Warner Bros. polst Ben Affleck voor Justice League

Komt er dan eindelijk een beetje vaart in de Warners/DC Comics' tegenhanger van The Avengers?

Warner Bros. heeft zijn pijlen op Ben Affleck gericht om de regie op zich te nemen van de langverwachte film over het DC Comics superheldenteam Justice League. Volgens de website Variety heeft de filmstudio de regisseur het script van Will Beall gestuurd om zijn interesse te wekken.

Affleck speelde in het verleden al in de superheldenfilm Daredevil (2003). Enige tijd terug dook hij ook achter de camera en regisseerde de succesvolle films Gone Baby Gone (2007) en The Town (2010). Later dit jaar verschijnt Argo (2012) en in 2013 of 2014 zal hij waarschijnlijk ook Stephen Kings The Stand verfilmd hebben.

Het is nog onbekend of en hoe Warner Bros. - net als Marvel Studios - de superhelden uit hun huidige en toekomstige films als de The Dark Knight trilogie, Man of Steel (2013) en Green Lantern (2011) wil betrekken in een Justice League film. Het is echter wel duidelijk dat de superhelden Batman, Superman, Green Lantern, Wonder Woman en The Flash moeten opdraven.

Justice League zou op zijn vroegst in 2015 in de bioscoop kunnen draaien, aangezien er nog behoorlijk wat werk te doen is. In dat jaar verschijnt in ieder geval wel The Avengers 2, die wederom wordt geregisseerd door Joss Whedon. Of moet Justice League maar gewoon een CG animatiefilm worden?



NieuwsFilm

meest populair