Paulusie Avatar

Paulusie

Laatste reviews

How to Train Your Dragon: The Hidden World(2019)

"...Tegenvallend sluitstuk..."

Justice League(2017)

"...Prima voortgang..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Yes, deze film doet zeker niet onder voor zijn voorganger. Het eerste deel zag op t kleine scherm, en vond ik onverwacht goed. Hierdoor keek ik echt..."

Oorlogsgeheimen(2014)

"...Prima jeugd film met een helder verhaal op de juiste manier neer gezet zodat het in deze tijd jongere aanspreekt. Trouw aan de tijd van toen maar wel..."

Avengers: Age of Ultron(2015)

"...Geweldig superhelden vermaak van de bovenste plank. Alles zit er in en ziet er goed uit. Er zit genoeg hhmor in maar ook behoorlijk wat diepgang. Op..."

Laatste reacties

"...Leuke vermakelijke film voor Halloween voor ook een jonger publiek. Zonder de standaard blanke helden, wat eens voor wat afwisseling zorgt. Leuke humor en de hoofdpersonen passen prima met elkaar. Een prima anderhalf uurtje...."
Vampires vs. the Bronx
"...Geen hoogvlieger, niks nieuws maar zeker niet slecht. Prima vermaak met superkrachten. ..."
The Darkest Minds
"...Indrukwekkende film over het leven van een wereld ster die vanaf kindsaf aan geen geluk kon vinden. ..."
Judy
"...Prima vermaak voor een avonje bank hangen. Laat maar zeggen dit is een soort Highlander in een nieuw jasje (minus de killer soundtrack). Wij vonden hem echt wel leuk...."
The Old Guard
"...Indrukwekkemde film waar de hele zaal stil van was. Het hele verhaal waar deze slag uit voortkwam wordt verteld, waardoor het soms wat lang lijkt te duren. Hier vond ik dat echter geen probleem omdat er een belangrijk stuk geschiedenis wordt verteld......."
Midway

laatste ratings

watchlist