willyyy Avatar

willyyy

Laatste reviews

The Hunger Games(2012)

"...Ik heb m gisteravond in de bios gezien. ik vond het zwaar, zwaar tegenvallen. de opbouw naar waar het om gaat duurt veel te lang, er moet veel te veel..."

8MM(1999)

"...Waarom zeggen mensen dat dit een leuke film is?? dr is niks leuks aan... behalve misschien dit dialoogje: Max California: There's three rules in..."

Saw III(2006)

"...Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Saw I een fantastische film vind. Saw II was een best aardig vervolg. Ik vond dat over het algemeen Saw II wel..."

Laatste reacties

"...Ik heb enorm genoten van de film. nicholson in de rol als chagrijn met teveel geld, en freeman als allesweter. vooral nicholson is in deze rol hilarisch. ik vond het een goede film, met juiste verhouding serieus/humor...."
The Bucket List
"...De film kon me niet heel erg boeien. niet echt het toppunt van geloofwaardigheid. maar wat ik me afvroeg, is dit een vervolg op [url=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=26] behind enemy lines (1998)[/url] of een vervolg op [url=http://www.filmtotaal......"
Behind Enemy Lines II: Axis of Evil
"...Ik vond het wel een hilarische film eigenlijk. hancock die door die pr-vent als een halve onnozele wordt behandeld. 1 ding vond ik wel heeeel bijzonder (écht niet lezen als je m nog niet gezien hebt): [spoiler]hoe heeft zij in vredesnaam die oorbelle......"
Hancock
"...[quote=lykathea]Dat is het eind van Seizoen 5. In seizoen 6 is het einde [spoiler] waar Jack naar Audrey toegaat, en uiteindelijk zielig naar de rotsen staart (zelfmoord?!)...[/spoiler][/quote] sorry.. is ook zo! mijn fout! blijkbaar ga ik na 6......"
24: Redemption
"...Maar in hoeverre was de film te vergelijken met de serie?? ctu kwam in de film niet voor, die toch een zeer belangrijk deel (inclusief personages) in de serie voor z'n rekening neemt. nee, doe mij maar lekker de serie :E ow wat heb ik zin in seizoen......"
24: Redemption

laatste ratings

watchlist

willyyy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.