Marvel bevestigt films voor 'Guardians of the Galaxy' en 'Inhumans'

Ook de verfilming van Ant-Man is nog volop in leven, aldus Marvel baas Kevin Feige.

Marvel Studios beleefde een prima jaar met films als Thor, X-Men: First Class en Captain America: The First Avenger. In 2012 zitten we wederom gebakken met releases als Ghost Rider: Spirit of Vengeance, The Amazing Spider-Man en natuurlijk The Avengers. Maar hoe zit het nou precies met de daarop volgende jaren? Wat kunnen we naast Iron Man 3 en Thor 2 allemaal nog meer verwachten?

Iron Man 3 is nog steeds op schema voor een release in mei 2013, met Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang) als regisseur. De productie van Thor 2 begint in april en heeft vermoedelijk Patty Jenkins (Monster) aan de leiding. Ook wordt er nog steeds geknutseld aan de langverwachte Ant-Man film, maar het is op dit moment moeilijk in te schatten wanneer we deze in de bioscoop mogen aanschouwen. Het scenario van Edgar Wright (Scott Pilgrim vs. the World) en Joe Cornish (Attack the Block) is volgens Marvel baas Kevin Feige helemaal geweldig.

Verder bevestigt Feige het eerdere gerucht dat Marvel bezig is met een film van Guardians of the Galaxy. Het superheldenteam, dat haar debuut maakte in 1969 en een herziening kreeg in 2008, bestaat uit interstellaire krijgers die de laatsten van hun soort zijn. Het team is opgericht door Star-Lord en doet er alles aan om het heelal op een pro-actieve manier te beschermen. Feige zegt het volgende: “There’s an opportunity to do a big space epic, which Thor sort of hints at, in the cosmic side of the [Marvel] universe,”

Verder wordt er gewerkt aan Inhumans, een ras van evolutionair gevorderde wezens die het resultaat zijn van experimenten die door aliens (de Kree) zijn uitgevoerd op mensen. Het was de bedoeling om supersoldaten te maken die de Kree zouden kunnen inzetten tegen de Skrulls, maar dit liep eventjes anders.

Feige voegt toe dat wanneer Guardians of the Galaxy of Inhumans verfilmd wordt, we kunnen rekenen op een ensemblefilm zoals X-Men of The Avengers.

Onderstaande scan komt uit Entertainment Weekly:



NieuwsFilm

meest populair