Amazon Prime Video voegde 23 films nieuw toe deze week

Amazon Prime Video voegde 23 films nieuw toe deze week

Check hier het complete overzicht.

Als je een abonnement hebt op Amazon Prime Video, kijk je vermoedelijk altijd uit naar de eerste dag van de maand. Dan verschijnt de meeste nieuwe content en dat is nu niet anders. We zetten de hele rits voor je op een rij.

The Revenant (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Domhnall Gleeson, Will Poulter
1823. De pelsjager Hugh Glass (DiCaprio) wordt op een zeker moment aangevallen en ernstig toegetakeld door een grizzlybeer. Daarna wordt hij beroofd door zijn lijfwachten en zij laten hem voor dood achter. Als Glass weer bijkomt, neemt hij wraak en zijn zoektocht naar de lijfwachten leidt hem door een enorm uitgetrokken en woest landschap.

Star Trek: Into Darkness (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban
In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson
Rogue Nation zorgt ervoor dat Ethan en zijn team de gevaarlijkste missie tot op heden moeten uitvoeren. Ze moeten 'Syndicate' uitschakelen, een internationale en zwaar getrainde organisatie die het gemunt heeft op de IMF, de Impossible Missions Force.

Everest (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baltasar Kormákur | Cast: Jason Clarke, Ang Phula Sherpa, Tom Wright, Martin Henderson
Everest brengt de ontzagwekkende tocht van twee verschillende expedities in beeld, die te maken krijgen met één van de meest hevige sneeuwstormen die de mensheid ooit heeft gekend. De bergbeklimmers krijgen te maken met de meest barre omstandigheden op aarde wanneer hun levenslange obsessie om de top van de Everest te bereiken verandert in een adembenemende strijd om te overleven.

The Town (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Affleck | Cast: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner
De meedogenloze bankovervaller Doug MacRay (Ben Affleck) wordt tijdens een klus verliefd op bankmanager Claire Keesey (Rebecca Hall). Doug wil een nieuw leven in een andere stad met haar opbouwen, maar de FBI zit hem op zijn hielen en zijn bendeleden twijfelen aan zijn loyaliteit. Hoe krijgt Doug dit voor elkaar zonder Claire in levensgevaar te brengen? Oscarwinnaar Ben Affleck regisseert en speelt in de misdaadthriller The Town.

En verder
verschenen deze films ook op Prime Video:

Actie
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)
Altitude (2017)
Eliminators (2016)
Mr. & Mrs. Smith (2005)
Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)
Terminator: Genisys (2015)
Three Days in Havana (2013)
Transformers: Age of Extinction (2014)
Transformers: The Last Knight (2017)
xXx: Return of Xander Cage (2017)

Documentaire
Blood and Steel (2017)

Drama
Fifty Shades of Grey (2015)
Love & Other Drugs (2010)

Horror
Brackenmore (2016)
It's Alive! (1969)

Kids
Red Dog: True Blue (2016)
The Three Dogateers (2014)

Sci-Fi
In Time (2011)

NieuwsFilm

meest populair