Get Shorty

Get Shorty (1995)

Attitude Plays a Part.

discussie

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

redelijke film die in elk geval lekker wegkijkt. Beetje een bubblegum film, niet echt heel leuk, geen echte crimefilm, dus de vraag is waar je eigenlijk naar zit te kijken. Bekende gezichten in een luchtig verhaal. 6/10

hansbeer

Avatar

Leuke film maar niet echt stoer en grappig ofzo, en een beetje een mager verhaal;

6 sterren.

gerritvanter

Avatar

Haha, maar hij is gelukkig weer op tv :D

Baski

Avatar

siempjah "Hahahhahahahaha! Wat heeft Filmtotaal er weer een prachtig plaatje bij gezet op de voorpagina! Get Shorty, en dan een plaatje van Team America... :W"


Ik dacht al; ik word gek!
Maar gelukkig is het een foutje... ;)

Biedonk

Avatar

siempjah "Hahahhahahahaha! Wat heeft Filmtotaal er weer een prachtig plaatje bij gezet op de voorpagina! Get Shorty, en dan een plaatje van Team America... :W"


nog automatisch het plaatje van vorige week denk ik...

siempjah

Avatar

Hahahhahahahaha! Wat heeft Filmtotaal er weer een prachtig plaatje bij gezet op de voorpagina! Get Shorty, en dan een plaatje van Team America... :W

CAGE

Avatar

Ik heb der niet zoveel over te vertellen. Be Cool, het vervolg van deze film, heb ik nooit gezien. Deze is wel leuk als je hem niet te vaak gezien hebt. Klopt wel dat Travolta zo een beetje de film draagt.

Buzzer

Avatar

Grappige film, zeker de moeite waard om te zien. Nu alleen nog even het vervolg, Be Cool, eens huren....

Denman

Avatar

Ja Remkoo7 dat kan.

Vanaf het begin al.

let maar op het fragment dat Chili zijn jas gaat halen bij iemand van de mafia zonder maar ook 1 woord te zeggen. En diezelfde vent komt later voor uitleg bij Chili wordt ie voor zijn hoofd geschoten. Ook zonder 1 woord te zeggen.

Superfilm!!!

Remkoo7

Avatar

Hey, ik wil vanavond lachen, kan dat met deze film? Smiley face

1990_lennart

Avatar

Deze film idd zeer goed. Dat mag ook wel met zo'n cast.

Eindelijk we dat domme geleuter van Juso niet aan te horen.

Wizzing

Avatar

Een film die ik tot mijn grote spijt altijd voorbij liep in de videotheek. Laatst heb ik deze gehuurd samen met het vervolg "Be Cool" en moet zeggen dat het echt een zeer gave film is. Wat een coole dude speelt John Travolta.

Gooch

Avatar

Ik was aangenaam verast toen ik deze film gisteren voor het eerst zag. leuk om te zien hoe sopranos ster James Gandolfini een keer de pussy is Smiley face

NeeL

Avatar

Leuke lines, beslist, leuke film dat ook wel, maar een beetje wazig op het einde omdat je dat niet verwacht. En nou ben ik er nog niet helemaal uit dus die moet ik nog een keertje zien. Smiley face

NeeL

Avatar

Verdorie, nou wil ik deze film gaan kijken terwijl ik heel hard voor mijn herkansing morgen moet leren! Jullie schuld! Want ik vond Analyze This al leuk!
Nouja dan maar op de ouderwetse manier, de hele nacht doorleren tot ik in slaap val Smiley face
En ik houd jullie verantwoordelijk! :P

treris

Avatar

Echt een topfilm met een topcast, ga em zeker kijken al heb ik em al een paar keer gezien natuurlijk. Vooral Gene Hackman die dan probeert op een gangster te lijken is briljant!!

CAGE

Avatar

Leuke film hoor. Bij de eerste keer vond ik dat niet trouwens. Toen zag ik hem nog eens en beviel ie heel wat beter. Altijd leuk om vaker te bekijken als je hem een tijdje niet gezien hebt. Prachtige komedie avond vandaag. Twee vermakelijke films op de buis. Ik ben heel benieuwd naar The Big Lebowski. Hopelijk is ie wat ik ervan vewacht.

Jules

Avatar

T+)

Claar

Avatar

Goede film, juist omdat ik niet van het maffia-genre hou. John Travolte is heel goed, net als in Pulp Fiction. Ook de combi Bette Middler en Danny de Vito is perfect - net als in Ruthless People (1986) -.
De titel spreekt helemaal niet aan. Renee Russo is niet echt de vamp voor wie ze in de film door moet gaan.
Leuke verwijzingen en dubbele bodems. Idd leuker dan Analye this.Smiley face

Blade-X

Avatar

IK ga het vandaag voor het eerst kijken :D. Ik vond de Analyze serie al :W. En als ik de reacties mag geloven is dit misschien zelfs beter :P. Nou ik hoop van wel :~

Memento

Avatar

Deze heb ik ook al zo vaak gezien, maar hij blijft leuk

"They say the fucking smog is the fucking reason you've got such beautiful fuckin' sunsets"

nummer 10

Avatar

1 van de beste comedys allertijden als julliew het mij vragen. (maar dat doen jullie niet) T+)

Meninho

Avatar

Mooiste quote van Ray Barboni (of barbone) is als hij uit het hotel loopt, 1 meter voor een taxi gaat staan, hem naar hem toe laat rijden, instapt en de legendarische woorden uitspreekt:

"The fuckin'airport"

Briljant!