De twee DC-films die waarschijnlijk na 'Aquaman' verschijnen

De twee DC-films die waarschijnlijk na 'Aquaman' verschijnen

De oorspronkelijke DC-kalender lijkt definitief van de baan.

Waar de kalender van het Marvel Cinematic Universe op enkele uitzonderingen na staat als een huis, is die van het DC Extended Universe nog amper serieus te nemen. Zo werden Justice League: Part 2 en The Flash al geschrapt en is er ongeveer een handvol aan andere titels aangekondigd. The Hollywood Reporter meldt nu welke twee titels naar verwachting in productie worden genomen na het recent gestarte Aquaman.

Volgens THR zijn dit Joss Whedons Batgirl en Justice League Dark, allebei films die niet op de kalender stonden die in 2014 werd onthuld. Als dit het geval is, dan verschijnen deze films vermoedelijk in 2019. Voor dat jaar staat officieel nog steeds Shazam! gepland, een film met Dwayne Johnson.

De andere films die in ontwikkeling zouden zijn: Matt Reeves' The Batman, David Ayers Gotham City Sirens, Chris McKay's Nightwing, Suicide Squad 2, Deathshot, Man of Steel 2, Black Adam en Lobo. En dan zijn er ook nog de twee films die officieel staan gepland voor 2020: Cyborg en Green Lantern Corps.

Dit jaar krijgen we in ieder geval nog het goed ontvangen Wonder Woman voor onze kiezen, en uiteraard Zack Snyders en Joss Whedons Justice League.



NieuwsFilm

meest populair