TV-tips week 52: Avengers: Age of Ultron, Django Unchained & meer

Welke films mag je niet missen deze week?

Iedere dag kiest FilmTotaal één TV-Filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Avengers: Age of Ultron (2015)


Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Joss Whedon | Cast: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans

Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te bewerkstelligen, gaan de zaken mis en is het aan de machtigste helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren en al snel banen ongemakkelijke samenwerkingen en onverwachte actie de weg voor een episch en uniek wereldwijd avontuur.

Lees de recensie van Avengers: Age of Ultron geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Avengers: Age of Ultron.

Maleficent (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Robert Stromberg | Cast: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Lesley Manville

In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficent opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor langzaam in steen. Maleficent wil wraak, en betovert de pasgeboren baby Aurora van de nieuwe koning, die vroeger haar vijand was. Als Aurora opgroeit, beseft Maleficent zich dat het meisje de sleutel tot vrede is, en wellicht ook tot haar ware geluk.

Lees de recensie van Maleficent geschreven door Fabian Melchers -

Bekijk de trailer van Maleficent.

Transformers: Age of Extinction (2014)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz

Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk is er Cade Yeager, die een beschadigde Optimus Prime ontdekt, en hem repareert. Dan barst er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht.

Lees de recensie van Transformers: Age of Extinction geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Transformers: Age of Extinction.

Monsters vs. Aliens (2009)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Rob Letterman, Conrad Vernon | Cast: Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie, Will Arnett

Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor groeit ze vijftien meter en wordt ze meteen bestempeld als 'monster', genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp en hier blijken door de jaren heen meer monsters vastgehouden te worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B., en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.

Lees de recensie van Monsters vs. Aliens geschreven door Michelle Lentz -

Bekijk de trailer van Monsters vs. Aliens.

A Bridge Too Far (1977)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Richard Attenborough | Cast: Dirk Bogarde, James Caan, Michael Caine, Sean Connery

In 1944 wordt een groep geallieerde parachutespringers ingezet, tegen het advies van de Amerikaanse generaal in. De missie van de groep is om het Duiste leger de fatale slag toe te brengen en de val van het Derde Rijk te bespoedigen. Bekijk de trailer van A Bridge Too Far.

The Great Escape (1963)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: John Sturges | Cast: Steve McQueen, James Garner, Richard Attenborough, James Donald

WO II. Een konvooi legervrachtwagens rijdt naar Stallag Luft North, een krijgsgevangenkamp in een woestijnachtig gebied. De vrachtwagens zitten vol officieren van het geallieerde leger, die allemaal slechts één gedachte in het achterhoofd hebben: ontsnappen. Na aankomst wordt de Britse kolonel Ramsey bij kampcommandant Von Luger ontboden. Die legt hem uit dat hij er niet moet aan denken te ontsnappen. Ramsey repliceert beleefd dat het de heilige plicht is van een officier om op z'n minst een poging te wagen. Bekijk de trailer van The Great Escape.

Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeelding[/b]
Regie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington

'Django Unchained' speelt zich af in de 19de eeuw in Jackson, Mississippi. De slavenhandel is volop aan de gang en de twee geliefden Django en Broomhilda (Kerry Washington) worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Django wordt bevrijd door de eigenaardige premiejager Dr. King Schultz. Samen met Django int Schultz een aantal premies en daarna krijgt Django de mogelijkheid zijn geliefde Broomhilda terug te vinden. Dit blijkt achteraf moeilijker te zijn dan gedacht nu zij het bezit is van Calvin Candie, een meedogenloze plantage-eigenaar die berucht is om de vreselijke slavenpraktijken die hij erop nahoudt.

Lees de recensie van Django Unchained geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van Django Unchained.


NieuwsFilm

meest populair