major malfunction Avatar

major malfunction

Laatste reviews

11-11-11(2011)

"...Dit was voor mij de verassing van de Haloween Horrornacht. Goede, vette, lijpe sjait, erg goed gespeeld en een ingenieus verhaal waar geen touw aan..."

The Thing(2011)

"...Deze gezien tijdens de Haloween Horrornacht en heb me prima vermaakt tijdens de film. Van tevoren had ik - van een aantal puristen - gehoord dat deze..."

Tron: Legacy(2010)

"...Tron gisteren tijdens de premiere gezien, moet zeggen hij viel me tegen. Maar aangezien hij in het lijstje van al bovenaan stond was ik er op..."

Moon(2009)

"...Hele bijzondere film, nu al een van mijn favorieten van dit jaar. Begin vond ik erg goed, mooie opnames ook van de maan, het ruimtestation e.a. Maar..."

The Brave One(2007)

"...Prima te doen deze film! Hoewel het thema - wraak - de film hier en daar wel wat voorspelbaar maakt heeft dit mij totaal niet gestoord. Bovendien is..."

Laatste reacties

"...Mehh.. best een aardige film hoor maar wel een beetje overrated als je het mij vraagt. Vond het een beetje een allegaartje van van alles en nog wat. Bovendien was de uitwerking van het verhaal erg matig, het voelde meer aan als een gimmick. Van mij k......"
The Cabin in the Woods
"...Goede subtiele horror / thriller die het niet echt moet hebben van gore of shockeffecten maar meer van een bovennatuurlijk en vervreemdend verhaal wat erg naturel en effectief in beeld wordt gebracht...."
Wake Wood
"...[quote=pmw84]ik heb deze film gisterenavond in IMAX versie gezien. Hoewel IMAX erg gruwelijk is om een film mee te kijken, vond ik deze film absoluut niet geschikt voor. De film was erg droog en zinloos. Ik had me verheugd op deze film, maar vooraf h......"
Cowboys & Aliens
"...Zeg downloadertjes... vinden jullie het niet jammer dat je deze film nu als brakke camversie hebt bekeken ipv de officiele release (morgen) in de bios even af te wachten???..."
Rise of the Planet of the Apes
"...Deze film heb ik al een keer of 4 gezien en ik blijf hem steengoed vinden. Maar kan me wel voorstellen dat niet iedereen dat vind...."
Immortel

laatste ratings

watchlist

major malfunction heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.