filmfreakz Avatar

filmfreakz

Laatste reviews

Ghost World(2001)

"...Soms heb je wel eens een film waar geen spectaculaire actie in zit of effecten maar gewoon een film die je boeit, ook al weet je niet precies..."

RED(2010)

"...Top cast met o.a. John malcovich, Bruce Willis Morgan Freeman. Leuk onderhoudend verhaal. Goede verhouding humor/actie/spanning. Kijkt gewoon..."

Limitless(2011)

"...Acteer werk was op zich niets mis mee. Werd aleen tureluurs van dat snelle ge-edit en effecten. Verhaal was nou ook niet echt erg overtuigend...."

The Next Three Days(2010)

"...Matige film. Ondanks het uitstekende acteerwerk weten ze het toch nog voor elkaar te krijgen bijna na een kwartier de film uit te zetten omdat het..."

Zwartboek(2006)

"...Een mager zesje. Die pruiken in die film zien er echt niet uit, je ziet gewoon van een kilometer afstand dat iemand een pruik op heeft. Echt slecht..."

Laatste reacties

"...Ik vind deze film toch wel meer horror dan Thriler. Maar wel een goede spannende film. Zitten echt freaky dingen in die film dus ik kijk hem liever een keer overdag (dan vind ik het minder eng) en niet 's avonds anders kenk er weer niet van slapen......"
Stir of Echoes
"...Half 5 snachts afgelopen. Dat trek ik niet denk ik... Zou hem wel graag willen zien. Heb hem nog niet gezien dus nog geen rating gegeven...."
Novecento
"...Deze film is echt grappig. Deel 2 & 3 ook overigens. Lekker puberale humor. Sean william scott is echt meesterlijk in deze film als Stiffler. Voor Amerikaanse begrippen gaat het ook best ver in deze film. Leuk bedachte humor, goed geacteerd, g......"
American Pie

laatste ratings

7,7
Ghost World (2001)
Ghost World (2001)
6,6
RED (2010)
RED (2010)
6,8
Limitless (2011)
Limitless (2011)
6,8
Zwartboek (2006)
Zwartboek (2006)

watchlist

filmfreakz heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.