Nieuwe foto van 'Mufasa: The Lion King', morgen de eerste trailer

Nieuwe foto van 'Mufasa: The Lion King', morgen de eerste trailer

Iedereen kent natuurlijk het verhaal van Simba, maar nu wordt zijn vader in het zonnetje gezet.

De laatste jaren maakt Disney graag live-action remakes van hun klassieke sprookjes. Zo werden we 5 jaar geleden al getrakteerd op The Liong King van Jon Favreau. Dit was een grote hit. Niet zo heel gek dus, dat Mufasa nu zijn eigen blockbuster krijgt.

Elke filmfanaat kent Mufasa wel. Hij komt in The Lion King al vroeg om het leven, wanneer hij zijn zoontje Simba probeert te redden van een op hol geslagen kudde wildebeesten. Een nieuwe film, genaamd Mufasa: The Lion King, die over Mufasa's jeugd gaat, wordt later dit jaar uitgebracht

Wat te verwachten
De film van Barry Jenkins, o.a. bekend van Moonlight, zal voornamelijk draaien om Mufasa en zijn broer Scar (de grote schurk in The Lion King). Deze personages zullen worden ingesproken door Aaron Pierre en Kelvin Harrison Jr.

Er zullen ook jongere versies van andere geliefde personages opduiken, zoals Rafiki, Timon en Pumbaa. Er is verder nog niet zo heel veel bekend over het plot, buiten het feit dat het dus om een oorsprongsverhaal gaat.

Trailer
Er is recent een nieuw kiekje uitgebracht dat dient als smaakmaker voor de (teaser) trailer. Deze was al te zien op de D23 Expo, maar zal morgen ook online geplaatst worden. Hou FilmTotaal dus goed in de gaten voor de eerste beelden!



NieuwsFilm

meest populair