major malfunction Avatar

major malfunction

Laatste reviews

11-11-11(2011)

"...Dit was voor mij de verassing van de Haloween Horrornacht. Goede, vette, lijpe sjait, erg goed gespeeld en een ingenieus verhaal waar geen touw aan..."

The Thing(2011)

"...Deze gezien tijdens de Haloween Horrornacht en heb me prima vermaakt tijdens de film. Van tevoren had ik - van een aantal puristen - gehoord dat deze..."

Don't Be Afraid of the Dark(2010)

"...Ik vond het een draak van een film, echt een aanfluiting. Bordkartonnen acteerwerk, tenenkrommende oneliners, een verhaal wat in beginsel best aardig..."

Tron: Legacy(2010)

"...Tron gisteren tijdens de premiere gezien, moet zeggen hij viel me tegen. Maar aangezien hij in het lijstje van al bovenaan stond was ik er op..."

Moon(2009)

"...Hele bijzondere film, nu al een van mijn favorieten van dit jaar. Begin vond ik erg goed, mooie opnames ook van de maan, het ruimtestation e.a. Maar..."

Laatste reacties

"...[quote=leidenaar]ff off-topic : Ik zit vandaag met vrienden al te bespreken om morgen naar Predators te gaan,we lullen er al over,afgesproken,ik bel nog 2 andere gasten,gaan ook mee,en toen ging ik met een vriend net maar ff kijken hoe laat die draai......"
Knight and Day
"...Aiiii... The last Airbender krijgt een 4.4 op IMDB echt superslechte kritieken! Lees en huiver... http://www.imdb.com/title/tt0938283/usercomments..."
"M. Night Shyamalan zakt steeds dieper weg"
"...Deze film wordt een 100% flop, zie hier http://www.imdb.com/title/tt0938283/usercomments..."
The Fire Nation in aantocht in The Last Airbender
"...Hij schijnt ECHT goed te zijn, krijgt een 9.7 op imdb. Zien! zien! zien!! O+..."
Comic Inception online geplaatst
"...Na 10.000 WOOOOOOOOOOHHHHHH reacties te hebben gelezen moet ik zeggen dat ik me daar DEELS bij aan sluit. Tuurlijk, het verhaal is brilliant en het is absoluut een goede film, maar ik vond het geen makkelijke wegkijker. Het vergde behoorlijk wat van......"
Inception

laatste ratings

watchlist

major malfunction heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.