TV-tips week 43: The Island, Ender's Game & meer

Welke films mag je niet missen deze week?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

The Island (2005)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Ewan McGregor, Scarlett Johansson, Djimon Hounsou, Sean Bean

2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."

Lees de recensie van The Island geschreven door Remko Mewe -

Bekijk de trailer van The Island.

The Hunger Games: Catching Fire (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Jack Quaid, Taylor St. Clair

Nu de Hongerspelen voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss en Peeta. De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.

Lees de recensie van The Hunger Games: Catching Fire geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The Hunger Games: Catching Fire.

My Best Friend's Wedding (1997)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: P.J. Hogan | Cast: Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz, Rupert Everett

Julianne Potter is al negen jaar bevriend met Michael O'Neal, tot deze huwelijksplannen heeft met de mooie Kimmy. Julianne beseft plotseling dat Michael de ware is voor haar. Ze heeft nog vier dagen om hem voor zich te winnen. Bekijk de trailer van My Best Friend's Wedding.

Now You See Me (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Louis Leterrier | Cast: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher

In deze misdaadthriller raakt een FBI-team verwikkeld in een kat-en-muisspel met een superteam van 's werelds grootste illusionisten, die tijdens hun shows een reeks gedurfde bankovervallen uitvoeren en vervolgens het geld aan hun publiek schenken.

Lees de recensie van Now You See Me geschreven door Bart Snoek -

Bekijk de trailer van Now You See Me.

Ender's Game (2013)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Gavin Hood | Cast: Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin

De film speelt zich af in de toekomst waarin de mensheid nauwelijks weet te overleven in de oorlog met de Formics, een buitenaards insectenras. In voorbereiding op een derde invasie heeft een internationale vloot een school opgebouwd om de meest getalenteerde kinderen op te leiden tot toekomstige commandanten. De hoofdpersoon, Ender Wiggin, komt op zeer jonge leeftijd in een trainingscentrum terecht dat ook wel bekendstaat als 'Battle School'. De leraren trainen door middel van oorlogstechnieken in combinatie met ontzettend moeilijke spellen waardoor het tactische genie bij Ender naar boven wordt gehaald.

Lees de recensie van Ender's Game geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Ender's Game.

A Guy Thing (2003)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Chris Koch | Cast: Jason Lee, Julia Stiles, Selma Blair, James Brolin

Paul Morse wordt de ochtend na zijn vrijgezellenfeest wakker in bed naast Becky. Hij gaat er van uit dat hij zijn verloofde Karen heeft bedrogen. Vol schuldgevoelens doen hij er alles aan om het voorval te verbergen in de week voor de bruiloft. Bekijk de trailer van A Guy Thing.

The Lobster (2015)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Giorgos Lanthimos | Cast: Jacqueline Abrahams, Roger Ashton-Griffiths, Jessica Barden, Olivia Colman

In een dystopische nabije toekomst moeten mensen binnen 45 dagen een partner vinden, anders veranderen ze in dieren die in de bossen gedumpt worden.

Lees de recensie van The Lobster geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van The Lobster.


NieuwsFilm

meest populair