Lukas Avatar

Lukas

Laatste reviews

The imposible(2012)

"...Ik heb deze film nu al reeds twee keer gezien, heb wat research gedaan, en verhalen gelezen van echte overlevers oa Maria Belon (de vrouw en haar..."

Hugo(2011)

"...Ik heb de film snel na zijn release in België gezien, en het boek dat ik al twee keer had gelezen, werd bijna perfect verfilmd, zoals fans verwachten..."

Laatste reacties

"...Die documentaire over Daft Punk was overlaatst hier in België op Canvas te zien. Niet iedereen zal het even interessant vinden, maar het is zeker een kijkje waard!..."
Trailers 'Ronaldo' en 'Daft Punk Unchained'
"...Principal photography voor Fantastic Beasts is vandaag begonnnen. http://www.businesswire.com/news/home/20150817005158/en/Filming-Underway-%E2%80%9CFantastic-Beasts-Find-Them%E2%80%9D#.VdH2ckWOPFL In het artikel staat ook de volledige cast. De fil......"
FT Off-topic 17 augustus 2015
"...De versie van '68 is nog steeds zeer vermakelijk. De [url=http://www.imdb.com/name/nm0600531/?ref_=tt_cl_t1]acteur[/url] die Fagin speelde in die versie is onlangs ook overleden. Hopelijk doen ze er iets leuk mee!..."
Toby Haynes maakt nieuwe filmversie van musical 'Oliver!'
"...[quote=airbender]Hoe weet je dat? Link?[/quote] Staat ergens op Pottermore, jaar 4 denk ik, je vindt het wel! :)..."
'Fantastic Beasts and Where to Find Them' zal Amerikaanse magische school onthullen
"...[quote=Ereptile]Waar zou de Nederlandse Hogwarts zich bevinden? In Amsterdam ergens?[/quote] In Nederland is er geen, Belgen en Nederlanders gaan naar Beauxbatons volgens JK Rowling...."
'Fantastic Beasts and Where to Find Them' zal Amerikaanse magische school onthullen

laatste ratings

watchlist

Lukas heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.