Outbreak (1995)

Try to remain calm.

discussie

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

ondanks een sterrencast en een in potentie interessant gegeven voor een goed verhaal is deze film mij maar matig bevallen. Het is mij allemaal net iets te voorspelbaar en te Amerikaans (die generaals en de reactie van het leger). Het had van mij wat fijnzinniger gemogen en de suspense had beter opgebouwd kunnen worden. Nu is het van pats-boem en laten we boel maar snel nuken. 5/10

Tarkus

Avatar

Heb deze film altijd al goed gevonden.
En de sterrencast is ook iets om U tegen te zeggen, de grote namen zijn niet te tellen in deze thriller annex rampenfilm.
Een typische Petersen film is dit, waarbij een rampenscenario op het allerlaatste nippertje wordt vermeden.

Languh

Avatar

Wel apart, deze film best vaak gezien maar nu pas valt mij op dat kevin spacey erin meespeelt.. Toch wel leuk Smiley face

Rubbert

Avatar

jane bond "Ben het helemaal eens met Kweenie. Om de haverklap komen die reclameblokken als bombardementen over het scherm rollen. Terwijl wij op die actie wachten bombarderen ze ons gek met rotzooi. Daarna haak ik af, het wordt TE veel!!!!"


Bombarderen zie ik als dikke actie!!

jane bond

Avatar

Ben het helemaal eens met Kweenie. Om de haverklap komen die reclameblokken als bombardementen over het scherm rollen. Terwijl wij op die actie wachten bombarderen ze ons gek met rotzooi. Daarna haak ik af, het wordt TE veel!!!!

Eerlijk

Avatar

Cuba gooding jr zit erin.. /streept weg

in zijn geval is kort door de bocht zijn meestal accuraat

DVD-maniac

Avatar

Een goede en vooral spannende film. Zit ook een goed verhaal in en vind vooral Donald Sutherland goed spelen in z'n rol als de corrupte generaal.
[rating 4]

capdude

Avatar

Tis een leuke film, al gaat het na een paar keer wel tegenstaan dat het zo amrikaans romatisch allemaal op z'n plek moet komen. Iets meer doden aan de 'goede' zijde en iets meer 'goede' mensen aan de 'slechte' zijde zouden het verhaal veel geloofwaardiger maken. De 12 monkeys is wat virus outbreak betreft dan wellicht veel geloofwaardiger...

Thiver

Avatar

Ik nog niet, dus ik zal er maar eens verandering in brengen. Overigens wel opvallend dat deze titel tot film van de dag is benoemd terwijl het verhaaltje op de frontpagina vrij negatief is... en The English Patient ook wordt uitgezonden.

robinson

Avatar

Deze hadden we nog niet gezien.......

Webjoker

Avatar

laguitara "kuch kuch"
Alarm!

Filmp@ssie

Avatar

Goede film die je na laat denken wat er ons nog te wachten staat en in hoeverre de burgers worden voorgelogen of wat er wordt verzwegen.

Aziez

Avatar

De Amerikaanse overheid is van plan een met Ebola-achtig geïnfecteerd stadje met brandbommen van de kaart te vegen.


die actie klinkt inderdaad wel erg Amerikaans

Michaell

Avatar

Klopt Sjemsjem SBS6 komt altijd als er langere films draaien met zijn Hart van Nederland ertussen :(
Bleeehhhh!!!
Outbreak cool

Kweenie

Avatar

Beetje verwarrend met die oude posts erbij!! Maar wees gerust hij komt vandaag 10-april-2004 gewoon op NET 5 !!!

Moviemagic

Avatar

De film begint goed en er loopt een goede lijn door het verhaal. Alleen op het einde begint hij veel minder te worden. Hij is dan zelfs voorspelbaar. Jammer. Toch een hele goede casting naar mijn mening. Dustin ....T+)