The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man (2012)

His past was kept from him. His search for answers has just begun.

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DVD-maniac

Avatar

Croft "De andere 3 spider man films vallen in het niets vergeleken met deze film. Wat een fantastische film! Zowel de actie, het verhaal als de personages zijn goed uitgewerkt. Mooie special effects en filmwerk.
Een 9."


Ik vond het juist andersom. Deze film valt in het niet vergeleken met de andere drie spiderman-films. Ik was uiteraard erg benieuwd toen deze film uitkwam, temeer omdat deze anders was als de vorige drie films en omdat ik veel goede geluiden hoorde over deze vierde film.
Maar helaas, wat een flop en wat een teleurstelling om te zien hoe Andrew Garfield de rol van Peter Parker vertolkte :r . Zo slecht ge-acteerd en totaal niet overtuigend. Alsof de macho van de klas met veel moeite probeert een intelligente sul te spelen zoals de echte Peter Parker is. Tot aan het eind van de film kon ik er maar niet aan wennen. Ook had ik de indruk dat men deze (hopelijk) laatste film zoveel mogelijk niet op de andere films wilde doen lijken. Mary-Jane vervangen door Stacy, aunt May vervangen door een veel jongere vrouw. Maar okay, de film is niet helemaal waardeloos omdat ik het verhaal wel goed vond. Ik kon nog enige bewondering opbrengen voor de Lizard (Rhys Ifans) waardoor ik de film toch nog heb kunnen afkijken. Al met al geef ik deze film een mager zesje.

Moviespecialist

Avatar

Een erg goede film die ik persoonlijk beter viind dat de orginele Spiderman Trilogie.
Het verhaal is erg goed bedacht en is niet weer een reamke van deel 1 en ook de special effects zijn erg goed!
Prima film waarvan ik erg onder de indruk was!
Ik kijk nu al uit naar deel 2 met Jamie Foxx als Electro!

7.5/10

B@chelor

Avatar

Net terug van de film. Ik vind de film best verfrissend, met name door Garfield en Stone. De chemie tussen deze 2 is goed te voelen. De Lizard is naar mijn mening een beetje "under-used". Er had meer ingezeten, denk ik. Actie was okay, maar werd nooit echt amazing. CGI was in orde; ook die van de Lizard. Een dikke 7 en ik kijk uit naar een deeltje 2.

Croft

Avatar

De andere 3 spider man films vallen in het niets vergeleken met deze film. Wat een fantastische film! Zowel de actie, het verhaal als de personages zijn goed uitgewerkt. Mooie special effects en filmwerk.
Een 9.

martintielemans1995

Avatar

Ben al lang in de puberteit, maar oh man, the amazing ziet er zo geweldig uit met Garfield en Stone. Maar vooral Garfield, want hij is mijn ogen de perfecte Spider-man. Maar hé, dat is mijn mening ;)

Spider-fan

Avatar

Mijn instinkt gaat toch wel aardig tekeer inmiddels.

2ndSystem

Avatar

Steve-O "Dit wordt sowieso erg gaaf in 3D:E
Maar met een budget van 85 miljoen:? Het is wel veel maar zien we dan alleen Spider-Man slingeren in New York, is dat alles?O+
Hoe dan ook: ik kan niet wachtenSmiley face"


85miljoen? waar heb je dat gelezen? bullsh*t!
215mil budget volgens IMDB en 220mil volgens Wiki, hmmmm:P en een runtime van 136minuten! AwesomeeSmiley face
can't wait! Spidey weer zien slingeren, en Emma Stone ziet er ook goed goed uit:Y

TheBaneOfJoker

Avatar

Spider-Man Begins.

The Walcrawler.

The Walcrawler Rises.

JamesBond

Avatar

Is Andrew wel de juiste keus??

eagleman74

Avatar

Dus, Andrew Garfield als Spider-Man...
Waarschijnlijk The Lizard als villain...
Klinkt goed!!!! :P

Steve-O

Avatar

Dit wordt sowieso erg gaaf in 3D:E
Maar met een budget van 85 miljoen:? Het is wel veel maar zien we dan alleen Spider-Man slingeren in New York, is dat alles?O+
Hoe dan ook: ik kan niet wachtenSmiley face

Lord Voldemort

Avatar

Spider-Man, Spider-Man, does whatever a spider can...