San Diego Comic-Con: 20 juli

FilmTotaal vat het belangrijkste filmnieuws van de San Diego Comic-Con voor je samen.

Ieder jaar is er weer de San Diego Comic-Con, een van ’s werelds grootste comic evenementen. Tijdens het vierdaagse evenement, dat deze editie van 21 tot en met 24 juli plaatsvindt, komt er zoveel filmnieuws uit, dat we het op de site allemaal niet bij kunnen houden. Vandaar dat er dagelijks een overzicht wordt gegeven van de gebeurtenissen de dag ervoor. Vandaag behandelen we woensdagavond, de traditionele preview-avond.

In dit artikel: The Darkest Hour, Don’t Be Afraid of the Dark, The Avengers, Elysium, The Darkness, Immortals, The Raven, Cowboys and Aliens, Shark Night 3D en Haywire.


The Darkest Hour
In december komt de film The Darkest Hour uit in de bioscopen. In eerste instantie zou deze film met Emile Hirsch in de hoofdrol al in augustus te zien zijn. De bosbranden rondom Moskou in de zomer van 2010 gooiden echter roet in het eten: de productie moest stopgezet worden en kon pas enkele weken later hervat worden. Daarom is de releasedatum uiteindelijk flink naar achteren geschoven. Gisteren werd de allereerste foto van de film uitgegeven. Het is een shot van Hirsch die op het Rode Plein in Moskou dekking zoekt achter een auto. Mocht je je afvragen waarvoor: de film speelt zich af na een aanval op de Aarde van buitenaardse wezens en volgt een groep tieners die in Moskou proberen te overleven. Hierbij zijn de special effect verzorgd door Timur Bekmambetov en is de film geregisseerd door Chris Gorak.

[/url]


Don’t Be Afraid of the Dark
De nieuwe website van
Don’t Be Afraid of the Dark is gisteren online gezet door productiebedrijf FilmDistrict. Op de website van de door Guillermo Del Toro geschreven film zijn verschillende features te vinden tijdens een verkenningstocht door Blackwood Manor. De website is hier te vinden.


The Avengers
De website van The Avengers toont vandaag een nieuwe teaser-poster. De poster heeft niet veel meer te bieden dan de vorige poster die we te zien kregen. In de grote Marvel-productie werken Iron Man, Hulk, Thor en Captain America samen om Loki te verslaan, de kwaadaardige broer van Thor.




Elysium
De campagne voor Neill Blomkamp’s project, Elysium, is begonnen. Verspreid over het terrein van de Comic-Con zijn verschillende posters te vinden zoals die onderaan dit bericht. De campagne is voor een bedrijf dat Armadyne heet en zoekt naar allerlei nieuwe medewerkers. Op de website van Armadyne is een wervingsvideo te zien. Veel is er nog niet bekend van Blomkamp’s nieuwe project. De film zou zich afspelen in de verre toekomst op een andere planeet, waarbij allerlei sociaal-politieke ideeën uitgewerkt zijn in een actiefilm.




The Darkness
24 Frames heeft aangekondigd dat de stripboeken The Darkness naar het witte doek gebracht zullen worden. De stripboekenserie omvat meer dan 115 verschillende verhalen, waarvan in totaal zo’n 25 miljoen exemplaren zijn verkocht. De serie volgt de Duisternis, die sinds het begin der tijden al bestaat en een hekel heeft aan alles wat met God te maken heeft.


Immortals
Vanaf 11 november draait de film Immortals, van regisseur Tarsem Singh in de bioscopen. De film volgt Theseus die samen met zijn mannen ten strijde trekt tegen de titanen, die verslagen moeten worden om de mensheid te redden. Van de film werden een aantal nieuwe foto’s uitgegeven. Deze zijn hier te vinden.




The Raven
Ook van de film over Edgar Allen Poe werden nieuwe foto’s uitgegeven. The Raven volgt de laatste dagen van de bekende schrijver. In 1849 verdween hij namelijk spoorloos, om enkele dagen later ijlend op straat teruggevonden te worden. Niet veel later overleed hij, zonder dat men wist wat er gebeurt was tijdens de dagen dat hij spoorloos was. Deze film geeft aan die dagen een fictieve invulling. De afbeeldingen zijn hier te vinden.




Cowboys and Aliens
Universal Pictures heeft besloten nog gauw, voordat Cowboys and Aliens in de bioscopen draait, aan wat marketing te doen. Het is mogelijk om via deze website een gratis telegram te sturen in de stijl van het Wilde Westen. Als je de code CA2011 invult, is het telegram gratis.


Shark Night 3D
Er zijn een aantal nieuwe afbeeldingen uitgegeven van Shark Night 3D. De film volgt een groepje jongeren wiens vakantie aan een meertje verandert in een nachtmerrie. Ze worden namelijk aangevallen door zoetwaterhaaien. De afbeeldingen zijn hier te vinden.




Haywire
Haywire volgt een soldaat die wraak zoekt nadat ze verraden is tijdens een missie. De afbeeldingen van Steven Soderbergh’s nieuwste zijn hier te vinden.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/babf91d.jpg]



NieuwsFilm

meest populair