Bloyamind Avatar

Bloyamind

Laatste reviews

I, Robot(2004)

"...Ik heb de film afgekeken, wat aangeeft dat het vermakelijk genoeg was.. Maar ondertussen heb ik me een partij lopen ergeren, das ni fijn! Niet aan de..."

The Ring Two(2005)

"...@ the grudge, Van de Japanse versies is alleen de allereerste tvfilm-direct to vhs low budget film geweldig. Voor chronologie: Ju-on the curse 1..."

Silent Hill(2006)

"...Ik heb nooit echt begrepen waarom deze film zo negatief ontvangen is. Dit is werkelijk een van de betere game verfilmingen "out there". Naast dit..."

The Terminator(1984)

"...Ik lees de hele tijd dat deze filmreeks onintelligent is. Het is een hele tijd terug dat ik ze gezien heb, maar wat me ervan bij staat is dat het..."

Reservoir Dogs(1992)

"...Misschien ben ik de enige hier, maar de combo van de 2 kill bill's zijn in mijn ogen veruit de slechtste Tarentino's. Kijk voor de gein eens naar de..."

Laatste reacties

"...Ik vind dit persoonlijk de enige film die NIET in de flop 100 thuishoort. Ik had de film eerst gekeken voor ik recensies of reacties had gezien. Ik schrok me rot van de cijfers...."
Exorcist: The Beginning
"...Daar kan ik me wel in vinden. Ik heb ontzettend genoten van de film, en baal er als een stekker van dat ik sommige dingen ivbm cultuur gewoonweg niet begrijp. Bijvoorbeeld wat het in zijn geheel inhoud om een teken van "gesloten" op je ogen oren neus......"
Spring, Summer, Fall, Winter and Spring
"...Ik heb m gister gekeken, en ik moet zeggen: Zo beroerd vond ik m niet! Het heeft iets, wat ik niet kan benoemen. Een bepaald 90's sfeertje ofzo. Softporn is het duidelijk niet, want t is niet bepaald opwindend. Als je je niet teveel op de borsten con......"
Showgirls
"...[quote=Annefleur]Ik vond hem erg bijzonder en zeer orgineel! Ik zag hem per ongeluk eigenlijk op Film1 en ik was niet eens van plan iets te kijken. Maar ik kon niet meer wegzappen! Ik vond hem zeer indrukwekkend! Zeker de moeite waard![/quote] Ik......"
The Diving Bell and the Butterfly
"...Ik kan alles hierboven alleen maar beamen, prachtfilm die in zijn rust nooit verveelt!..."
Bin-jip

laatste ratings

7,7
Hot Fuzz (2007)
Hot Fuzz (2007)
7,9
Black Swan (2010)
Black Swan (2010)
8,1
Donnie Darko (2001)
Donnie Darko (2001)
7,1
Adams æbler (2005)
Adams æbler (2005)

watchlist

Bloyamind heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.