Veel nieuws en trailers voor DC-superheldenfilms!

Veel nieuws en trailers voor DC-superheldenfilms!

De grote trailers, opvallende personages en coole nieuwtjes.

Gisterenavond en vannacht vond DC FanDome plaats en we kregen heel wat nieuwe dingen te horen en te zien. Hieronder de negen hoogtepunten nadat we al de liveblog bijhielden.

1. The Batman: Trailer!

Gave beelden voor The Batman van regisseur Matt Reeves! De film verschijnt oktober 2021 en we kregen de teaser trailer en flink wat details. Check alle details hier en de trailer hieronder!



Bekijk de afbeelding
2. The Suicide Squad: BTS-Video!

In 2021 verschijnt ook The Suicide Squad van regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy). We kregen te horen welke rollen de acteurs gaan vervullen en zagen twee gave video's, waaronder een onthullende Behind The Scenes-video. Check alle details hier en de BTS-video hieronder!


3. Wonder Woman 1984: Eindelijk Cheetah!

Naast dat we een nieuwe trailer kregen te zien voor Wonder Woman 1984 draaide het uiteraard vooral om één ding: de eerste echte blik op de compleet getransformeerde Cheetah van actrice Kristen Wiig. Check alle details hier en de trailer en gave shots van Cheetah hieronder!



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
4. Justice League: The Snyder Cut: Brute Darksheid!

Zack Snyder's Justice League wordt een film die je kunt kijken in vier delen. Iedere aflevering duurt één uur. In de vierluik gaat Darkseid een belangrijke rol spelen en we kregen een mooie blik op het personage. Check alle details hier en de trailer en gave shots van Darkseid hieronder!



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
5. Black Adam: vier andere DC-shurken!

Pas eind 2021 verschijnt Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra met vooral The Rock als Black Adam. Maar ook de personages Atom Smasher, Hawkman, Dr. Fate en Cyclone krijgen we te zien! Check alle details hier en de promo hieronder!


6. The Flash: Nieuw pak met Batman!

In 2022 moet The Flash van regisseur Andy Muschietti verschijnen. Duidelijk is dat deze film het Multiverse verder gaat introduceren. Er verscheen concept-art met Batman (Michael Keaton) en een nieuw pak. Check alle details hier en de ontwerpen hieronder!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
7. The Suicide Squad: BOOM! Poster

Naast dat we te zien kregen welke acteurs welke rollen spelen en een gave BTS-video heel wat onthulde was er ook een coole poster! Check deze nogmaals hieronder!


Bekijk de afbeelding
8. Shazam 2: titelonthulling!

Veel werd er nog niet verteld over de tweede Shazam! Wel werd de titel onthuld. Dit wordt Shazam! Fury of the Gods. De film verschijnt in november 2022.

9. Wonder Woman: 80 jaar oud!

Volgend jaar is het personage Wonder Woman alweer 80 jaar oud, net als heel wat andere grote personages uit de strips van DC Comics. Speciaal voor haar verjaardag is er alvast een logo onthuld:



NieuwsFilm

meest populair