moms (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Lucas, Scott Moore | Cast: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christina Applegate
Een uitgebluste moeder slaat met twee andere moeders de handen ineen om het tegen andere, fanatieke, ouders op te nemen die de school van hun kinderen met een ijzeren vuist regeren.

Knielen op een bed violen (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Sombogaart | Cast: Gaite Jansen, Barry Atsma, Marcel Hensema, Noortje Herlaar
In Knielen op een bed violen, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jan Siebelink, leiden jeugdliefdes Hans (Atsma) en Margje Sievez (Herlaar) een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras (Hensema) tegen die hem over God vertelt en de herinneringen aan zijn streng gelovige opvoeding aanwakkert. Als Hans vervolgens een diepreligieuze ervaring heeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. In de daarop volgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Margje kan weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt.

Resident Evil (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul W.S. Anderson | Cast: Ryan McCluskey, Oscar Pearce, Indra Ové, Anna Bolt
In een geheime complex ontsnapt een virus, waardoor alle onderzoekers veranderen in zombies. De overheid stuurt een elite-team naar de plek om het virus in bedwang te houden, en te zorgen dat het niet ook de rest van de wereld besmet.

A Walk Among the Tombstones (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Frank | Cast: Liam Neeson, Maurice Compte, Patrick McDade, Luciano Acuna Jr.
Oud-politieagent Matt Scudder, verdient nu als ongelicenseerd privédetective zijn geld. Als een heroïnesmokkelaar hem vraagt de mannen die zijn vrouw ontvoerden en op brute wijze vermoord hebben, op te jagen, ontdekt de privédetective dat het niet bepaald de eerste keer is dat deze mannen zoiets gedaan hebben. En het zal ook niet de laatste zijn. Aan Scudder de taak hen te stoppen, voordat het te laat is.

En verder
​​12 Strong
​​47 meters down
​​100% Coco
​​Alex Cross
​​Arbitrage
​​Before I Go to Sleep
​​Daglicht
​​Dark Places
​​Hyde Park on Hudson
​​Ironclad
​​John Wick 3 Parabellum
​​Mother's Day
​​Promised Land
​​Resident Evil: Afterlife
​​Resident Evil: Apocalypse
​​Resident Evil: Retribution
​​Resident Evil: The Final Chapter
​​The Conspirator
​​The Three Musketeers
​​Tropa de Elite 2
​​Ferrari: Race to Immortality
​​Batman: Soul of the Dragon
​​Jack and Jill
​​My Girl

NieuwsFilm

meest populair