Paulusie Avatar

Paulusie

Laatste reviews

Justice League(2017)

"...Prima voortgang..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Yes, deze film doet zeker niet onder voor zijn voorganger. Het eerste deel zag op t kleine scherm, en vond ik onverwacht goed. Hierdoor keek ik echt..."

Oorlogsgeheimen(2014)

"...Prima jeugd film met een helder verhaal op de juiste manier neer gezet zodat het in deze tijd jongere aanspreekt. Trouw aan de tijd van toen maar wel..."

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Geweldig superhelden vermaak van de bovenste plank. Alles zit er in en ziet er goed uit. Er zit genoeg hhmor in maar ook behoorlijk wat diepgang. Op..."

Hoje Eu Quero Voltar Sozinho(2014)

"...De engelse titel van deze film is: "The Way He Looks". Onder deze titel is de film op dvd te koop. Dit is de Braziliaanse versie van Beautiful Thing..."

Laatste reacties

"...Heel benieuwd, lijkt me een hele mooie en indrukwekkende film! Bizar dat het nog steeds gedacht wordt om een geaardheid te kunnen genezen...."
Trailer voor Joel Edgerton's tweede regieklus 'Boy Erased' met Kidman & Crowe
"...Ooit komt het vast goed. Jammer dat het zo lang moet duren, wel mooi om te zien dat Fox steeds meer maling heeft aan die bekrompen gedachten. Gezien Deadpool 2 (en Love Simon)..."
Waarom Hollywood geen baat heeft bij LHBTI-personages in blockbusters
"...Die poster is gaaf..."
Kevin Feige over status 'Avengers 4'
"...Die ondertoon valt mij ook vies tegen. Diversiteit is juist iets waar Hollywood meer met doen, dat werd tijd! Behoorlijk fout artikel dit!..."
Sony Pictures gaat voor eerste plussize-superheldenfilm
"...Goed verwoord Arificialis en Scheerzeep. Hopelijk gaat dat de komende tijd eindelijk eens een keer veranderen. Tenminste, als de huidige veranderingen zich door zetten. Er is hoop, al is het nog steeds weinig. ..."
'Mean Girls'-sterren mochten niet uit de kast komen van hun management

laatste ratings

watchlist