Kayton Avatar

Kayton

Laatste reviews

Deadpool(2016)

"...Deadpool, een film die van de geniale opening credits tot de geinige after credits scène geen moment verveelt. De actie is goed gefilmd en lekker..."

The Hunger Games: Mockingjay - Part 2(2015)

"...Na de ietwat actieloze maar nog steeds erg goede Part 1 hebben we een jaar moeten wachten op dit laatste deel. En dat was het waard. Het verhaal zit..."

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Een erg goede film in mijn ogen. Humor waarbij je het soms niet laten kunt van te lachen, en ook nog eens erg goede actie. Vermaak als geen..."

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1(2014)

"...Ik vind hem minder goed dan Catching Fire maar daarvoor ook nog zeker niet slecht. Het verhaal zit goed in elkaar en de acteerprestaties zijn van hoog..."

Laatste reacties

"...Deze film vind ik nogal ondergewaardeerd. Dit is nou een voorbeeld van een film die je met de verkeerde verwachtingen zou gaan kijken. Het verhaal in deze film is misschien niet super origineel, maar wel redelijk onvoorspelbaar. Meer zeg ik niet omda......"
The Tall Man
"...Tippen aan het origineel kan deze film niet. Maar met goed uitziende dino's en een mooi park, veel actie die goed in beeld is gebracht (inclusief een enorm vette climax) en met groot respect voor Jurassic Park geeft deze film je precies wat je er......"
Jurassic World
"...Zoiets als dit noem ik nou puur hersenloos vermaak. Kijken met lage verwachtingen en genieten maar zou ik zeggen. Ook de kleine twist aan het eind vind ik erg leuk gedaan. 7/10..."
Arena

laatste ratings

watchlist

Kayton heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.