Marvel-preview toont Wakanda, Hulk vs Thor, Thanos & meer

Marvel-preview toont Wakanda, Hulk vs Thor, Thanos & meer

Wat staat ons te wachten in Phase 3?

Op de Blu-ray en Dvd-uitgave van Doctor Strange is een uitgebreide featurette te vinden die ingaat op Phase 3 van het Marvel filmuniversum. Daarvan zagen we onlangs al wat foto's en een korte teaser voorbij komen, maar nu is de complete featurette op het internet gezet. Die gaat in op wat we mogen verwachten de komende jaren van de comic-studio. In elk geval wordt duidelijk dat alles al jaren in de maak is.

In onderstaande featurette wordt vooral ingegaan op de komende vier Marvel-films. Allereerst vertelt Kevin Feige dat Guardians of the Galaxy Vol. 2 het "publiek naar de verste uithoeken van het Marvel-universum" brengt. De gedachte is om daarmee het filmuniversum te blijven uitbreiden.

Deel van die gedachte is natuurlijk ook de volgende film in de reeks, Thor: Ragnarok, waarin "Thor een aankomend kwaad ontdekt, een personage met de naam Hela, gespeeld door Cate Blanchett", aldus producent Brad Winderbaum. En dan is er natuurlijk de relatie tussen Thor (Chris Hemsworth) en de Hulk (Mark Ruffalo), die "ongelofelijk is en [hun strijd] leidt tot de wildste, gekste actie ooit in het Marvel-filmuniversum."

De volgende film in de franchise is Black Panther, die we leerden kennen in Captain America: Civil War. Voor die film heeft men een compleet nieuw land ontworpen, dat er blijkens de video behoorlijk exotisch uit komt te zien. Interessant is vooral dat de film volgens regisseur Ryan Coogler draait om een grijs gebied en een man die "zowel soldaat als politicus is en dus constant beslissingen" moet nemen en balanceren tussen die twee posities.

Dat leidt vervolgens tot Infinity War, dat volgens Feige "ondanks al het spektakel een erg menselijk verhaal moet vertellen. De film moet verder verbonden zijn met de voorgaande twee Avengers-films en als je hem gezien hebt moet het voelen alsof het drie aktes van hetzelfde verhaal zijn. En dan is er natuurlijk nog het doel van slechterik Thanos (Josh Brolin), die het "universum opnieuw wil balanceren". Tot slot beloven de Russo broers dat het een film als nooit eerder wordt. Hieronder kan je de complete featurette bekijken.



Doctor Strange is vanaf 8 maart verkrijgbaar op Blu-ray en Dvd. Dit jaar komen er verder twee nieuwe Marvel-films in de bioscoop: Guardians of the Galaxy Vol. 2 op 27 april en Thor: Ragnarok op 2 november. 2018 brengt ons drie films: Black Panther op 15 februari, Avengers: Infinity War op 3 mei en Ant-Man and the Wasp op 5 juli. Daarna is het nog in 2019 de beurt aan Captain Marvel op 7 maart en Avengers 4 op 2 mei.

NieuwsFilm

meest populair