nick84 Avatar

nick84

Laatste reviews

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1(2014)

"...Naar mijn mening worden de films steeds beter. Deel 1 vond ik niet echt leuk, teveel raar gedoe in een rare fictieve wereld met slechte actie in een..."

Oblivion(2013)

"...Ik vind 3 sterren persoonlijk een beetje magerig. 3 sterren geef je aan flut films die je naar je gezien te hebben zegt, 'nou was wel aardig', maar ik..."

Dragonball Evolution(2009)

"...Deze film komt vanavond op tv, en ik mag dit zeggen vind ik aangezien ik een fan ben van de serie. Heb zelf al de dvd's thuis en is nog steeds de..."

Laatste reacties

"...Leuk zoals de muppets eigenlijk altijd wel zijn, maar heeft alleen geen zier met kerst te maken...."
The Muppets Take Manhattan
"...[quote=Frietgezicht]@ Nick84, 4 sterren? Dus je geeft deze een onvoldoende..[/quote] Recensie was 3 sterren. 3 van de 5 sterren dus :)..."
Oblivion
"...Wel een beetje eens met B@chelor. Geen slechte film, leuke actie scenes, leuke muziek tijdens die scenes's. Maar daar zijn alle plus punten ook wel mee genoemd vind ik. Er zit geen spanning in en het is ook wel een beetje voorspelbaar, bijna slaapver......"
Kingsman: The Secret Service
"...Geen slecht film zoals veel mensen wel zeggen. Film is wel een beetje te cliché mist ook wat spanning en het acteer werk had misschien wel iets beter gekund. Maar verder is deze film best wel om aan te gluren. 7/10..."
Jupiter Ascending

laatste ratings

watchlist

nick84 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.