tyler durden Avatar

tyler durden

Laatste reviews

Madagascar(2005)

"...Leuke animatie, maar kan zeker niet tippen aan incredibles of Shrek, het verhaal is zowieso slapjes, en heeft erg weinig om het lijf(iets waar..."

Anne Frank: The Whole Story(2001)

"...Ach ja..altijd leuk discussies...er zijn natuurlijk verschrikkelijke dingen gebeurd in WOII. en er wordt wel veel nadruk gelegd op het ombrengen..."

U-571(2000)

"...Ok subwoofer vol aan bij deze film...!! >:) ...het geluid is absoluut meesterlijk... en geef de buren ff wat oordopjes... de film had beter..."

Laatste reacties

"...Of ga dan gewoon niet naar al die awards shows Joachim! ..."
Joaquin Phoenix haalt tijdens zijn BAFTA-speech uit naar oneerlijke awardshows
"...Van alle diensten hoeft Netflix zich wel het minst zorgen te maken. Die hebben immers al 160 milj abonnees. Disney/apple/peacock en hbo max. Moeten allemaal uit dezelfde vijver vissen. Amazon heeft tot nu toe ook nooit echt potten kunnen breken en di......"
'2020 gaat een cruciaal jaar worden voor Netflix'
"...Us, wat een pretentieuze bak ellende was dat zeg. Nergens spannend en vooral lachwekkend en een "plottwist"die in het begin al wordt weggegeven, Midsommar vond ik ook zwaar tegenvallen, paar goeie sceness, maar als geheel kon mij het niet boeien e......"
Parasite beste film van 2019 volgens FilmTotaal: bekijk de hele top 20!
"...Wt een geforceerde zogenmaande diepgang allemaal zeg. Het ws toch vrij evident dat hij zn relatie met zazie inbeelde, als dat al als een verassing voor je kwam. Dan begrijp ik al dat elk non item hier besproken wordt. En dat hele geleuter of die wel......"
'Joker' script geeft antwoord op de vraag: vermoordt hij nu wel of niet ... ?
"...Ach kan Cameron vast wennen, zn volgende films gaan nog veel harder floppen, want Waar de originele terminator nog een mix van actie, verhaal en humor was met een perfect gecaste Arnie (stel je voor dat bv dolf lundgren gecast was als de the terminat......"
Floppen 'Terminator: Dark Fate' daadwerkelijk vrij dramatisch

laatste ratings

watchlist

tyler durden heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.