Paulusie Avatar

Paulusie

Laatste reviews

Justice League(2017)

"...Prima voortgang..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Yes, deze film doet zeker niet onder voor zijn voorganger. Het eerste deel zag op t kleine scherm, en vond ik onverwacht goed. Hierdoor keek ik echt..."

Oorlogsgeheimen(2014)

"...Prima jeugd film met een helder verhaal op de juiste manier neer gezet zodat het in deze tijd jongere aanspreekt. Trouw aan de tijd van toen maar wel..."

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Geweldig superhelden vermaak van de bovenste plank. Alles zit er in en ziet er goed uit. Er zit genoeg hhmor in maar ook behoorlijk wat diepgang. Op..."

Hoje Eu Quero Voltar Sozinho(2014)

"...De engelse titel van deze film is: "The Way He Looks". Onder deze titel is de film op dvd te koop. Dit is de Braziliaanse versie van Beautiful Thing..."

Laatste reacties

"...Wel weer leuk zoiets tusse alle actie en syfy door...."
Eerste trailer en poster 'Mamma Mia: Here We Go Again!'
"...Ik ben gister avond toch voor de tweede keer naar The Last Jedi geweest. En eerlijk is eerlijk, na over de schok heen te zijn vond ik hem best wel iets beter. Er zitten een paar mooie stukke in en het is een film die even moet inzinken. Wat ik nu ook......"
Star Wars: The Last Jedi
"...Shit wat jammer en wat ben ik teleurgesteld. Ik heb een groter respect gekregen voor Episode 1, 2 en 3. George kwam met nieuwe dingen en hoewel ik vind dat deze drie veel beter uitgevoerd hadden kunnen worden is het verhaal en de aankleding helemaal......"
Star Wars: The Last Jedi
"...Voor het nog niet duidelijk was: ik baal enorm! En George, ik mis je...."
Star Wars: The Last Jedi
"...Cool, dus in 2021. Maar ehhhh, wat krijgen we dan in 2020?..."
Rian Johnson net begonnen met nieuwe 'Star Wars'-trilogie

laatste ratings

watchlist