Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...90 jaar oud - respect. een dame met een lange carriere in de showbizz..."
Video: Angela Lansbury zingt titelsong 'Beauty and the Beast'
"...Ik kijk uit naar Star Wars en GotG2 maar ben erg benieuwd naar Dunkirk. Hoe ze dat vorm geven en dit bizarre stuk geschiedenis op het grote scherm brengen. Dus eigenlijk kijk ik alleen uit naar de top 3. De andere films zie ik wel een keertje. ..."
Top 10 meest geanticipeerde films 2017
"...Ik heb maar 1 probleem met deze film en het idee erachter. Groentes, fruit, ect snap ik dat ze leven maar broodjes die zijn gemaakt van een combinatie van andere "levende"producten hoe kunnen die in opstand komen ze zijn het product van menselijke cr......"
Alles over 'Sausage Party'
"...Kan niet wachten op Star Wars Ep VIII omdat ik benieuwd bent of ze echt iets nieuws en goeds kunnen creeëren. Alhoewel ik uit de geruchten stroom verneem dat er toch wat dingen kunnen zijn waarvan je ogen gaan rollen. ..."
POLL: De 25 grootste films van 2017
"...Voor mij mogen ze de hele film schrappen. Ik vond deel 1 de beste. En ik heb spijt dat ik deel 2,3 en 4 heb gekeken. ..."
Gerucht: Orlando Bloom vervangt Johnny Depp in 'Pirates of the Caribbean 5'

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.