dineke Avatar

dineke

Laatste reviews

The Lovely Bones(2009)

"...Natuurlijk is het boek anders als de film....maar de film is niet minder mooi een pracht film die je op vele punten aan het denken zet... Iedere dag..."

The Box(2009)

"...Weinig aan, je snapt het geheel niet...niet waar het om draait, niet wat men ermee wil zeggen en helaas ook het einde niet. dus echt zonde van je..."

De hel van '63(2009)

"...Niks mis mee, ik vond het een goede film. En 1 van de weinige echt nederlandse films zonder naakt en sex, daarmee vind ik hem al met kop en schouders..."

Laatste reacties

"...Het was een goede verfilming van het boek, helaas vond ikd e spelers niet helemaal goed utgezocht en ging me zelfs aan hun irriteren.... het boek vind ikgeweldig ik wacht op de verfilming van een godin van de jacht, heleen haar beste boek.... Goede......"
De gelukkige huisvrouw
"...Als je van aktie en middeleeuwen houd is het een mooie goede film, het verhaal is wat voorspelbaar maar toch heb je een leuke tijd aan deze film. Zelf vind ik wel dat je hem in de bioscoop moet zien, ik denk dat het imponerende aan deze film op je......"
Solomon Kane
"...Een echte hype, met te hogeverwachtingen... helaas vond hem erg tegenvallen, erg langdradig, somber, overdreven acteerprestaties, johnny depp moest de boel oppimpen maar zelfs die rol viel tegen....erg jammer, niet de moeite waard helaas... voor mi......"
Alice in Wonderland
"...Een prachtige film, goede spelers, goede akties en een dosis humor. ik viel niet in slaap zoals bij potter, maar zeer zeer vermakelijk en zeer mooi. petje af voor deze film...."
Percy Jackson and the Lightning Thief
"...Super, een film in een pracht decor. Goede spelers, alles valt op zijn plek. Hij boeit vanaf begin tot aan het eind, en er zit ooknog humor in. Een klasse film, een dikke 10 voor het decor. T+)..."
Sherlock Holmes

laatste ratings

8,1
Der Untergang (2004)
Der Untergang (2004)
4,4
Saw V (2008)
Saw V (2008)
5,1
Saw VI (2009)
Saw VI (2009)

watchlist

dineke heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.