tyler durden Avatar

tyler durden

Laatste reviews

Madagascar(2005)

"...Leuke animatie, maar kan zeker niet tippen aan incredibles of Shrek, het verhaal is zowieso slapjes, en heeft erg weinig om het lijf(iets waar..."

Anne Frank: The Whole Story(2001)

"...Ach ja..altijd leuk discussies...er zijn natuurlijk verschrikkelijke dingen gebeurd in WOII. en er wordt wel veel nadruk gelegd op het ombrengen..."

U-571(2000)

"...Ok subwoofer vol aan bij deze film...!! >:) ...het geluid is absoluut meesterlijk... en geef de buren ff wat oordopjes... de film had beter..."

Laatste reacties

"...ja maar the piano dan? overigens geen film maar zeer sterke mini serie unsere mütter unsere väter..."
De 10 beste oorlogsfilms
"...Seven en Fight club steken duidelijk boven de rest uit hoewel geen vd film, matig of zelf middelmatig is, zwakste film is by far panic room, verder stuk voor stuk sterke films, hoewel ik bij Alien 3 een beetje een dubbel gevoel heb.. Beste film blij......"
POLL: Beste film van David Fincher?
"...Was verhoeven niet jaeren geleden bezig met een script voor Beast of Bataan.. Dat verhaal leent zich er wel voor denk ik :) Een dode mars waarbij, onder leiding van een wrede Japanse generaal ca 10.000 amerikaanse en vnl filipijnse POW omkomen........"
Quentin Tarantino wil nog steeds trilogie met 'Inglourious Basterds' en 'Django Unchained'
"...@vleeshaak, Een paar maanden? deze film had 800 draaidagen.! jammer dat het niet goed uitpakt, denk niet dat het iets met geldverdienen te maken heeft. Gezien de andere producties vd makers (frozen planet, planet earth) denk ik dat ze echt wel van......"
Chimpanzee
"...Pff ik heb me echt door de eerste 4 delen heen moeten worstelen, daarna trok ik het echt niet meer... wat de toch aantrekkings kracht is voor voor deze films voor mensen boven de 12 ontgaat me echt volledig, deze 13 minuten waren dan ook meer dan......"
Acht keer Harry Potter in dertien minuten (aanrader!)

laatste ratings

watchlist

tyler durden heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.