Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Krijgsgevangen werden niet naar concentratiekampen gebracht. Maar de hoofdfiguur ontsnapte uit Dachau en werd vervolgens in een krijgsgevangenkamp ondergebracht omdat hij zich vermomde als Brits officier...."
The Captive Heart
"...[quote=chuz]programma verandering. We krijgen de karate shit voorgeschoteld. Ik had zin in een goede film. DE KARATE KID.... is dit een soort grap ofzo. :([/quote] Ik wilde hem ook zien stond nog op mij "te kijken lijst". Baal als een stekker...."
Hugo
"...[quote=Terminatrix]Gister was Two Towers, dit is Return of the King, maar zie indd nergens anders dat deze op tv komt helaas, mja anyway. Prachtige films natuurlijk, op alle vlakken. Enigste films waarvan ik denk dat als iemand ze niet goed vind,......"
The Lord of the Rings: The Return of the King
"...Deze film wordt vandaag, 21-08-2014, niet uitgezonden maar werd gister al uitgezonden. Wel bij blijven mensen van FT...."
The Lord of the Rings: The Return of the King
"...[quote=Annefleur]Leuke film waar je vooral niet te veel bij na hoef te denken ;) blijf t einde toch wel enigzins zielig vinden![/quote] Er bestaat een alternatief einde waarin aan het einde een nieuwe klasgenote wordt voorgesteld...."
Big

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.