Paulusie Avatar

Paulusie

Laatste reviews

How to Train Your Dragon: The Hidden World(2019)

"...Tegenvallend sluitstuk..."

Justice League(2017)

"...Prima voortgang..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Yes, deze film doet zeker niet onder voor zijn voorganger. Het eerste deel zag op t kleine scherm, en vond ik onverwacht goed. Hierdoor keek ik echt..."

Oorlogsgeheimen(2014)

"...Prima jeugd film met een helder verhaal op de juiste manier neer gezet zodat het in deze tijd jongere aanspreekt. Trouw aan de tijd van toen maar wel..."

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Geweldig superhelden vermaak van de bovenste plank. Alles zit er in en ziet er goed uit. Er zit genoeg hhmor in maar ook behoorlijk wat diepgang. Op..."

Laatste reacties

"...Met hem eens. Het verhaal is op zich prima, het had iets beter uitgewerkt kunnen worden en zonder JarJar. Dat ws echt verschrikkelijk...."
George Lucas verdedigt 'Star Wars: The Phantom Menace' tegen criticasters
"...Leuke vermakelijke film voor Halloween voor ook een jonger publiek. Zonder de standaard blanke helden, wat eens voor wat afwisseling zorgt. Leuke humor en de hoofdpersonen passen prima met elkaar. Een prima anderhalf uurtje...."
Vampires vs. the Bronx
"...Klinkt een stuk beter dan dat wat we nu hebben gekregen. Baal er nog steeds van...."
Wow! Dit waren de 'Star Wars'-plannen van George Lucas
"...Filmpje van Paul de Leeuw. Niets zeggende film, maar de auto die remt om een oude dametje over te laten steken om haar vervolgens volluit op de motorkap te nemen was echt zo bizar lachwekkend dat we het wel zes keer opnieuw hebben gekeken. ..."
Filmcafé: Bij welke filmscène moest je zo hard lachten dat het bijna pijn deed?

laatste ratings

watchlist