TV-tips: Super 8, Fast and the Furious & meer

TV-tips: Super 8, Fast and the Furious & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Super 8 (2011)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: J.J. Abrams | Cast: Joel Courtney, Jessica Tuck, Joel McKinnon Miller, Ryan Lee

'Super 8' volgt een stel kinderen in de jaren '70 die met behulp van hun Super8 camera's een zombiefilm maken. Als ze op een treinstation een scène filmen zijn ze getuige van een treincrash, waarbij een mysterieus wezen ontsnapt.

Lees de recensie van Super 8 geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Super 8.

Pain & Gain (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Tony Shalhoub

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt twee bodybuilders (Mark Wahlberg en Dwayne Johnson) op steroïden. Ze kiezen het pad van de misdaad en raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die helemaal uit de hand loopt en in moord eindigt. Detective Ed Du Bois (Ed Harris) krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt.

Lees de recensie van Pain & Gain geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Pain & Gain.

The Fast and the Furious (2001)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Cohen | Cast: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster

Domenic Toretto is de leider van een straatbende die er van verdacht wordt dure electronische apparatuur gestolen te hebben. Een jonge politieman moet vervolgens infiltreren in de wereld van straatracers in Los Angeles. Bekijk de trailer van The Fast and the Furious.

Role Models (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: David Wain | Cast: Seann William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse, Bobb'e J. Thompson

Danny en Wheeler rijden hun bedrijfsvrachtwagen in puin. Ze worden opgepakt en in het daaropvolgende proces kunnen ze kiezen: óf de bak in, óf 150 uur vrijwilligerswerk bij een hulpprogramma voor jongeren. Al na één dag vrijwilligerswerk bij die jeugd lijkt een tijdje zitten opeens niet meer zo erg. Danny wordt omgeven door strontvervelende weldoeners en worstelt met zijn eigen zenuwtics tijdens zijn vrijwilligerswerk . Intussen probeert de charmante Wheeler zijn verslaving aan feesten en vrouwen om te wisselen voor een opvoedkundige aanpak van de vijfdeklasser Ronnie, die nogal grof in de mond is. Het zou Ronnie waarschijnlijk wel helpen als Wheeler niet zelf een half kind is. Als de directeur van het jeugdcentrum een ultimatum stelt, moeten Danny en Wheeler hun eigen onvolwassen wijsheid toch wel echt gaan gebruiken. Ze moeten hun proeftijd doorkomen. Dan kunnen 's werelds slechtste rolmodellen misschien uit de gevangenis blijven.

Lees de recensie van Role Models geschreven door Gunnar van Eenige -

Bekijk de trailer van Role Models.

G.I. Joe: Retaliation (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jon Chu, Jon Chu | Cast: Dwayne Johnson, Dwayne Johnson, Jonathan Pryce, Jonathan Pryce

In deze, in eerste instantie door een aantal tegenslagen geteisterde film, neemt het G.I. Joe team het tegen twee dreigingen op. Allereerst is er natuurlijk Cobra, de aartsvijand van de Joe's. De Cobra Commander is vrijgelaten, en wordt ditmaal bijgestaan door Zartan (Arnold Vosloo), Storm Shadow (Lee Byung-hun) en Firefly (Ray Stevenson) . Zartan (die zich nog altijd voor doet als de Amerikaanse President) weet de Joe's als verraders af te schilderen en roeit de meesten van hen uit. Het is aan een klein groepje Joe's, onder leiding van Duke (Channing Tatum) om een tweede Amerikaanse revolutie te beginnen en de zaken weer allemaal recht te zetten.

Lees de recensie van G.I. Joe: Retaliation geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van G.I. Joe: Retaliation.

Billy Madison (1995)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Tamra Davis | Cast: Adam Sandler, Darren McGavin, Bridgette Wilson, Bradley Whitford

Billy Madison is zo dom, dat hij niet in staat is zijn erfenis te beheren. Zijn vader stuurt hem terug naar school, waar Billy wanhopig tracht zijn 10-jarige medescholieren bij te benen. Bekijk de trailer van Billy Madison.

Selma (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Ava DuVernay | Cast: David Oyelowo, Carmen Ejogo, Jim France, Trinity Simone

Het verhaal van Martin Luther King, en de strijd die hij leverde om stemrecht te garanderen voor alle inwoners van de Verenigde Staten. Hij leidt een gevaarlijke campagne, met een epische protestmars in Selma als culminatie. Dit leidde uiteindelijk tot de ondertekening van de Voting Rights Act door president Johnson in 1965.

Lees de recensie van Selma geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Selma.


NieuwsFilm

meest populair