Algemeen

Dvd's week 46: Spider-Man: Homecoming, The Circle & meer?

Welke films komen er deze week op Blu-ray en Dvd uit?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:25 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei

Geen synopsis beschikbaar.Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Holland), die zijn sensationele debuut beleefde in Captain America: Civil War leert in Spider-Man: Homecoming om te gaan met zijn nieuwgevonden identiteit als webslingende superheld. Enthousiast door zijn ervaring met de Avengers, keert Peter terug naar huis, waar hij met zijn tante May (Marisa Tomei) woont, en onder het waakzame oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Downey Jr.) door het leven gaat. Peter probeert weer in zijn normale dagelijkse routine terug te komen, maar wordt afgeleid van de gedachte dat hij zichzelf moet bewijzen als meer dan alleen de vriendelijke Spider-Man. Als de nieuwe superschurk Vulture (Keaton) zijn opwachting maakt, komt alles waar Peter aan hecht in gevaar.

Lees de recensie van Spider-Man: Homecoming geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Spider-Man: Homecoming.

The Circle (2017)
Regie: James Ponsoldt | Cast: Emma Watson, Tom Hanks, Bill Paxton, Karen Gillan

The Circle, dat gaat over een jonge vrouw die wordt ingehuurd voor een functie bij internetbedrijf The Circle. Dit bedrijf linkt de persoonlijke emails, sociale media, bank- en koopgegevens van hun klanten aan elkaar middels hun universele systeem. het resultaat is dat gebruikers een volledig eigen online identiteit krijgen in een tijd van beschaving en transparantie. Wanneer echter persoonlijke data in de verkeerde handen komt, blijkt deze aanpak minder rooskleurig dan hij lijkt te zijn.

Lees de recensie van The Circle geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van The Circle.

Ma vie de Courgette (2016)
Regie: Claude Barras | Cast: Gaspard Schlatter, Sixtine Murat, Paulin Jaccoud, Michel Vuillermoz

Courgette is een intrigerende bijnaam voor een 9-jarig jongetje. Na de dood van zijn moeder, raakt hij bevriend met politieagent Raymond. Die brengt hem naar een weeshuis met kinderen van Courgette's leeftijd. Eerst worstelt hij met de nieuwe plek, maar met hulp van Raymond en enkele nieuw gevonden vrienden leert Courgette hen te accepteren.

Lees de recensie van Ma vie de Courgette geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Ma vie de Courgette.

Pocha: Manifest Destiny (2015)
Regie: Michael Dwyer, Kaitlin McLaughlin | Cast: Veronica Sixtos, Julio Cedillo, Roberto Urbina, Jorge A. Jimenez

Pocha is een sluwe immigrant zonder papieren. Ze woont in de Verenigde Staten, maar als de FBI haar oppakt vanwege creditcardfraude, wordt ze teruggestuurd naar Mexico. Pocha spreekt geen Spaans en weet zich in Mexico geen raad, dus besluit ze aan te kloppen bij de boerderij van haar vader. Dit is geen doorslaand succes, dus zet ze alles op alles om weer naar de States te kunnen. Pocha komt in aanraking met Ricky, een buitenlandse smokkelaar met wie ze een gevaarlijke band aangaat. Bekijk de trailer van Pocha: Manifest Destiny.

Fuocoammare (2016)
Regie: Gianfranco Rosi | Cast: Maria Costa, Samuele Pucillo, Pietro Bartolo, Samuele Caruana

Vangt het leven op het Italiaanse eiland Lampedusa, de frontlinie in de Europese migrantencrisis.

Lees de recensie van Fuocoammare geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Fuocoammare.

2307: Winter's Dream (2016)
Regie: Joey Curtis | Cast: Paul Sidhu, Branden Coles, Arielle Holmes, Kelcey Watson

Het is het jaar 2307 na Christus. De aarde is bevroren en praktisch onbewoonbaar geworden. Het Chimeric Virus heeft zo'n 75% van de mensheid uitgeroeid. De overgebleven mensen proberen ondergrond te overleven. Genetisch gemanipuleerde mensen met extra kracht, snelheid en tolerantie voor de kou, worden gebruikt voor speciale klusjes op het aardoppervlak. Als ASH-393 ontsnapt en een rebellie wil lanceren, is het aan een supersquad van soldaten hem op te jagen en te doden. Bekijk de trailer van 2307: Winter's Dream.

100% Coco (2017)
Regie: Tessa Schram | Cast: Nola Kemper, Valentijn Avé, Merel de Zwart, Firy Beuk

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de 'Style Tiger', wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

Lees de recensie van 100% Coco geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van 100% Coco.

The Autopsy of Jane Doe (2016)
Regie: André Ovredal | Cast: Emile Hirsch, Brian Cox, Ophelia Lovibond, Michael McElhatton

In het kleine stadje Virgina treffen de autoriteiten een afgeslachte familie aan. Gek genoeg vinden ze in de kelder het lijk van een begraven, naakte vrouw. De politie brengt haar stoffelijk overschot naar het mortuarium van lijkschouwer Tommy Tilden. Dringend willen ze dat hij een forensische analyse uitvoert, om te achterhalen wat er in vredesnaam in het huis gebeurd is. Samen met zijn zoon Austen gaat Tommy tot diep in de nacht door met zijn onderzoek. Terwijl het tweetal lagen aan huid, spieren en botten verwijdert, worden ze verbijsterd door hun vondsten en de spookachtige verschijningen die door de schaduwen tot leven komen. Bekijk de trailer van The Autopsy of Jane Doe.

The Devil and the Deep Blue Sea (2016)
Regie: Bill Purple | Cast: Jessica Biel, Maisie Williams, Mary Steenburgen, Jason Sudeikis

Henry (Jason Sudeikis) is een introverte architect. Nadat zijn vrouw Penny (Jessica Biel) is omgekomen bij een auto-ongeluk besluit hij Millie (Maisie Williams), een dakloze tiener, te helpen. Millie wil met behulp van haar vriend "Dumbass" (Orlando Jones) naar een afgelegen eiland zeilen. Bekijk de trailer van The Devil and the Deep Blue Sea.

Altitude (2017)
Regie: Alex Merkin | Cast: Denise Richards, Dolph Lundgren, Jonathan Lipnicki, Greer Grammer

Een vrouwelijke FBI-agent krijgt miljoenen aangeboden om een dief te helpen ontsnappen van een gekaapt vliegtuig. Bekijk de trailer van Altitude.

Viceroy's House (2017)
Regie: Gurinder Chadha | Cast: Gillian Anderson, Michael Gambon, Manish Dayal, Hugh Bonneville

Lord Mountbatten krijgt de taak om India naar onafhankelijkheid te leiden. Daarbij moet hij omgaan met conflict, want de verschillende kanten botsen met elkaar. Bekijk de trailer van Viceroy's House.

Wish Upon (2017)
Regie: John R. Leonetti | Cast: Joey King, Ryan Phillippe, Ki Hong Lee, Mitchell Slaggert

Een tienermeisje dat flink gepest wordt, ontdekt een doos met magische krachten. Die komen echter tegen een hoge prijs...

Lees de recensie van Wish Upon geschreven door Martijn Hamerling -

Bekijk de trailer van Wish Upon.

La fille de Brest (2016)
Regie: Emmanuelle Bercot | Cast: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh

Irène Frachon, een dokter die in het Bretonse stadje Brest woont, durft het op te nemen tegen de Franse farmaceutische industrie en helpt de media een schandaal bloot te leggen rond de commercialisering van een controversieel medicijn dat tot de dood van honderden mensen geleid zou hebben.

Lees de recensie van La fille de Brest geschreven door Kaj van Zoelen -

Bekijk de trailer van La fille de Brest.

Beyond the Mountains and Hills (2016)
Regie: Eran Kolirin | Cast: Mili Eshet, Noam Imber, Shiree Nadav-Naor, Alon Pdut

David wordt na zevenentwintig jaar in dienst ontslagen uit het leger. Hij keert terug naar zijn familie en moet zich aanpassen aan het burgerleven. Een vriend stelt voor dat hij voor een bedrijf dat voedingssupplementen maakt gaat werken, wat hij als een kans ziet om iets op te bouwen in het zakelijk leven. Maar makkelijk gaat dat niet, want hij raakt al snel verstrikt in het web van duistere krachten dat over het leven in Israël heerst. Bekijk de trailer van Beyond the Mountains and Hills.

Science Fiction Volume One: The Osiris Child (2016)
Regie: Shane Abbess | Cast: Kellan Lutz, Daniel MacPherson, Isabel Lucas, Luke Ford

Sy ontmoet Kane, een luitenant die werkzaam is voor een militaire uitvoerder genaamd EXOR. De heren moeten samenwerken om Kane's jonge dochter Indi te redden en in veiligheid te brengen terwijl er ondertussen een globale crisis losbarst, nota bene veroorzaakt door EXOR zelf. Met behulp van twee rebellen - Luke Ford en Isabel Lucas - gaan Kane en Sy de strijd aan met EXOR en de wilde wezens die de dienst uitmaken op de dorre planeet. Bekijk de trailer van Science Fiction Volume One: The Osiris Child.

The Hunter's Prayer (2017)
Regie: Jonathan Mostow | Cast: Martin Compston, Tina Maskell, Eben Young, Stephanie Dooley

Lucas is een huurmoordenaar die de jonge vrouw Ella moet vermoorden. Als hij eenmaal zijn geweer op haar gericht heeft, kan hij de trekker niet overhalen. Het gevolg: hij staat nu ook op de dodenlijst. Samen vormen ze een ongemakkelijke alliantie en worden ze door Europa achtervolgd. Aan het duo de taak om de moordenaars van Ella's familie te vinden en een einde aan de zaak te brengen. Bekijk de trailer van The Hunter's Prayer.

Brandweerman Sam: Ufo Alarm (2016)
Regie: Gary Andrews | Cast: David Carling, Su Douglas, John Hasler, Harriet Kershaw

De beroemde Alien Quest tv-show bezoekt Pontypanty en iedereen in de stad gaat op zoek naar buitenaardse wezens. Bekijk de trailer van Brandweerman Sam: Ufo Alarm.

Escape Room (2017)
Regie: Will Wernick | Cast: Evan Williams, Annabelle Stephenson, Elisabeth Hower, Dan J. Johnson

Omdat haar vriendje Tyler dertig wordt, geeft Christen hem een ongewoon cadeau: toegang tot een mysterieuze escape room. Samen met vier vrienden gaan ze naar binnen, waar ze oog in oog komen te staan met bizarre kamers. Als ze vooruitgang willen boeken en niet meer opgesloten willen zitten, moeten ze lastige puzzels oplossen. Maar dan verdwijnt Christen en ziet Tyler haar op een videomonitor - naakt en gevangen in een kooi. Het wrede spel neemt al snel een dodelijke wending, waardoor Tyler het vermoeden krijgt dat ze niet allemaal levend en wel zullen ontsnappen. Bekijk de trailer van Escape Room.

The Preppie Connection (2015)
Regie: Joseph Castelo | Cast: Thomas Mann, Lucy Fry, Logan Huffman, Guillermo Arribas

Een leerling van een privéschool gebruikt zijn connecties om een drugsnetwerk op te bouwen. Bekijk de trailer van The Preppie Connection.

Ostwind 3: Aufbruch nach Ora (2017)
Regie: Katja von Garnier | Cast: Hanna Höppner, Jannis Niewöhner, Amber Bongard, Marvin Linke

Het volgende Ostwind-avontuur! Bekijk de trailer van Ostwind 3: Aufbruch nach Ora.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Homecoming was zeker leuk, net als elke andere MCU-film dit jaar, maar ook Ma Vie De Courgette is prima.

Sunspot

Avatar

Winter's Dream lijkt me wel leuk

nooffencetaken

Avatar

Ga niks halen van deze lijst.
Loop al een beetje achter met mijn aanschaf van Blu Ray's

Eerst Dunkirk, War of the Planet of the Apes, Wonder Woman en Baby Driver halen.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Waarom staat er bij Spider-Man, "Geen synopsis beschikbaar".

Als je goed kijkt staat er achter wel een synopsis, laat je niet vangen.

Decepticon

Avatar

Ik heb afgelopen zaterdag de toppers Spider-Man: Homecoming, War For the Planet of the Apes een Baby Driver op de deurmat gekregen.

Da Villain

Avatar

Kan iemand mij vertellen of The Autopsy of Jane Doe een aanrader is?

Banned

Avatar

Die Jane Doe film begint goed maar veranderd al snel in een dwaze horror film. Heel jammer anders had het een leuke mystery thriller geweest.

Master Of Films

Avatar

Laat je niet misleiden door The Circle. Emma Watson loopt er als een dwaas rond. Ze verdient wel een betere film (en dat is sowieso The Circle en B&B niet). Tom Hanks zit er nauwelijks in. Alsof hij een setbezoekje kwam. Plus dat Tom geen enkele moeite had moeten doen om te acteren. Neem Captain Phillips en zie wat Tom echt kan acteren.

jefreum

Avatar

De 4K blu ray versie van baby driver is overigens uitgesteld naar 29-11

Sunspot

Avatar

Laatst ook War of the planet of the apes gezien, goeie film en vond zelf dat er genoeg actie in zat.

Alleen beetje ongeloofwaardig allemaal. Vond Harrelson ook goed als kolonel, typisch zo een rol voor hem.

CGI ook zo onwijs goed gedaan wat die apen betreft.

Goku32

Avatar

Decepticon jij hebt smaakt. Heb precies de zelfde toppers binnen gekeregen ga genieten

nieuwslaatste nieuws

meest populair