HBO Max kwam deze week met 12 nieuwe films

HBO Max kwam deze week met 12 nieuwe films

Dit zijn ze.

Twaalf nieuwe films. Dat is de score van deze nieuwe week op HBO Max. En daarmee is het een behoorlijk prima week! We duiken er meteen in.

With a vengeance (1992)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Switzer | Cast: Melissa Gilbert, Dixie Lee Sedgwick, Jack Scalia, Matthew Lawrence
Waarom wordt Gena geteisterd door afschuwelijke nachtmerries?. Zij start een speurtocht naar het verleden, een gruwelijke gebeurtenis blijkt de oorzaak...

Money Monster (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jodie Foster | Cast: George Clooney, Julia Roberts, Jack O'Connell, Dominic West
Lee Gates is een bombastische aandelenverkoper die tijdens zijn tv-programma "Money Monster" wordt gegijzeld door een woedende, gewapende man. Laatstgenoemde is al z'n geld kwijtgeraakt door een advies van Gates en dreigt hem nu te vermoorden zodra de camera's uitgaan. Terwijl de hele wereld toekijkt, probeert de presentator in leven te blijven en met behulp van de producente van de show tracht hij ook nog eens de waarheid achter enkele geldgerelateerde leugens te achterhalen.

El crítico (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Javier Morales Perez, Juan Zavala | Cast: Pepa Blanes, Icíar Bollaín, Carlos Boyero, Elio Castro
Met de achtergrond en persoonlijkheid van de zeer omstreden Carlos Boyero als uitgangspunt waagt The Critic zich ook aan bespiegelin

Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington
'Django Unchained' speelt zich af in de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda (Kerry Washington) worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Django wordt bevrijd door de eigenaardige premiejager Dr. King Schultz. Samen met Django int Schultz een aantal premies en daarna krijgt Django de mogelijkheid zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij het bezit is van Calvin Candie, een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt.

Total Recall (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Len Wiseman | Cast: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston
Welkom bij Rekall, het bedrijf dat dromen tot werkelijkheid kan brengen. Voor de fabrieksmedewerker Douglas Quaid (Colin Farrell) klinkt deze trip als de perfecte vakantie om aan zijn frustrerende leven te ontkomen, ook al heeft hij een prachtige vrouw (Kate Beckinsale). Echte herinneringen van het leven als een super spion is net wat hij nodig heeft. Maar als de procedure goed fout gaat, wordt Quaid een opgejaagd man. Hij wordt achtervolgd door de politie, geleid door Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston) en besluit samen te werken met een vrouwelijke rebel vechter (Jessica Biel) om Cohaagen te stoppen. Het is niet meer duidelijk wat fantasie en werkelijkheid is en Quaid ontdekt zijn echte identiteit, liefde en lot.

Terminator Salvation (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Christian Bale, Anton Yelchin, Sam Worthington, Bryce Dallas Howard
De film volgt John Connor (Christian Bale) die wanhopig poogt een verzetsleger te organiseren in een oorlog met een leger van robot-overheersers (Skynet). Het is de laatste en enige hoop voor de mensheid om zich aan de heerschappij van Skynet te onttrekken. Sleutelfiguur binnen het verzet is Marcus Wright (Sam Worthington), een ter dood veroordeelde crimineel die in zijn dodencel op zijn lot wacht.

Terminator 3: Rise of the Machines (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Mostow | Cast: Arnold Schwarzenegger, Nick Stahl, Claire Danes, Kristanna Loken
John Connor ontdekt een geheim project van Cyberdyne: Skynet. Weer arriveren er uit de toekomst twee 'terminators': Schwarzeneggers T-850 om John te beschermen, en een nieuw prototype om hem te vernietigen: de T-x, een beeldschone en genetisch perfecte vrouwelijke robot. John moet in een race tegen de klok zien te voorkomen dat Skynet z'n plannen kan doorzetten.

Passengers (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morten Tyldum | Cast: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne
'Passengers' gaat over een een schip waarop mensen eeuwen lang slapen terwijl ze reizen naar een nieuwe planeet. Een storing zorgt ervoor dat een man negentig jaar te vroeg wakker wordt. Hij is klaarwakker en uit angst om voorgoed alleen te blijven, wekt hij een vrouwelijke passagier.

Moon (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Duncan Jones | Cast: Sam Rockwell, Kevin Spacey, Matt Berry, Robin Chalk
Astronaut Sam Bell woont al bijna drie jaar op de maan in opdracht van Lunar Industries. Hij leeft daar een eenzaam bestaan en door een defecte satelliet heeft hij amper contact met zijn vrouw Tess en driejarige dochter Eve. Zijn enige maatje aan boord is Gerty: een robot. Onverwacht krijgt Sam gezondheidsproblemen en gaat hallucineren waardoor hij een bijna-fataal ongeluk krijgt. Als hij terug is op zijn basisstation, ontmoet hij zijn jongere en gewelddadigere 'ik'. Deze tweede Sam beweert dat hij daar is om hetzelfde driejarige contract uit te dienen. Dan begint de strijd van de 'echte' Sam om zo snel mogelijk uit te vinden wat er verkeerd is gegaan en hoe hij op een veilige manier terugkomt naar huis.

Life (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ted Demme | Cast: Eddie Murphy, Martin Lawrence, Obba Babatundé, Nick Cassavetes
Ray is een derderangs gangster met schulden en Claude de conservatieve bankbediende wiens geld wordt gestolen. Door hun gezamenlijke geldnood komen de twee terecht bij de invloedrijke clubeigenaar Spanky die hen naar Mississippi stuurt om er illegale drank te smokkelen en zo grof geld binnen te halen.

Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Dave Batista, Robin Wright Penn, Mark Arnold
Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film, ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD-agent K. een lang verborgen geheim, dat het potentieel heeft om wat er nog aan beschaving over is, in chaos te storten. K's ontdekking leidt ertoe dat hij op zoek moet naar Rick Deckard, een voormalig Blade Runner van de LAPD, die al dertig jaar vermist is.

Arrival (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg
Story of Your Life is een hersenkrakende sciencefiction-thriller met een krachtige, emotionele twist. Nadat buitenaardse wezens op onze planeet landen, wordt een taalkundige gerekruteerd door de Amerikaanse overheid om de bedoelingen van de aliens te ontcijferen. Terwijl ze de taal van de wezens begint te ontcijferen, krijgt ze te maken met een aantal flashbacks, die de sleutel blijken tot het ontraadselen van een groter mysterie rondom het buitenaards bezoek.

NieuwsFilm

meest populair