Poll: De 50 grootste releases in 2020!

Volgend jaar ontzettend veel blockbusters en grotere films.

Het gaat druk worden in het filmjaar 2020. Er staan al tientallen grote blockbusters voor dat jaar gepland. In de poll van deze week kijken we naar de vijftig grootste reeds bekende releases voor volgend jaar, uiteraard met de vraag: naar welke film kijk jij het meest uit?

Allergrootste titels
Even een korte blik op wat je kunt verwachten in 2020. Los van de superheldenfilms lijken de grootste releases Avatar 2, Bad Boys for Life, Bond 25, de nieuwe Christopher Nolan-film, Dune, Fantastic Beasts and Where to Find Them 3, Fast & Furious 9, Godzilla vs. Kong, Maleficent 2 en Mulan.

Superheldenfilms
De DC-superheldenfilms van 2020 zijn Birds of Prey en Wonder Woman 1984 en Marvel geeft in dat jaar twee films uit, met hoogstwaarschijnlijk Black Widow en The Eternals. Daarnaast heeft Sony Morbius en Venom 2 gepland staan. Officieel staat ook Gambit nog gepland en Bloodshot moet een nieuw superheldenuniversum starten.

Overige films
Ook verschijnen animatiefilms als Pixars Onward, The Croods 2 en Sing 2, horrorfilms als The Conjuring 3 en A Quiet Place 2 en is er de oorlogsfilm Greyhound.

Succes met stemmen
Uiteraard staat de kalender voor 2020 alles behalve vast. Er zullen vast nog films verschuiven en toegevoegd worden. Mis je een titel, of wil wil je iets anders kwijt? Laat het achter op de gebruikelijke plaats!



NieuwsFilm

meest populair