Oblivion (2013)

Earth is a memory worth fighting for.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nick84

Avatar

Frietgezicht "@ Nick84, 4 sterren? Dus je geeft deze een onvoldoende.."


Recensie was 3 sterren. 3 van de 5 sterren dus :)

Magalaan

Avatar

De negativiteit hier begrijp ik niet zo. Dit is absoluut een van de betere SF-films sinds jaren. Goed verhaal, goed acteerwerk, adembenemende graphics. Beslist geen herhaling. En ik ben niet eens een fan van apocalyptische films

Frietgezicht

Avatar

@ Nick84, 4 sterren? Dus je geeft deze een onvoldoende..

Frietgezicht

Avatar

Banned "Waar haal je dat nou weer... Wie moet hier in godsnaam aan star wars denken ??:s"


Moet eerlijk zeggen dat ik ook ff aan Star Wars moet denken toen Cruise met Olga in dat ding zat en het moest uitvechten met die 3 van die 'bots' ofzo in die kloven. Deed me denken aan het einde van de 1ste Star Wars. Voor de rest niet aan SW gedacht bij deze film.

Barbossas

Avatar

Visueel knap staaltje werk en een goed plot/verhaal. Zitten goede twisten in ook al voel je sommige aankomen. Tom Cruise weer sterk geacteerd.

Prachtige muziek maakt het helemaal af. Ik geef niet snel een 10 op Filmtotaal, maar deze film heeft mij echt kunnen raken en plezieren. Dus hierbij geef ik hem een tien en wil hem zeker op Blu-ray aanschaffen vanwege mooie special effects!

Banned

Avatar

Tarkus "Maar ik had het gevoel dat ik naar een Star Wars prent aan het kijken was, alsof ik het allemaal al eens had gezien, zo hard lijkt het er allemaal op, vooral de actiescènes lijken zo uit de Star Wars prenten te komen.."


Waar haal je dat nou weer... Wie moet hier in godsnaam aan star wars denken ??:s

benjamin

Avatar

ricogee " Volgens mij kun je er gerust vanuit gaan dat iedereen die de film om het verhaal een goeie recensie geeft, hiervoor wordt betaald of zo. "


Ja, want het zou toch echt bijzonder vergezocht zijn ervan uit te gaan dat mensen een andere mening hebben dan jij. O+

Glennekeeeee

Avatar

Tarkus "Het is allemaal heel mooie in beeld gebracht en ook de soundtrack kon me wel bekoren.
Maar ik had het gevoel dat ik naar een Star Wars prent aan het kijken was, alsof ik het allemaal al eens had gezien, zo hard lijkt het er allemaal op, vooral de actiescènes lijken zo uit de Star Wars prenten te komen.
Wat betreft de cast, weinig of niets op aan te merken alleen vind ik Tom Cruise toch minder geslaagd als acteur in deze-prent, Morgan Freeman brengt het er stukken beter vanaf.
Om het kort te maken, mooie beelden, special effects en soundtrack (o.a. Led Zeppelin en Procol Harum), maar het scenario stelt me toch wel teleur."


Star Wars? Als er nu iets is waarmee ik het niet kon vergelijken in de sci-fi geschiedenis dan was het wel star wars...

KeesjeNL

Avatar

Ik vond het een erg goede film, genoten zelfs:)!

Brein8998

Avatar

Als je je verwachtingen laag stelt, valt deze film bijzonder mee en biedt het toch 2 uur topvermaak

benjamin

Avatar

Mooie beeldjes, prima soundtrack en een degelijke Tom Cruise. Maar plotgewijs bleef ik serieus op m'n honger zitten. En een prijs voor originaliteit zal dit al zeker niet winnen.

sonnycorleone

Avatar

B@chelor "Visueel top. Soundtrack erg cool. Acteerwerk Cruise in orde; hij is altijd toegewijd. Voor de rest was 't erg oppervlakkig allemaal en het verhaal was zwak. Ik irriteerde me aan die Olga. Alleen maar 1 gezichtsuitdrukking. Een 6je."
Helemaal mee eens, maar toch 'n 8ie!

jaime91

Avatar

B@chelor "Visueel top. Soundtrack erg cool. Acteerwerk Cruise in orde; hij is altijd toegewijd. Voor de rest was 't erg oppervlakkig allemaal en het verhaal was zwak. Ik irriteerde me aan die Olga. Alleen maar 1 gezichtsuitdrukking. Een 6je."

Ben ik bijna helemaal met je eens, alleen heb ik niets op Olga aan te merken maar wel op Morgan Freeman. In deze film krijgt hij veel te weinig te doen, een of andere onbekende acteur had die rol ook kunnen spelen. Het was heel erg onder zijn niveau. Wel leuk om hem in deze film te zien, maja meer dan dat is het niet.

Er zitten genoeg plottwisten in, een aantal verraste me een aantal zag ik van mijlenver aankomen maar ook als je naar de personages kijkt had hier meer uitgehaald kunnen worden. Absoluut geen slechte film, visueel is ie adembenemend mooi en de muziek is ook niet zo heel bijzonder maar prima en voor de rest ben ik wel vermaakt. Maar er had veel meer ingezeten.

B@chelor

Avatar

Visueel top. Soundtrack erg cool. Acteerwerk Cruise in orde; hij is altijd toegewijd. Voor de rest was 't erg oppervlakkig allemaal en het verhaal was zwak. Ik irriteerde me aan die Olga. Alleen maar 1 gezichtsuitdrukking. Een 6je.