Kayton Avatar

Kayton

Laatste reviews

Deadpool(2016)

"...Deadpool, een film die van de geniale opening credits tot de geinige after credits scène geen moment verveelt. De actie is goed gefilmd en lekker..."

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2(2015)

"...Na de ietwat actieloze maar nog steeds erg goede Part 1 hebben we een jaar moeten wachten op dit laatste deel. En dat was het waard. Het verhaal zit..."

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Een erg goede film in mijn ogen. Humor waarbij je het soms niet laten kunt van te lachen, en ook nog eens erg goede actie. Vermaak als geen..."

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1(2014)

"...Ik vind hem minder goed dan Catching Fire maar daarvoor ook nog zeker niet slecht. Het verhaal zit goed in elkaar en de acteerprestaties zijn van hoog..."

Laatste reacties

"...Ga er woensdag heen. Ben erg benieuwd naar de film...."
Alles over 'Captain America: Civil War'
"...Veel spektakel. Maar daarmee is alles wel gezegd...."
Actievolle trailer 'Gods of Egypt'
"...Morgen gaan kijken in de bios. Ik vond alle voorgaande delen erg goed dus ik ben benieuwd naar dit afsluitende deel...."
The Hunger Games: Mockingjay – Part 2
"...Deze film vind ik nogal ondergewaardeerd. Dit is nou een voorbeeld van een film die je met de verkeerde verwachtingen zou gaan kijken. Het verhaal in deze film is misschien niet super origineel, maar wel redelijk onvoorspelbaar. Meer zeg ik niet omda......"
The Tall Man
"...Dit lijkt me wel een leuk filmpje. Als je het niet al te serieus neemt wordt dit vast wel een heel vermakelijk filmpje...."
Vermakelijke trailer 'The Final Girls' spooft jaren '80 slasherfilms

laatste ratings

watchlist

Kayton heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.