Poll

'Justice League' stuk minder in trek dan 'Thor: Ragnarok'

Mee eens?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:56 in Poll
Aankomende weken verschijnen twee grote superheldenfilms, met Marvel Studios' Thor: Ragnarok en Warner Bros./DC's Justice League. Ondanks dat Justice League met de team-up van de bekendste DC-helden een opzet heeft als Marvels The Avengers gaven de FilmTotaal-bezoekers via de POLL van verleden week aan dat zij meer zin hebben in de derde Thor-film.

Marvel Studios' Thor: Ragnarok (63%)
De Thor-films in het Marvel Cinematic Universe (MCU) zijn niet de meest succesvolle. Het eerste deel Thor met Chris Hemsworth in de titelrol verscheen in 2011 en werd destijds zeer redelijk ontvangen. Het vervolg Thor: The Dark World is volgens Rotten Tomatoes met 66% de zwakst ontvangen film in de reeks. De derde Thor belooft veel spektakel, met aanvullende personages als Hulk (Mark Ruffalo), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Hela (Cate Blanchett), Loki (Tom Hiddleston), Odin (Anthony Hopkins), Valkyrie (Tessa Thompson), Heimdall (Idris Elba) en Skurge (Karl Urban).

Op 26 november debuteert deze zeventiende film in het MCU in de Nederlandse bioscoopzalen en een week later verschijnt de film van Taika Waititi in de States. De eerste online reacties waren positief en het afwachten is nu op de eerste recensies. Naar verwachting opent Ragnarok met een nette $90 tot $110 miljoen in de States. Hieronder de meest recente officiële trailer:


Warner Bros./DC's Justice League (37%)
Een paar weken na de release van Thor: Ragnarok verschijnt Justice League, het vervolg op Batman v Superman: Dawn of Justice en een volgend deel in het DC Extended Universe (DCEU). Deze film werd niet enorm goed ontvangen en studio Warner Bros. lijkt er nog niet helemaal zeker van of zij nog wel door willen gaan met een insteek waarbij de films aan elkaar verbonden zijn en de verschillende personages in elkaars films opduiken, zoals oorspronkelijk wel bedoeld. De trailers tonen in ieder geval aan dat we veel actie krijgen. In Justice League zien we de helden Bruce Wayne / Batman (Affleck), Diana Prince / Wonder Woman (Gal Gadot), Arthur Curry / Aquaman (Jason Momoa), Barry Allen / The Flash (Ezra Miller), Victor Stone / Cyborg (Ray Fisher) en Clark Kent / Superman (Henry Cavill). De voornaamste slechterik is Steppenwolf (Ciarán Hinds).

Op 16 november debuteert deze vijfde film in het DCEU in de Nederlandse bioscoopzalen en een dag later debuteert de film van Zack Snyder en (Joss Whedon) in de States. De eerste online reactie was positief en het afwachten is nu op de eerste recensies. Naar verwachting opent Justice league met circa $150 miljoen in de States. Hieronder de recente trailer:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Snap ik wel want het is een Marvel film. En ze zijn aan het opwerken naar de laaste part 1 en 2 dus iedereen wil natuurlijk thor liever zien. Want DC begint net met hun films. Marvel is veel verder. Ik ben zelf benieuwd naar allebei

Decepticon

Avatar

Weer een foutje Bram, het is 26 oktober voor Thor, niet november.

Ik gaf deze uitslag ook wel verwacht, Marvel is idd veel verder en heeft zich bewezen met de MCU en brengt de ene goede na de andere goede film uit, ze worden allemaal goed ontvangen.
De films van het DCU niet echt. Maar ik hoop dat Justice League het waar kan maken.

benjamin

Avatar

Eigenlijk was dit gewoon een MCU vs. DCEU-poll en gezien het feit dat één van die franchises toch het meest goed ontvangen films heeft afgeleverd is de uitslag niet echt bizar.

Ereptile

Avatar

Mjah dankzij de opbouw van het MCU kijk ik ook meer uit naar Thor, ondanks dat ik de tweede Thor film niet de beste van alle MCU films vind. Thor 1 vond ik best vermakelijk.

DC is vanaf het begin minder goed ontvangen maar kan met de solo films wel kwaliteit leveren geloof ik. Ze hadden het DC universum meer moeten opbouwen i.p.v. het rushen naar een Justice League film...

Sunspot

Avatar

DCU, iedereen moet gewoon even toegeven dat ze meer naar het DCU uitkijken!

Marvel kent iedereen wel, verandering komt eraan, maa rook maar omdat bepaalde films in het genre een schok hebben teweeggebracht.

DCU, simpel :).

chefry1983

Avatar

BvS was matig. Ik hoop dat JL beter word. Thor wil ik ook graag zien als opbouw naar Infinity war

Sharky13

Avatar

De Marvel films vermaken mij eigenlijk altijd wel (wat niet meteen inhoudt dat het echt goede films waren, maar zeker vermakelijk). De DC films die tot nu toe uitgekomen zijn (wonder woman, batman vs superman) waren in mijn ogen erg zwak en konden mij zeker niet boeien. De batman films met Christian Bale waren eindelijk de juiste richting opgegaan door de films een iets realistischer beeld te geven tov alle voorgaande batman films. Nu zijn ze helaas weer van dat spoor afgevallen. Ik kijk niet echt uit naar de Justice League films maar Thor en vooral Avengers: infinity war kijk ik zeker naar uit

nieuwslaatste nieuws

meest populair