TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Spider-Man 2 en The Sum of All Fears.

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Spider-Man 2 (2004)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina

Peter Parker besluit colleges te volgen aan de New Yorkse Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk in Doctor Octopus is veranderd.

Lees de recensie van Spider-Man 2 geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Spider-Man 2.

The Bucket List (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Reiner | Cast: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes, Beverly Todd

Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beide nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.

Lees de recensie van The Bucket List geschreven door Gunnar van Eenige -

Bekijk de trailer van The Bucket List.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Marshall | Cast: Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane

De eerste Pirates of the Caribbean film die niet door Gore Verbinski geregisseerd werd betekent meteen een breuk met de eerste trilogie. De grootste afwezigen in deze film zijn namelijk Orlando Bloom en Keirra Knightley, waarvan de afwezigheid vooralsnog verklaard is met de reden dat 'hun aandeel in het verhaal voorbij is'. Jack Sparrow (Johnny Depp) is vanzelfsprekend wel aanwezig en beleeft wederom een vreemd avontuur. Hij komt de enige vrouw (Penelope Cruz) tegen die aan hem gewaagd is: de dochter van Blackbeard (Ian McShane). Door een samenloop van omstandigheden belandt hij op het schip van haar vader, de Queen Anne's Revenge, en gaat hij op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd.

Lees de recensie van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

The Lone Ranger (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gore Verbinski | Cast: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Tom Wilkinson

In The Lone Ranger ontpopt John Reid (Armie Hammer) zich tot The Lone Ranger, een gemaskerde legende van rechtvaardigheid. Samen met zijn indiaanse "side-kick" Tonto (Johhny Depp) bestrijdt hij hebzucht en corruptie. Een belangrijk detail hierbij is dat The Lone Ranger en Tonto ook goed met elkaar moeten leren samenwerken...

Lees de recensie van The Lone Ranger geschreven door Michelle Iwema -

Bekijk de trailer van The Lone Ranger.

United 93 (2006)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Paul Greengrass | Cast: J.J. Johnson, Gary Commock, Polly Adams, Opal Alladin

De film gaat over United Airlines vlucht 93 van 11 september 2001 die door terroristen werd overgenomen. De passagiers kwamen er door gesprekken op hun mobiele telefoons achter dat andere vliegtuigen al in de torens van het WTC waren gevlogen en dat hun vliegtuig op weg was naar Washington D.C.... De film laat zien hoe de passagiers besloten hun leven op te offeren en het vliegtuig te laten neerstorten voor het zijn bestemming kon bereiken.

Lees de recensie van United 93 geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van United 93.

Deja Vu (2006)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tony Scott | Cast: Denzel Washington, Paula Patton, Val Kilmer, James Caviezel

Inspecteur Doug Carlin wordt ingeschakeld om bewijsmateriaal te verzamelen wanneer er een bom is ontploft op een boot in New Orleans. Hij ontdekt tijdens zijn onderzoek dat het deja vu-gevoel, waarvan men over het algemeen denkt dat het slechts in je hoofd bestaat, in werkelijkheid een krachtig hulpmiddel kan zijn.

Lees de recensie van Deja Vu geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Deja Vu.

The Sum of All Fears (2002)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Phil Alden Robinson | Cast: Ian Mongrain, Russell Bobbitt, James Cromwell, Ken Jenkins

De hoofdstad van Tsjetsjenië wordt getroffen door een zware bom, en Amerika geeft de Russen de schuld van de aanval. CIA-agent Jack Ryan ontdekt echter dat er andere spelers betrokken zijn.Bekijk de trailer van The Sum of All Fears.


NieuwsFilm

meest populair