POLL: De grootste films dit voorjaar! Naar welke kijk jij uit?

We krijgen echt mooie titels komende maanden!

Tot Avengers: Endgame de filmzomer start verschijnen er nog een aantal grote en kleinere films. Met onderstaande polls kijken we naar zowel de films die in de grote bioscoopketens zoals Pathé en Vue te zien zijn als de veelal kleinere titels die eerder zullen opduiken in de filmhuizen, al zal er zeker overlap zijn. Uiteraard met de vraag: naar welke voorjaarsfilms kijk jij het meest uit?

Voorjaar: Blockbusters
We hebben dit voorjaar behoorlijk wat (super)helden in de bioscoop. We starten in januari al met Glass, in februari hebben we Alita: Battle Angel, de maad daarop Marvels Captain Marvel en in april duiken Shazam! en de nieuwe Hellboy op. Andere grote(re) titels zijn de Rocky-film Creed II, de films Chaos Walking en Greyhound waarover nog weinig is verschenen. Hieronder de twaalf grootste titels van dit voorjaar!



Voorjaar: Kleinere titels
Ook bij de kleinere titels veel moois. Deze maand hebben we bijvoorbeeld al Lars von Triers The House That Jack Built, Serenity met Matthew McConaughey en Anne Hathaway en Green Book met Viggo Mortensen. Oscarmateriaal is er voor in februari met If Beal Street Could Talk en Vice en in maart zien we de interessante overlevingsfilm Arctic, opnieuw met Mortensen. De maand april biedt onder meer LAIKA's Missing Link.



NieuwsFilm

meest populair