TV-tips week 22: Wolf, The Hobbit 3 & meer

TV-tips week 22: Wolf, The Hobbit 3 & meer

Welke films raden we je komende week allemaal aan?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Wolf (2013)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Jim Taihuttu | Cast: Chemsedine Amar, Mark Catuogno, Jill Ann Christiano, Steef Cuijpers

Maj-id is een getalenteerde kickbokser, die woont in een grijze, anonieme suburb. Als zijn vechtlust hem steeds meer beruchtheid geeft binnen en buiten de ring, gaan de werelden van kickboksen en de georganiseerde misdaad steeds meer op elkaar lijken. Maj-id begint langzaam zicht te verliezen op wat hij nu eigenlijk wil.

Lees de recensie van Wolf geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Wolf.

Battleship (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Peter Berg | Cast: Taylor Kitsch, Alexander Skarsgård, Rihanna, Brooklyn Decker

Battleship is gebaseerd op het bordspel Zeeslagje. Echter in de film moet een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet opnemen tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Dit gaat uiteraard niet zonder 'slag of stoot'....

Lees de recensie van Battleship geschreven door Danitsa Linders -

Bekijk de trailer van Battleship.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Peter Jackson | Cast: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Ken Stott

Ondanks dat de dwergen hun koninkrijk hebben heroverd op de draak Smaug, hebben ze onbedoeld ook een dodelijke kracht losgelaten op de wereld. Door wraak gedreven zorgt Smaug voor vele slachtoffers onder de inwoners van Lake Town. Thorin is geobsedeerd door zijn heroverde rijkdom en heeft zijn vriendschap en eer hiervoor over. Ondanks pogingen van Bilbo om hem tot reden te brengen, wordt Bilbo gedwongen een wanhopige en gevaarlijke keuze te maken. Maar er zijn ook andere en veel grotere gevaren. Gandalf ziet namelijk dat de gevaarlijke vijand Sauron enorme legers met Orcs stuurt naar de Lonely Mountain. Als de duisternis nadert, moeten dwergen, elven en mensen besluiten zich te verenigen of zich te laten vernietigen. Bilbo vecht ondertussen voor zijn leven en de levens van zijn vrienden tijdens de epische strijd van de vijf legers, waarin de toekomst van de Midden-aarde aan een zijden draadje hangt.

Lees de recensie van The Hobbit: The Battle of the Five Armies geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van The Hobbit: The Battle of the Five Armies.

Rambo (2008)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Sylvester Stallone | Cast: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTavish

Twintig jaar na de laatste film uit de beroemde serie, woont John Rambo (Sylvester Stallone) in Thailand, waar hij boottripjes met toeristen maakt. Aan de grens tussen Thailand en Birma gaat de oorlog zijn zestigste jaar in. Maar Rambo, die een rustig leventje leidt, heeft geen zin meer in vechten.Dat verandert als een groepje missionarissen de Amerikaanse riviergids John Rambo inhuurt. Sarah en Michael Bennett vertellen Rambo dat het het Birmaanse leger landmijnen op de wegen legt, waardoor de vluchtelingenkampen nauwelijks bereikbaar zijn geworden. Ze vragen Rambo of hij ze met zijn boot kan brengen, wat hij met tegenzin doet.Twee weken later vertelt pastor Arthur Marsh dat de groep hulpverleners gevangen is genomen door het Birmaanse leger. Hij heeft geld ingezameld om huurlingen in te huren die de missionarissen moeten bevrijden. De man die door het Amerikaanse leger ooit werd gekneed tot een supersoldaat weet wat hem te doen staat..



Lees de recensie van Rambo geschreven door Ronald Simons -

Bekijk de trailer van Rambo.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Marshall | Cast: Johnny Depp, Penélope Cruz, Geoffrey Rush, Ian McShane

De eerste Pirates of the Caribbean film die niet door Gore Verbinski geregisseerd werd betekent meteen een breuk met de eerste trilogie. De grootste afwezigen in deze film zijn namelijk Orlando Bloom en Keirra Knightley, waarvan de afwezigheid vooralsnog verklaard is met de reden dat 'hun aandeel in het verhaal voorbij is'. Jack Sparrow (Johnny Depp) is vanzelfsprekend wel aanwezig en beleeft wederom een vreemd avontuur. Hij komt de enige vrouw (Penelope Cruz) tegen die aan hem gewaagd is: de dochter van Blackbeard (Ian McShane). Door een samenloop van omstandigheden belandt hij op het schip van haar vader, de Queen Anne's Revenge, en gaat hij op zoek naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd.

Lees de recensie van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.

16 Blocks (2006)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Richard Donner | Cast: Bruce Willis, Mos Def, David Morse, Jenna Stern

Jack Mosley (Bruce Willis) is een uitgebluste rechercheur die niet bekend staat om zijn fijnzinnige methodes. Zijn opdracht is het begeleiden van een belangrijke getuige (Mos Def) van het politiebureau naar de rechtbank. De afstand waarover dit moet plaatsvinden is 16 straatblokken. Onderweg komt Mosley er achter dat deze man zal getuigen tegen zijn corrupte collega's en dat het volledige New Yorkse politiekorps er alles aan zal doen om hem uit de weg te ruimen. Mosley wordt nu gedwongen te kiezen tussen loyaliteit aan zijn collega's en het beschermen van deze getuige....

Lees de recensie van 16 Blocks geschreven door Kenji Stamet -

Bekijk de trailer van 16 Blocks.

Beasts of the Southern Wild (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Benh Zeitlin | Cast: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly, Lowell Landes

Hushpuppy woont bij haar vader Wink in "de Badkuip", een gemeenschap ten zuiden van de Mississippi-Delta, aan de rand van de wereld. Wink bereidt zijn dochter met harde hand voor op de ineenstorting van het heelal gezien het feit dat hij er tegen die tijd niet meer zal zijn om haar te beschermen. Dan krijgt Wink een onverklaarbare ziekte en als gevolg daarvan raakt de natuur van slag en stijgen de temperaturen. Vervolgens smelten de ijskappen en als klap op de vuurpijl wordt er een leger van prehistorische wezens genaamd aurochs losgelaten. Vanwege al deze ellende besluit Hushpuppy om op zoek te gaan naar haar verloren moeder.

Lees de recensie van Beasts of the Southern Wild geschreven door Steffan Hofland -

Bekijk de trailer van Beasts of the Southern Wild.


NieuwsFilm

meest populair