tyler durden Avatar

tyler durden

Laatste reviews

Madagascar(2005)

"...Leuke animatie, maar kan zeker niet tippen aan incredibles of Shrek, het verhaal is zowieso slapjes, en heeft erg weinig om het lijf(iets waar..."

Anne Frank: The Whole Story(2001)

"...Ach ja..altijd leuk discussies...er zijn natuurlijk verschrikkelijke dingen gebeurd in WOII. en er wordt wel veel nadruk gelegd op het ombrengen..."

U-571(2000)

"...Ok subwoofer vol aan bij deze film...!! >:) ...het geluid is absoluut meesterlijk... en geef de buren ff wat oordopjes... de film had beter..."

Laatste reacties

"...Lekker direct op de tv via webOS van lg 4k stream ziet er goed uit. Maar daar waar de info aangeeft dat het een vision + Atmos stream is geeft m'n tv + receiver dit niet aan.. weet niet of dit aan de app ligt of dat het nog niet functioneel is ..."
Disney+ onverwacht al beschikbaar in Nederland en gratis!
"...Op Borneo is ook een enorme oppervlak regenwoud verdwenen de afgelopen decennia. Net als de amazone doodzonde, want het gaat hier om unieke natuur met unieke diersoorten. Laten we proberen dit soort gebieden intakt te laten, gewoon omdat het bijzond......"
Will Smith en Leonardo DiCaprio hebben een plan om het regenwoud te redden: schoenen
"...Als je kind van een filmposter al emotioneel beschadigd raakt ben je als ouder idd tekort geschoten. Liever proppen ze een 4jarige een iPad in de handen ipv zelf iets te doen. Een generatie van weerloze sneeuwvlokken is aanstaande. ..."
Bezorgde ouders dienen klacht in: Pennywise-poster 'It Chapter Two' bezorgt de kinderen nachtmerries
"...Ja laten we overal voor gaan waarschuwen. Dat is echt een oplossing.. het helpt ook nog eens niks. Epilepsie heeft vele triggers. Afhankelijk van waar in het brein het plaats vindt. Fotogevoelige epilepsie is slechts 1 vd vele vormen. Voor alle ander......"
Waarschuwing: 'It: Chapter 2' kan epilepsie veroorzaken
"...Man man man. Wat voor een wereld hebben we gecreëerd. Misschien moeten we bij elke bios een paar labradors gaan plaatsen, zodat gekwetste en geschrokken mensen eerst een uurtje kunnen gaan knuffelen om weer tot rust te komen. Als je van een film nie......"
Waarschuwing: 'It: Chapter 2' kan epilepsie veroorzaken

laatste ratings

watchlist

tyler durden heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.