chocoprince Avatar

chocoprince

Laatste reviews

Caché(2005)

"...Zeer interessante film. haneke speelt wel meer met het idee dat karakters uit de film treden of dat de wereld de film binnenkomt. de tapes zijn te..."

Laatste reacties

"...Fantastische film, zeker gezien het budget van ik geloof maar 8000 dollar!!! deze film laat je achter met het gevoel dat je er niks van hebt begrepen, en dat heb je ook niet. een zeer vermakelijke en intelligente film, voor de liefhebber...."
Primer
"...Leuke film voor een scorsese liefhebber. maar dit is bij lange na niet van het niveau wat hij later in zijn carriere zal gaan berijken. in deze film is het verschil tussen droom en werkelijkheid erg onduidelijk wat het algehele verhaal onduidelijk ma......"
Who's That Knocking On My Door
"...Dat een film van Tarsem Singh er visueel goed uitziet hoef je niemand te vertellen. Een visueel genie is en blijft een visueel genie. het jammere is dat hij altijd iemand nodig heeft om een goed verhaal in de film te verwerken. blijkbaar als ik zo na......"
Immortals
"...Leuk detail is dat dit een remake is van hitchcock zijn eigen film the man who knew to much uit 1934, die heb ik welgezien. deze niet..."
The Man Who Knew Too Much
"...Een zeer goeie film, kreeg gewoon de koude rillingen van het verhaal. helemaal omdat het echt gebeurd is. sommige dingen zijn zelfs uit de film gelaten. die waren nog erger dan wat de film laat zien...."
Zodiac

laatste ratings

watchlist

chocoprince heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.