Bloyamind Avatar

Bloyamind

Laatste reviews

I, Robot(2004)

"...Ik heb de film afgekeken, wat aangeeft dat het vermakelijk genoeg was.. Maar ondertussen heb ik me een partij lopen ergeren, das ni fijn! Niet aan de..."

The Ring Two(2005)

"...@ the grudge, Van de Japanse versies is alleen de allereerste tvfilm-direct to vhs low budget film geweldig. Voor chronologie: Ju-on the curse 1..."

Silent Hill(2006)

"...Ik heb nooit echt begrepen waarom deze film zo negatief ontvangen is. Dit is werkelijk een van de betere game verfilmingen "out there". Naast dit..."

The Terminator(1984)

"...Ik lees de hele tijd dat deze filmreeks onintelligent is. Het is een hele tijd terug dat ik ze gezien heb, maar wat me ervan bij staat is dat het..."

Reservoir Dogs(1992)

"...Misschien ben ik de enige hier, maar de combo van de 2 kill bill's zijn in mijn ogen veruit de slechtste Tarentino's. Kijk voor de gein eens naar de..."

Laatste reacties

"...Voor de liefhebbers: Volgens mij is dit een van de meest complete verzamelde werken van Lovecraft, met alle verhalen op chronologische volgorde (wat schrijven betreft). http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/necronomicon/1001004005579879/index.html......"
Guillermo del Toro gaat horror maken!
"...PS De reden dat het verhaal misschien on-origineel overkomt is dat Lovecraft de oorsprong is van alle horror in die stijl. Steeds meer valt mij op dat hij eigenlijk een best wel originele variant schreef van wat nu ontzettend standaard is. Vooral Ste......"
Guillermo del Toro gaat horror maken!
"...Ik neem aan dat hij het heeft over At the mountains of madness, niet Dreams at the witch house. Die heb ik toevallig wel net uit (in die necronomicon verzameling). Is wel een prima voorbeeld van Lovecraft werk......"
Guillermo del Toro gaat horror maken!
"...[quote=RRR]Sarcisme, cynisme, een geintje: allemaal prima in een recensie..maar het aantal sterren moet toch altijd serieus gegeven worden. Dat lijkt me hier niet het geval, en dat vind ik erg jammer van een site als FilmTotaal.[/quote] Hmm inder......"
Step Up 3D
"...Wel jammer voor meneer de recensent overigens dat de recensie niet naar waarde ingeschat wordt. Hij is gewoon goed! Heerlijk vlot geschreven en een goed voorbeeld van intelligente humor in een recensie. Het knappe is, dat ik meer dan ooit weet wat ik......"
Step Up 3D

laatste ratings

7,7
Hot Fuzz (2007)
Hot Fuzz (2007)
7,9
Black Swan (2010)
Black Swan (2010)
8,1
Donnie Darko (2001)
Donnie Darko (2001)
7,1
Adams æbler (2005)
Adams æbler (2005)

watchlist

Bloyamind heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.