Poll

Tien films die je moet zien dit voorjaar!

Van een grote Marvel-film tot Viggo Mortensen!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
Verleden week keken we met de poll naar twaalf grote en twaalf kleinere films die dit voorjaar in de bioscoop verschijnen. Hieronder zie je per groep de vijf titels die de meeste stemmen kregen. Misschien goed om de verschillende data in je agenda te blokken!


Top 5 blockbusters dit voorjaar

Bij de blockbusters is de nummer één geen verrassing. Dit is namelijk Marvel Studios' Captain Marvel. In de lijst staan nog twee superheldenfilms met het snel te verschijnen Glass van M. Night Shyamalan en de reboot Hellboy. Hieronder de vijf blockbusters waar het meest naar uit wordt gekeken.


1. Captain Marvel
(7 maart) - 51%

2. Glass
(17 januari) - 14%

3. Alita: Battle Angel
(14 februari) - 8%

4. Creed II
(10 januari) - 5%

5. Hellboy
(11 april) - 5%Top 5 kleinere titels dit voorjaar

Ook zijn er de kleinere titels die toch wel erg dicht bij elkaar liggen wat betreft de stemmen. Bovenaan staat de Peter Farrelly's Oscartitel Green Book met onder meer Viggo Mortensen en Mahershala Ali. Ook is er de waarschijnlijke dikke aanrader Arctic met Mads Mikkelsen. Overigens is de nummer twee The House That Jack Built al te zien op een beperkter aantal schermen. Hieronder de vijf kleinere titels waar de nodige filmliefhebbers naar uitkijken.


1. Green Book
(31 januari) - 19%

2. The House That Jack Built
(10 januari) - 14%

3. Arctic
(14 maart) - 14%

4. Vice
(28 februari) - 14%

5. Serenity
(24 januari) - 10%7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik ga alleen voor

1captian Marvel
2 glas
3 creed
De rest boeit niet zo geloof niet echt dat deze hellboy vet gaat worden

Mav Damian

Avatar

Glass keek ik het meeste naar uit, tot dat de eerste recensies kwamen...

Rafael11

Avatar

Captain Marvel en creed ll voor mij

Goku32

Avatar

Mav Damian je moet niet luisteren naar al die recensies, ga hem checken met eigen ogen dan kan je zelf een oordeel maken over de film

Mav Damian

Avatar

Goku32 "Mav Damian je moet niet luisteren naar al die recensies, ga hem checken met eigen ogen dan kan je zelf een oordeel maken over de film"
Ik ga Glass zeker schecken, maar niet meer op het grote scherm.
Ik kies zelf welke film dat ik graag wil zien en recensies spelen meestal een rol erin of ik luister naar vrienden, familie of soms gewoon random mensen die mij een film aanraden of vragen samen mee komen kijken.

Gerre

Avatar

Euhm,grove fout?! 'Arctic' is met Mads Mikkelsen en niet nog eens met Viggo Mortensen...Twee Deense namen en twee wereldacteurs,maar niet dezelfde acteur :o grtz

Bram

Avatar

@Gerre: haha, suf. Wordt aangepast.

nieuwslaatste nieuws

meest populair