Dvd's week 4: It, Kingsman the Golden Circle & meer

Welke films kan je deze week thuis bekijken?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te koop op DVD.

It (2017)


Bekijk de afbeeldingRegie: Andres Muschietti | Cast: Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Jaeden Lieberher

In een klein stadje in Maine, komen zeven kinderen die bekend staan als de Losers Club lijnrecht tegenover een monster te staan in de vorm van clown Pennywise

Lees de recensie van It geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van It.

American Assassin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Cuesta | Cast: Dylan O'Brien, Charlotte Vega, Christopher Bomford, Christopher Webster

American Assassin is het verhaal van de legendarische CIA agent Mitch Rapp. Lang voordat hij op terroristen begon te jagen, was Rapp een ervaren sporter en begaafd academicus. Toen sloeg het noodlot toe en werd hij geworven door een elite-eenheid van de Amerikaanse geheime dienst. Nadat hij zijn training heeft afgerond, waarin hem de vaardigheden om zowel in het binnen- als buitenland gevaarlijke vijanden te doden zijn aangeleerd, is hij een man herboren met maar één doel voor ogen: wraak.

Lees de recensie van American Assassin geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van American Assassin.

Kingsman: The Golden Circle (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Taron Egerton, Edward Holcroft, Gordon Alexander, Mark Strong

Kingsman: The Secret Service introduceerde ons aan Kingsman - een onafhankelijke, internationale veiligheidsdienst die met de grootst mogelijke discretie werkt. Het doel: de wereld een veilige plek maken. In Kingsman: The Golden Circle, krijgen onze helden te maken met een nieuwe uitdaging. Als hun hoofdkwartier verwoest wordt, en de wereld gegijzeld, leidt hun reis hen tot de ontdekking van een bondgenoot in de Verenigde Staten, Statesman genaamd, die op dezelfde dag opgericht werd. In een nieuw avontuur, dat de kracht en flexibiliteit van de agenten op de proef stelt, moeten beide geheime organisaties samenwerken om een meedogenloze gezamenlijke vijand te verslaan, om de wereld te redden, iets dat een gewoonte geworden is voor Eggsy...

Lees de recensie van Kingsman: The Golden Circle geschreven door Frank Stol -

Bekijk de trailer van Kingsman: The Golden Circle.

Mother! (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer

Gaat over een koppel dat onverwacht bezoek krijgt. Hun rustige leventje wordt plots bruut verstoord en hun relatie wordt flink op de proef gesteld.

Lees de recensie van Mother! geschreven door Thierry Verhoeven -

Bekijk de trailer van Mother!.

HHhH (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cédric Jimenez | Cast: Rosamund Pike, Mia Wasikowska, Jack Reynor, Jack O'Connell

1942. Het Derde Rijk bevindt zich op zijn hoogtepunt van macht. Het Tsjechische verzet in Londen besluit een ambitieuze operatie in werking te zetten: Anthropoid. Twee jonge mannen, Jozef Gabcik en Jan Kubis, worden naar Praag gestuurd om de meest meedogenloze Nazi-leider, Reinhard Heydrich, hoofd van de SS, Gestapo en bedenker van de Holocaust, te doden.

Lees de recensie van HHhH geschreven door Jelle Fastenau -

Bekijk de trailer van HHhH.

Girls Trip (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Malcolm D. Lee | Cast: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith, Tiffany Haddish

Vier vriendinnen besluiten samen een tripje te maken. Ze reizen af naar New Orleans voor het jaarlijkse Essence Festival en tijdens deze reis worden vriendschappen opnieuw opgerakeld en komen de dames erachter dat ze heus nog wel een wilde kant hebben.

Lees de recensie van Girls Trip geschreven door Arjan Welles -

Bekijk de trailer van Girls Trip.

Valentine's Again (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven R. Monroe | Cast: Karen Hassan, Paris Jefferson, Natacha Karam, Paul Luebke

Katherine maakt de slechtste Valentijnsdagdater ooit mee. Onderweg naar huis wordt ze vervloekt door een zigeuner en begint de dag opnieuw. Ze is nu gedoemd de dag elke dag mee te maken, tot ze de juiste gevonden heeft.

NieuwsFilm

meest populair