tyler durden Avatar

tyler durden

Laatste reviews

Madagascar(2005)

"...Leuke animatie, maar kan zeker niet tippen aan incredibles of Shrek, het verhaal is zowieso slapjes, en heeft erg weinig om het lijf(iets waar..."

Anne Frank: The Whole Story(2001)

"...Ach ja..altijd leuk discussies...er zijn natuurlijk verschrikkelijke dingen gebeurd in WOII. en er wordt wel veel nadruk gelegd op het ombrengen..."

U-571(2000)

"...Ok subwoofer vol aan bij deze film...!! >:) ...het geluid is absoluut meesterlijk... en geef de buren ff wat oordopjes... de film had beter..."

Laatste reacties

"...Pffieew gelukkig is dat niet gebeurd zeg, wat een kut verhaal..."
'Star Wars' onthult oorspronkelijke plannen van George Lucas met Anakin Skywalker
"...Toen ik na 4 maanden pas 1 docu en 2 films had gekeken, had ik het vermoeden dat het niet de moeite waard was. De laatste week v mn abbo de mandelorian er doorheen gejaagd dus nog enigszins met een goed gevoel afscheid genomen. Denk niet dat het erw......"
Eén jaar Disney+! Was het de 6,99 euro per maand waard?
"...Ook 100% core op de clichérating, manman van begin tot eind een platgetreden pad gevolgd. vanaf minuut 1 weet je wel hoe het verhaal gaat verlopen. desondanks nog wel vermakelijk. 6- ..."
Rampenfilm 'Greenland' op 100% op Rotten Tomatoes. Mee eens?
"...Jojo rabbit.. geweldige film. De humor van waititi bevalt me wel...."
Amazon Prime Video voegde deze 5 nieuwe films toe
"...Ik dacht dat er een serie in de maak was, niet een vervolg. ik vond het altijd een erg vermakelijke film, en hoop dat de DC er nog komt. Begreep dat het originele materiaal namelijk zoek was? ..."
Zin in een vervolg op 'Event Horizon'?

laatste ratings

watchlist

tyler durden heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.