major malfunction Avatar

major malfunction

reacties

  • Mehh.. best een aardige film hoor maar wel een beetje overrated als je het mij vraagt. Vond het een beetje een allegaartje van van alles en nog wat. Bovendien was de uitwerking van het verhaal erg matig, het voelde meer aan als een gimmick. Van mij krijgt hij drie sterren.

    als reactie op de film The Cabin in the Woods

  • Goede subtiele horror / thriller die het niet echt moet hebben van gore of shockeffecten maar meer van een bovennatuurlijk en vervreemdend verhaal wat erg naturel en effectief in beeld wordt gebracht.

    als reactie op de film Wake Wood

  • [quote=pmw84]ik heb deze film gisterenavond in IMAX versie gezien. Hoewel IMAX erg gruwelijk is om een film mee te kijken, vond ik deze film absoluut niet geschikt voor. De film was erg droog en zinloos. Ik had me verheugd op deze film, maar vooraf had ik mijn tewijfels erover. Nu dat ik het gezien heb, heb ik er een beetje spijt van. De regisseur moet gewoon Iron-Man blijven maken, die film heeft hij gruwelijk aangepakt. [/quote] Kijk, al je van te voren weet dat Imax gruwelijk is om mee te kijken, waarom heb je hem er dan toch mee gezien? Mischien is hij daarom droog en zinloos maar ik tewijfel daar aan. Dat je spijt hebt kun je beter Ironman 2 kijken die is echt gruwelijk, je weet toch :-) O by de way en die filmlijst is laaaauw vooral Pirates en Tron.

    als reactie op de film Cowboys & Aliens

  • Zeg downloadertjes... vinden jullie het niet jammer dat je deze film nu als brakke camversie hebt bekeken ipv de officiele release (morgen) in de bios even af te wachten???

    als reactie op de film Rise of the Planet of the Apes

  • Deze film heb ik al een keer of 4 gezien en ik blijf hem steengoed vinden. Maar kan me wel voorstellen dat niet iedereen dat vind.

    als reactie op de film Immortel

  • [quote=koert]De zoveelste pompeuze kijk-hoe-stoer-iedereen-weer-is-in-deze-hollywood-productie, deze keer weer eens met romeinen erin. Met als toppunt van idioterie: die knakkers met vulkaanas over hun kop. Gaaaaaaaap.[/quote] Hehehe, ja zo'n idee kreeg ik ook al bij het zien van de trailer. De stoere jongens hebben hun GI-Joe tenuutjes dit keer ingeruild voor van die geinige romeinse pakkies waar hun olijf-geoliede spieren ook nog wat beter in uitkomen. Wel jammer dat die zuigende amerikaanse vlag niet mee mocht op deze tour. Nog een leuk alternatief einde (of begin)zou leuk zijn: een B52 die overvliegt en een hele grote bom op het geheel laat vallen.

    als reactie op de film The Eagle

  • Had ivm het thema een hele saaie film verwacht, maar vond hem echt beregoed! Echt een tip! Gaat dat zien (nu!)

    als reactie op de film 127 Hours

  • Ik ben het erniet mee ens..... :-)

    als reactie op de film The Diving Bell and the Butterfly

  • Volgens de recensie: blabla.. tienduizenden Chinese soldaten en burgers vermoordt werden. ...Nee dus, er zijn daar tienduizend plus tweehonderdtachtigduizend is driehonderdduizend Chinezen vermoord en AL deze moorden worden in iets minder dan 2 uur op je netvlies gebombardeerd, en dat ook nog eens in old skool zwart wit. Maar wel waarheidsgetrouw gefilmd allemaal, dat dan wel weer.

    als reactie op de film Nanjing! Nanjing!

  • Net gezien, erg goede film! Geen commercieel spektakel zoals bijv. Robin Hood maar een rauw en autentiek drama met een bovennatuurlijke twitch. Krijgt van mij een heeeeellle dikke 8!

    als reactie op de film Black Death

  • Yo er staat een fout op deze pagina. Het is niet Bad Leuternant (of Warui yatsu hodo yoku nemuru) van Akira Kurosawa uit 1960 maar die nieuwe [url=http://www.nu.nl/cultuur/2202015/bad-lieutenant-port-of-call-new-orleans--werner-herzog.html] Bad Lieuternant [/url] van Werner Herzog. Dus Warui yatsu hodo yoku nemuru speelt NIET in de bios.

    als reactie op de film Warui yatsu hodo yoku nemuru

  • Vette film en hij is nog steeds goed! Deze heb ik al zooooo vaaakkkk gezien. En vanavond dus weer :-)

    als reactie op de film Conan the Barbarian

  • Alleen jammer dat de release nog zo ellllleeeennnlang duurt. staat 22 okt op deze site maar zien net dat hij pas in januari 2010 draait. Gellukig is er de Piratebay.

    als reactie op de film Pandorum

  • [quote=Mark]Na The Descent is dit de beste Brit-Horror die ik in tijden gezien heb. Die gasten zijn gewoon ernstig ziek alleen heb je dat niet echt in de gaten als je die film kijkt weet je. Pas daarna als je een beetje gaat nadenken over wat de beste scene was kom je er achter hoe fucked het is.[/quote] Mee eens! Brrr..

    als reactie op de film Eden Lake

  • Verbaast me dat deze film in de bios te zien is. Hij is absoluut ontzettend goed maar ook erg 'disturbing' om het zo maar eens te noemen. Vandaar mischien de late release. Komt namelijk heel, heel erg dicht bij allemaal... 100% Gegarandeerd dat je met een bleek gezichtje de zaal uit komt lopen hahaha :-)

    als reactie op de film Eden Lake

  • En ik lees net op Wiki dat er plannen zijn voor een vierde film, die Mad Max: Fury Road zou gaan heten.

    als reactie op de film Mad Max 2: The Road Warrior

  • [quote=Steadicam]Vertaling?[/quote] Haha... even een spoedcursus semantiek in hedendaagse fraseologie dan maar? Komtie: Plempe [regelmatig werkwoord] vb: ff dat biertje dr in plempe. Plempe [Predicatief] vb: deze film is echt vet plempe (zwaai) Zwaai [onregelmatig werkwoord] vb: ik zwaai, hij zwoei, deze film zwaait (zuigt, is zwaar en saai) Bargel [zelfstandig naamwoord] vb: een bargel met geitenkaas. Of als functioneel redunant: mensen, serieus, deze film is echt zwaar bargel (bagger en braggel)

    als reactie op de film The Diving Bell and the Butterfly

  • Beste mensen, Sorry! Dit was voor mij echt de meest plempe (je weet wel...) film van 2008 tot nu toe. Ik heb deze op een zaterdagochtend gekeken - verplichte kost met mijn arthouse-addict vriendin - en mijn HELE zaterdag was naar de kole! Zelden zo'n zwaaie film gezien. Echt bargel! Vet plempe en heul zwaai!

    als reactie op de film The Diving Bell and the Butterfly

  • Geweldige film, staat zeker in mijn top 10 van beste films ooit.

    als reactie op de film Midnight Cowboy

  • Ha! je hebt gelijk, ik zag het net. ...Nu snel even lezen...

    als reactie op de film Death Proof

  • Wat een zaadfilm! 3x niks! niet voor naar de bios gaan, ook niet op dvd huren. gewoon een grote hoax.

    als reactie op de film Creep

  • Vind ik ook, deze film is gewoon VET! zielig hoor, al die gasten met kritiek op deze film...

    als reactie op de film Titanic

  • [quote=daantje18]HE MAJOR MALFUNTION als je nou eens goed nadenkt over die rooie 'drap' volgens jou. is het gewoon het bloed dat die driepoten uitspuiten gewoon bloed van mensen en weefsel van mensen zijn die gedood zij door hun[/quote] Ik had het over de functie van die drap. En waarom moeten mensen uberhaubt eerst het boek lezen om kritiek te geven op de film?

    als reactie op de film War of the Worlds

  • [quote=daantje18]HE MAJOR MALFUNTION als je nou eens goed nadenkt over die rooie 'drap' volgens jou. is het gewoon het bloed dat die driepoten uitspuiten gewoon bloed van mensen en weefsel van mensen zijn die gedood zij door hun[/quote]

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Ja vette film, alleen een beetje vreemd dattie nu pas in de bios komt gezien feit dattie al minstens een half jaar op dvd te huur is. Wel een tikkeltje low budget (digitaal) gefilmd, maar het verhaal (en goeie montage) maakt dat rrrruimschoots goed! Zeker een van de betere horror / thrillers van de laatste tijd. Ik geef hem een dikke 8.

    als reactie op de film Saw