Gave posters grootste Disney-releases 2019

Gave posters grootste Disney-releases 2019

Geheel in thema.

Disney viert het Chinees nieuwjaar en heeft daarvoor zeven nieuwe Chinese posters voor zijn films van 2019 vrijgegeven. Het belooft een enorm jaar te worden voor de filmstudio, die hoopt zijn record van vorig jaar te verbeteren. Dat zou, gezien de grote titels, zomaar kunnen lukken.

Vorig jaar wist Disney 7,33 miljard dollar in de boeken te schrijven. Dat lukte dankzij films als Black Panther en Incredibles 2, die beiden meer dan 1 miljard dollar opbrachten en Avengers: Infinity War, dat meer dan 2 miljard dollar in het laatje van Disney bracht.

Hooggespannen verwachtingen
De verwachtingen voor 2019 zijn hooggespannen. Komend jaar brengt Disney namelijk heel wat nieuwe films uit die vermoedelijk grote knallers gaan worden. Van de meeste blockbusters zijn nu nieuwe posters, al missen we er nog bijvoorbeeld van Star Wars: Episode IX. Afijn, hieronder de posters.

Captain Marvel
In deze film ontmoeten we Captain Marvel, wiens oorsprongsverhaal we te zien krijgen. Zij is eigenlijk een mens, maar door de Kree veranderd in een intergalactische heldin. Vanaf 6 maart in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Dumbo
Nieuwe film van Tim Burton. Een live-action hervertelling van de klassieke film over Dumbo, het olifantje dat dankzij zijn gigantische oren kan vliegen. Vanaf 27 maart te zien.

Bekijk de afbeelding
Avengers: Endgame
Jawel, de eindstrijd tegen Thanos barst los in deze film. Het einde van de oorspronkelijke Avengers en het begin van een nieuw tijdperk voor Marvel Studios. Vanaf 24 april te zien.

Bekijk de afbeelding
Aladdin
Live-action sprookje van Guy Ritchie dat draait om straatjoch Aladdin. Hij vindt een magische lamp met daarin een geest die hem drie wensen geeft. Vanaf 24 mei in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding
Toy Story 4
Het leek na Toy Story 3 voorbij, maar dat bleek niet zo te zijn en dus krijgen we een vierde film rond Woody, Buzz en de rest. Ditmaal gaan ze op zoek naar het vermiste vriendinnetje van Woody. Vanaf 26 juni te zien.

Bekijk de afbeelding
The Lion King
Een animatie/live-action film van Jon Favreau waarin we zien hoe Simba koning moet worden. De jonge leeuw vindt dat alleen niet zo makkelijk. Vanaf 17 juli te zien.

Bekijk de afbeelding
Frozen 2
Veel is er nog niet bekend, maar wie kijkt niet uit naar deze animatiefilm? We zien Anna en Elsa weer in een ijzig avontuur. Vanaf 27 november in de bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair