dineke Avatar

dineke

reacties

  • Het was een goede verfilming van het boek, helaas vond ikd e spelers niet helemaal goed utgezocht en ging me zelfs aan hun irriteren.... het boek vind ikgeweldig ik wacht op de verfilming van een godin van de jacht, heleen haar beste boek.... Goede film, goed verhaal, jammer van de hoofdrolspelers..maar dat is persoonlijk. een aanrader.

    als reactie op de film De gelukkige huisvrouw

  • Als je van aktie en middeleeuwen houd is het een mooie goede film, het verhaal is wat voorspelbaar maar toch heb je een leuke tijd aan deze film. Zelf vind ik wel dat je hem in de bioscoop moet zien, ik denk dat het imponerende aan deze film op je dvdspeler wat afneemt. Er zijn betere maar zeker ook slechtere films, een goede film als je van dit genre houd.

    als reactie op de film Solomon Kane

  • Een echte hype, met te hogeverwachtingen... helaas vond hem erg tegenvallen, erg langdradig, somber, overdreven acteerprestaties, johnny depp moest de boel oppimpen maar zelfs die rol viel tegen....erg jammer, niet de moeite waard helaas... voor mij een zesje, netaan :Z

    als reactie op de film Alice in Wonderland

  • Een prachtige film, goede spelers, goede akties en een dosis humor. ik viel niet in slaap zoals bij potter, maar zeer zeer vermakelijk en zeer mooi. petje af voor deze film.

    als reactie op de film Percy Jackson and the Lightning Thief

  • Super, een film in een pracht decor. Goede spelers, alles valt op zijn plek. Hij boeit vanaf begin tot aan het eind, en er zit ooknog humor in. Een klasse film, een dikke 10 voor het decor. T+)

    als reactie op de film Sherlock Holmes

  • Heb in tijden niet meer zo gelachen. Was echt een leuke film, niet moeilijk gewoon lekker zitten popcorn bij en lachen.... Toppertje!

    als reactie op de film Old Dogs

  • Heb hem in 3 d gezien, was mooi...echt mooie beelden. De film zelf was ik op een gegeven moment wel even zat, ik wilde dat het klaar was en ik wilde naar huis. De film kon me niet echt blijvend boeien....helaas...

    als reactie op de film Avatar

  • Ik vond het een mooie verfilming van een waard gebeurd verhaal..echt heel onroerend en dat vonden de mensen in de zaal ook... Je hoorde diversen snikken en snuiters......

    als reactie op de film Hachi: A Dog's Tale

  • Ik vond het een bijzonder mooie film waarin de liefde tussen 2 mensen ontzettend sterk aanvoelde. Je kon het bijna grijpen. Dus toch echt wel de moeite waard.

    als reactie op de film The Time Traveler's Wife

  • Was echt niks aan, hele zaal was zich aan het vervelen. het boeide niet en er was geen spanning, het was allemaal zo simpel,voorspelbaar en goedkoop dat je je bijna ging ergeren.

    als reactie op de film Paranormal Activity