TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Welke films moet je komende week gaan zien op TV.

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Prometheus (2012)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ridley Scott | Cast: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba

Prometheus volgt een team archeologen die op Aarde aanwijzingen vinden voor de oorsprong van de mens. Die tekens wijzen naar de duistere uithoeken van het universum, waar ze een angstaanjagende strijd aan moeten gaan om de mensheid te redden.

Lees de recensie van Prometheus geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Prometheus.

Contact (1997)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Robert Zemeckis | Cast: Jena Malone, David Morse, Jodie Foster, Geoffrey Blake

Ellie is van kinds af aan al geïntrigeerd door de vraag of er alleen op aarde mensen leven. Haar hele leven wijdt zij aan de zoektocht naar zogenaamd intelligente radiosignalen vanuit de ruimte. Als ze een signaal opvangt van de ster Vega, breekt de hel los. Alle landen verenigen zich om de boodschap te ontcijferen. Bekijk de trailer van Contact.

Batman Begins (2005)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Christopher Nolan | Cast: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes

De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, één die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon...

Lees de recensie van Batman Begins geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Batman Begins.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Batista, Vin Diesel

Peter Quill, een intergalactische politieagent, komt in het bezit van een mysterieuze bol die toebehoort aan Ronan. Hij is een machtige slechterik die uit is op slechts één ding: heerschappij over het universum. Om uit Ronans klauwen te blijven, sluit Peter zich aan bij een groep bijzondere huurlingen, bestaande uit Rocket, Groot, Gamora en Drax the Destroyer.

Lees de recensie van Guardians of the Galaxy geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Guardians of the Galaxy.

Cell 211 (2009)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Daniel Monzón | Cast: Luis Tosar, Alberto Ammann, Antonio Resines, Manuel Morón

Juan Oliver is een net beginnende gevangenisbewaarder. De dag voordat hij moet beginnen komt hij langs, om te laten zien dat hij betrokken is. Tijdens de rondleiding raakt hij buiten westen door een ongeluk, waarop de anderen hem in een nabije, leegstaande cel leggen om hem op te knappen. Voordat ze dit kunnen doen breekt er een grote opstand uit, waardoor zijn nieuwe collega's moeten vluchten; Juan staat er alleen voor en moet zich zien te redden tussen een groot aantal moordlustige gevangenen.

Lees de recensie van Cell 211 geschreven door Evert de Vries -

Bekijk de trailer van Cell 211.

Freedom Writers (2007)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Richard LaGravenese | Cast: Hilary Swank, Patrick Dempsey, Scott Glenn, Imelda Staunton

Erin Gruwell (Hilary Swank) is een idealistische docent. Ze geeft op een zwarte school les aan middelbare scholieren die zich moeten ontworstelen aan een achterstandsituatie waarin psychisch en fysiek geweld, en zelfs moord en doodslag onderdeel van het dagelijks leven zijn. De leerlingen worden door haar geïnspireerd om het Dagboek van Anne Frank te lezen en een eigen dagboek bij te houden. Op deze manier komt ze erachter dat haar leerlingen vaak onder moeilijke omstandigheden leven en ze probeert hen te stimuleren om ondanks alles toch verder te gaan met school.
Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van de rassenrellen die aan het begin van de jaren negentig in L.A. plaatsvonden na de mishandeling van onschuldige Rodney King door de politie....

Lees de recensie van Freedom Writers geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van Freedom Writers.

Black Hawk Down (2001)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ridley Scott | Cast: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Sizemore, Eric Bana

In het kader van een VN Vredesmacht onderneemt een groep Amerikaanse elitesoldaten een missie om verschillende topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren met de bedoeling een einde te maken aan de burgeroorlog die het land verscheurt. De zorgvuldig geplande missie loopt volledig mis. Bekijk de trailer van Black Hawk Down.


NieuwsFilm

meest populair