Netflix voegt in november deze 29 films nieuw toe

Het wordt weer druk!

Jim Pedd 22 October 2021 22:30 in Featured
Netflix heeft een behoorlijk indrukwekkende lijst vrijgegeven met alle films die nieuw toegevoegd worden aan het aanbod de komende paar weken. We duiken meteen in de volle maand november, waarin we weer lekker kunnen bingen!

Transformers (2007)
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson | Releasedatum: 1 november
Heel lang geleden was er een oorlog op de planeet Cybertron, tussen de Autobots en de Decepticons. Vele jaren later, op de planeet Aarde, koopt de jonge Sam Witwicky zijn eerste auto en komt tot de ontdekking dat het de Autobot Bumblebee is. Deze is er om Sam te beschermen, aangezien Bumblebee niet de enige Transformer is die op Aarde is gekomen. Ook de Decepticons zijn op Aarde en beginnen het Amerikaanse leger aan te vallen. Als Sam en zijn vriendin Mikaela dan ontdekken dat het leger van plan is zowel de vijandige Decepticons als de vredelievende Autobots te vernietigen, proberen ze een nieuw plan te bedenken om de Decepticons te stoppen.

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson | Releasedatum: 1 november
Twee jaar geleden redde de jonge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) de wereld door een verwoestende slag tussen strijdende Transformers, de Decepticons en de Autobots, te voorkomen. Ondanks deze heldendaad is Sam nog steeds een gewone tiener, met alledaagse zorgen over zijn komende studie waarbij hij zijn vriendin Mikaela (Megan Fox) en zijn ouders moet achterlaten. Sam begint net te wennen aan zijn nieuwe leven als student, maar dan belandt hij tegen wil en dank opnieuw in een oorlog tussen de Autobots en de Decepticons. Met behulp van zijn vrienden en commandanten van het veiligheidsbureau NEST probeert hij samen met de Autobots een nieuwe verwoestende confrontatie met de Decepticons te vermijden.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Regie: Michael Bay | Cast: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Turturro | Releasedatum: 1 november
Vlak na de aankondiging van wat alweer de derde film in de Transformers franchise wordt, besloot Michael Bay bekend te maken dat de film een stuk anders zou worden dan de eerdere twee films. Daarvan werd vooral Revenge of the Fallen, de tweede film, niet al te positief onthaald door critici. Op RottenTomatoes scoorde de film op basis van 234 recensies slechts 20%. Daarom besloot Bay en zijn schrijversteam waarschijnlijk dieper in te gaan op de personages. Waar deel twee een groots opgezette film was, zou deel drie, zo luidde de aankondiging, een stuk kleinschaliger zijn. Daarnaast moest Dark of the Moon een stuk - hoe kan het ook anders - duisterder worden en emotioneler. Of dat echt zo is, kunnen we over ongeveer een maand zien, maar als we de eerste recensie die recentelijk op AICN verscheen moeten geloven, blijkt dat wel gelukt te zijn. In Dark of the Moon vinden de Autobots uit dat er een ruimteschip van Cybertron op de maan verborgen is. Een race tegen de Decepticons begint om het ruimteschip te bereiken en haar geheimen te leren en zo het lot van de Transformers te bepalen.

Transformers: Age of Extinction (2014)
Regie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz | Releasedatum: 1 november
Jaren na de grote veldslag in Chicago, is de mensheid hersteld. Transformers zijn nagenoeg van de Aarde verdwenen. Maar een kleine groep wetenschappers probeert hun eigen Transformers te maken, en gaan daarbij verder dan ze zelf kunnen beheersen. Tegelijk is er Cade Yeager, die een beschadigde Optimus Prime ontdekt, en hem repareert. Dan barst er een nieuwe epische strijd los tussen de Autobots en Decepticons, en ditmaal voegen zich ook de Dinobots bij het gevecht.

We're the Millers (2013)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Will Poulter | Releasedatum: 1 november
David Burke is een kleinschalige drugsdealer die het houdt bij het handelen met volwassenen en dus absoluut niet in zee gaat met de jeugd. Alles gaat van een leien dakje, tot hij onverwachts genoodzaakt is voor het grote geld te gaan. David besluit op een slimme en valse manier een familie te stichten met de buren, wat deel uit maakt van een plan om een grote hoeveelheid wiet de VS in te smokkelen vanuit Mexico.

Crazy, Stupid, Love. (2011)
Regie: Glenn Ficarra, John Requa | Cast: Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone | Releasedatum: 1 november
In Crazy, Stupid, Love heeft Carl Weaver alles voor elkaar, totdat zijn ontrouwe vrouw van hem wil scheiden. Carl staat er opeens helemaal alleen voor, maar besluit niet achter de geraniums te zitten. In plaats daarvan gaat hij weer stappen en achter de vrouwen aan. Helaas is hij daar niet zo goed in, maar gelukkig komt hij de jonge en knappe player Jacop Palmer tegen, die hem een snelcursus vrouwen versieren besluit te geven. Naast zijn nachtelijke avonturen moet Carl echter ook nog zijn kinderen opvoeden, twee zaken die niet zo goed te combineren zijn. Op RottenTomatoes scoort de film een percentage van 76% op basis van 146 recensies. De consensus over de film is als volgt: it never lives up to the first part of its title, but Crazy, Stupid, Love's unabashed sweetness - and its terrifically talented cast - more than make up for its flaws.

First Daughter (2004)
Regie: Forest Whitaker | Cast: Katie Holmes, Marc Blucas, Amerie, Michael Keaton | Releasedatum: 1 november
De dochter van de President van Amerika mag eindelijk naar een school van haar keuze. Daar wordt ze verliefd op een student met een geheime agenda.

The Harder They Fall (2021)
Regie: Jeymes Samuel | Cast: Idris Elba, Zazie Beetz, Regina King, Jonathan Majors | Releasedatum: 3 november
We maken kennis met Nat Love (Jonathan Majors), een outlaw die ontdekt dat de man (Elba) die zijn ouders vermoordde, op vrije voeten komt. Love herenigt zijn oude bende om zijn vijand op te sporen en wraak te nemen.

Meenakshi Sundareshwar (2021)
Regie: Vivek Soni | Cast: Sanya Malhotra, Abhimanyu Dasani, Trishaan, Purnendu Bhattacharya | Releasedatum: 5 november
Twee zojuist getrouwde mensen moeten noodgedwongen gescheiden gaan wonen: er doet zich namelijk een unieke banenkans voor. En dus moeten ze proberen de hilarische problemen die komen kijken bij een LAT-huwelijk te overkomen.

Love Hard (2021)
Regie: Hernan Jimenez | Cast: Nina Dobrev, Lochlyn Munro, Darren Barnet, Harry Shum Jr. | Releasedatum: 5 november
Een vrouw in Los Angeles, die weinig geluk in de liefde heeft, ontmoet op een dag eindelijk een leuke jongen. Althans, via een dating-app, want hij woont helemaal aan de oostkust van het land. Ze besluit hem tijdens de feestdagen op te zoeken als verrassing, zodat ze elkaar eindelijk in het echt kunnen ontmoeten. Maar dan blijkt dat ze al die tijd werd gecatfished, oftewel: deze jongen is niet bepaald de persoon die hij claimde te zijn.

We Couldn't Become Adults (2021)
Regie: Yoshihiro Mori, Hayato Kawai | Cast: Takehiro Hira, Rich Ting, Masahiro Higashide, Moemi Katayama | Releasedatum: 5 november
Nadat hij een vriendschapsverzoek krijgt, haalt een veertigjartige man herinneringen op aan zijn relaties uit het verleden - vanaf de jaren negentig tot nu. Hij kijkt naar vervlogen hoop en dromen.

Zero to Hero (2021)
Regie: Chi-Man Wan | Cast: Kai-Chung Cheung, Siu-hou Chin, Chung-Hang Leung, Hoi-Pang Lo | Releasedatum: 5 november
Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Paralympisch medaillewinnaar So Wa-wai, die persoonlijke en fysieke worstelingen wist te overkomen met behulp van zijn moeder.

Yara (2021)
Regie: Marco Tullio Giordana | Cast: Lorenzo Acquaviva, Alessio Boni, Chiara Bono, Andrea Bruschi | Releasedatum: 5 november
Een vastbesloten openbaar aanklager raakt verzeild in de zaak van een vermiste 13-jarige en gaat extreem ver om de waarheid te achterhalen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Father Christmas Is Back (2021)
Regie: Mick Davis, Philippe Martinez | Cast: April Bowlby, Talulah Riley, Elizabeth Hurley, Kelsey Grammer | Releasedatum: 6 november
Vier ruziënde zussen krijgen een spoedcursus in familiezaken als hun lang geleden verdwenen vader ineens voor kerst verschijnt bij het kerstdiner in hun gigantische landhuis.

Passing (2021)
Regie: Rebecca Hall | Cast: Tessa Thompson, Ruth Negga, Andre Holland, Bill Camp | Releasedatum: 10 november
In het New York City van de jaren 1920 komt het leven van een zwarte vrouw op z'n kop te staan als haar leven verstrengeld raakt met dat van een voormalig jeugdvriend die zich als wit voordoet.

7 Prisoners (2021)
Regie: Alexandre Moratto | Cast: Josias Duarte, Cecília Homem de Mello, Christian Malheiros | Releasedatum: 11 november
Om zijn gezin op het platteland een beter leven te geven, aanvaardt de 18-jarige Mateus een baan op een autokerkhof in São Paulo. Zijn nieuwe baas heet Luca. Maar wanneer hij en een paar andere jongens belanden in de gevaarlijke wereld van mensenhandel, zal Mateus gedwongen worden te kiezen tussen werken voor de man die hem gevangen heeft gezet of de toekomst van hem en zijn gezin op het spel zetten.

Red Notice (2021)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Gal Gadot, Tom Choi | Releasedatum: 12 november
Een peperdure Original met een budget van zo'n 200 miljoen dollar, waarvan 60 miljoen naar de drie hoofdrolspelers, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot ging. In de film moet een interpol-agent 's werelds meest gezochte kunstdief opsporen.

The Departed (2006)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg | Releasedatum: 14 november
De jonge undercoveragent Billy Costigan (Leonardo Dicaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson). Terwijl Billy snel Costello's vertrouwen wint, is geharde crimineel Colin Sullivan (Matt Damon) aan het werk bij de politie als Costello's informant. Colin bereikt een machtige positie binnen de Speciale Onderzoeks Eenheid. Zowel Billy als Colin raken verstrikt in hun dubbelleven waarin ze continu informatie verzamelen over de plannen en tegenmaatregelen van de organisaties die ze zijn binnengedrongen. Wanneer duidelijk wordt voor zowel criminelen als politie dat er een verklikker in hun midden is, zijn Billy en Colin in levensgevaar. Beiden moeten achter de identiteit van de ander komen om zichzelf op tijd te redden....

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)
Regie: Brad Bird | Cast: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg, Jeremy Renner | Releasedatum: 16 november
In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren. Tijdens deze ondergrondse missie treedt het zogenaamde 'Ghost Protocol' in werking, waarbij hulp en contact met de buitenwereld onmogelijk zijn...

Hard Target 2 (2016)
Regie: Roel Reiné | Cast: Scott Adkins, Robert Knepper, Rhona Mitra, Temuera Morrison | Releasedatum: 16 november
Wes 'The Jailor' Baylor is een aan lager wal geraakte MMA-vechter die van een man genaamd Aldrich een verleidelijk aanbod krijgt: naar Myanmar komen om deel te nemen aan een gevecht en kans te maken op een miljoen dollar. Bij aankomst ontdekt Wes erin geluisd te zijn - Aldrich is op zoek naar een kandidaat om op te jagen tijdens een klopjacht in de jungle. Diverse, ongure types hebben daarvoor royaal betaald. Omdat Wes geen andere keus heeft, besluit hij mee te doen met het spel. Al snel worden de rollen omgedraaid en blijken de jagers de prooi te zijn.

This Is 40 (2012)
Regie: Judd Apatow | Cast: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow, Iris Apatow | Releasedatum: 16 november
Een 'spin-off' van de film 'Knocked Up', die een kijkje geeft in het leven van Pete en Debbie. Ze zijn inmiddels ouder geworden en er is een hoop gebeurd. Voor hun inkomsten zijn ze afhankelijk van Debbie's kledingwinkel. Ze lopen daarnaast rond met de grote vragen des levens. ''Hebben ze wel de juiste keuzes gemaakt?'' ''Is dit hun plaats in de wereld?'' En: ''Is dit nu echt alles?'' Alle dromen die zij hadden als kind, alle mogelijkheden, is dat nu verpest door een simpel huwelijk en het nemen van wat kinderen?

The Princess Switch 3 (2021)
Regie: Mike Rohl | Cast: Vanessa Anne Hudgens, Nick Sagar, Remy Hii, Amanda Donohoe | Releasedatum: 18 november
Als een bijzonder kerst-relikwie gestolen wordt, roepen de koninklijke look-alikes Margaret en Stacy de hulp van dubbelganger Fiona - en haar bloedmooie ex - in voor hulp.

Beni Çok Sev (2021)
Regie: Mehmet Ada Öztekin | Cast: Sarp Akkaya, Ercan Kesal, Ushan Çakir, Songül Öden | Releasedatum: 19 november
Mehmet Ada Oztekin probeert zijn familiedrama in goede banen te leiden, nadat er een bitterzoete reünie plaatsvindt tussen een vader en een dochter.

Dhamaka (2021)
Regie: Ram Madhvani | Cast: Mrunal Thakur, Kartik Aaryan, Vishwajeet Pradhan, Amruta Subhash | Releasedatum: 19 november
Als een cynische voormalig televisiepresentator een alarmerend telefoontje krijgt in zijn radioshow, ziet hij de perfecte kans voor een comeback. Maar dat kan hem wel z'n geweten kosten.

tick, tick...Boom! (2021)
Regie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Vanessa Anne Hudgens, Bradley Whitford, Alexandra Shipp | Releasedatum: 19 november
Tick, Tick...Boom! speelt zich af in 1990 en vertelt het verhaal van Jon, een componist voor het toneel met grote ambities, die als ober werkt in New York terwijl hij Superbia schrijft - wat hij hoopt dat de volgende grote Amerikaanse musical zal worden en hem eindelijk zijn grote doorbraak zal bezorgen. Jon voelt ook druk van zijn vriendin Susan, die het zat begint te worden om haar eigen aspiraties in het leven telkens maar in de wacht te zetten ten faveure van die van Jon. Ondertussen heeft zijn beste vriend en huisgenoot Michael zijn creatieve dromen opgegeven om een zeer goed betaalde reclamebaan te nemen, en staat op het punt om te verhuizen. Als Jons 30ste verjaardag nadert, begint hij zich ernstig af te vragen of zijn droom wel de moeite waard is.

Transformers: The Last Knight (2017)
Regie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock | Releasedatum: 20 november
Mensen en Transformers voeren oorlog, Optimus Prime is verdwenen. De sleutel voor het redden van de toekomst ligt in de geheimen van het velreden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op Aarde. Het lot van de wereld ligt in handen van een aantal onwaarschijnlijke kandidaten: Cade Yeager; Bumblebee; een Engelse Lord en een professor aan Oxford.

A Boy Called Christmas (2021)
Regie: Gil Kenan | Cast: Maggie Smith, Michiel Huisman, Kristen Wiig, Sally Hawkins | Releasedatum: 24 november
Een jongen genaamd Nikolas begint aan een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden. Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Met een eigenzinnig rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als huisdier, ondervindt Nikolas al snel zijn lot en bewijst hij dat niets onmogelijk is.

Bruised (2020)
Regie: Halle Berry | Cast: Halle Berry, Stephen Henderson, Lela Loren, Adan Canto | Releasedatum: 24 november
Jackie "Justice" is een in ongenade gevallen MMA-vechtersbaas die gefaald heeft in het enige waar ze heel haar leven goed in is geweest: vechten. Maar wanneer Manny, de 6-jarige zoon die ze jaren geleden verlaten heeft, weer op de stoep staat, moet Jackie haar eigen demonen zien te verslaan, evenals een opkomend talent in de wereld van mixed martial arts. Daarnaast zal ze alles uit de kast moeten halen om de moeder te worden die haar zoontje verdient.

A Castle for Christmas (2021)
Regie: Mary Lambert | Cast: Cary Elwes, Brooke Shields, Vanessa Grasse, Suanne Braun | Releasedatum: 26 november
Als een Amerikaanse auteur probeert een kasteel te kopen in Schotland, krijgt ze meer dan ze wilde kopen want de norse eigenaar van het pand vindt het in eerste instantie maar niks.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jamal M

Avatar

Het verhaal en de trailer van Passing zag er heel interessant uit.

MovieWanker

Avatar

Bruised en The harder they fall ben ik wel nieuwsgierig naar. De rest kan me niet echt bekoren. Red Notice zal ik wel even een kans geven maar ben bang dat het weer zo'n lege 100 in een dozijn cliche film wordt. Vooral met Ryan Reynols er in. Niet echt veel soeps in november dus.

Goku32

Avatar

Poeh wat een poepfilms zeg, niet normaal er zit niks tussen dat ik zet ja dat wil ik wel effe checken

Monojaxx

Avatar

Vind alleen .... Millers leuk. Daar mag van mij nog wel een deel 2 van komen.

Angelo1979

Avatar

The Departed is nog de
beste film eruit.

Master Of Films

Avatar

Monojaxx "Vind alleen .... Millers leuk."
MeToo.
En dan kom ik weer op Will Poulter. Goeie gast dat kan acteren, maar of hij er mee weg komt om Adam Warlock te kunnen spelen. We shall see.

David Mills

Avatar

The Departed is by far de topper van de maand

Fluffer

Avatar

Allemaal platgedraaide films of niet interessant en die red notice ben ik ook niet zeker van.
Het wordt er niet echt beter op bij Netflix.

Joost van den Heuvel

Avatar

Ik ga zeker kijken of die Turkse film wat is, maar de rest, nee dank je.

EKA

Avatar

Niet veel bijzonders eigenlijk naar mijn idee.
Wel de eerste "woke" racistische Western: The Harder They Fall.

Gigan72

Avatar

The Departed is zeker wel een top film.

NieuwsFilm

meest populair