MistAh Avatar

MistAh

Laatste reviews

Snow White and the Huntsman(2012)

"...De opzet van de film was best leuk, sneeuwwitje maar dan donkerder en een iets alternatieve vertelling. Toch vind ik het jammer dat Stewart er in..."

Red Dawn(1984)

"...Leuk concept, maar helaas wel slecht uitgewerkt. het invasie leger is vaak niet meer dan een legertje uit 'The A-team' of 'Airwolf' en het realisme is..."

Laatste reacties

"...Ik weet het niet bij The Zookeeper, het verhaal lijkt mij een beetje erg afgekeken van Dr. Doolittle...."
Filmnieuws in het kort
"...[quote=Ereptile]Mjah alweer zo'n discussie over deze horrorsint poster...Ik ben gewoon benieuwd naar de film zelf :P[/quote] Ik verwacht slechte horror, slechte grappen, slecht acteerwerk en een mager plot. En ik ga hem zeker bekijken :Y..."
Welke bioscopen weren SINT poster? (UPDATE)
"...Volgens de wet is de bioscoop strafbaar als deze een persoon van 15 binnen laat bij een film van 16+ of een 11 jarige bij een 12+ film. Dit heeft te maken met eventuele beschadigende werkingen ed. Echter is het in de praktijk niet zo wanneer er een o......"
Bioscopen aangeklaagd vanwege Sint
"...Goede poster, heeft in ieder geval mijn intresse te pakken...."
Poster Apollo 18
"...Ik heb er altijd een hekel aan wanneer je in een trailer of poster al het spannende (lees: reuzen) van een film al laat zien. Het was mooier geweest als ze, ten minste in de trailers, alleen naar de reuzen hadden gehint door middel van grote voetafdr......"
Flinke lading posters 'Jack the Giant Slayer'

laatste ratings

watchlist

MistAh heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.