willyyy Avatar

willyyy

Laatste reviews

The Hunger Games(2012)

"...Ik heb m gisteravond in de bios gezien. ik vond het zwaar, zwaar tegenvallen. de opbouw naar waar het om gaat duurt veel te lang, er moet veel te veel..."

8MM(1999)

"...Waarom zeggen mensen dat dit een leuke film is?? dr is niks leuks aan... behalve misschien dit dialoogje: Max California: There's three rules in..."

Saw III(2006)

"...Ik kan niet anders zeggen dan dat ik Saw I een fantastische film vind. Saw II was een best aardig vervolg. Ik vond dat over het algemeen Saw II wel..."

Laatste reacties

"...Sorry, this video does not exist..."
Opening title sequence 'Skyfall' (video)
"...Volgens mij komt dit nummer ook voor in de trailer waar het wordt gezongen door de dwergen. Dat vind ik beter klinken dan dit. Ik vind dit op de één of andere manier te "modern" klinken om het zo te zeggen...."
Luister naar Neil Finns 'The Hobbit' credit song
"...Ik vond het een goede film, hier en daar ook wel gewaagd. er had wat mij betreft wel wat meer actie in mogen zitten. soms ging de film wel erg traag. en een paar goede schiet/actiescenes zouden dat kunnen verminderen. verder was er nog wel iets wat i......"
Skyfall
"...Sorry hoor, maar wat zijn jullie ontzettend kortzichtig. natuurlijk is 15 miljoen verschrikkelijk veel geld. maar als een film zoveel oplevert, waarom zou alleen de filmstudio daar dik aan mogen verdienen? het is dan toch wel enigszins gerechtvaardig......"
Hoofdrolspelers willen ieder 15 miljoen dollar voor The Hangover III
"...Ik zou het wel willen, maar als ik laaiend enthousiaste recensies lees over films als babel, biutiful en no country for old men, en dat zulke films zelfs oscars winnen, dan begin ik altijd erg aan mijzelf te twijfelen...."
FilmTotaal is op zoek naar extra recensenten

laatste ratings

watchlist

willyyy heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.