Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Watership DOwn (1978) had een PG-rating volgens mij...."
Filmcafé: Welke kinderfilm is absoluut géén kinderfilm?
"...Labyrinth The Hunchback of Notre-Dame (Disney)..."
Filmcafé: Welke kinderfilm is absoluut géén kinderfilm?
"...De kloof tussen series en films verdwijnt? Maar ik kijk de series niet omdat het concept mij niet aanstaat dus ga ik ook de films niet kijken die aansluiten op de series. Eigenlijk is het een win-win voor de productiemaatschappijen. Mensen moeten a......"
Streaming maakt einde aan kloof tussen 'Star Trek'-series en films
"...Ze kunnen de ene na de andere top acteur of actrice aankondigen maar dat wil niet zeggen dat het een topfilm wordt. Het staat of valt met het script. ..."
Wéér een grote naam voor 'Indiana Jones' gevonden!
"...5 films leek mij altijd te veel films. Jammer is dat ze van deel 2 zo'n puinhoop hebben gemaakt na het leuke deel 1. ..."
Gerucht: 'Fantastic Beasts 3' is mogelijk het einde van de reeks

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.