Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Duikt deze vrouwelijk 007 ook met Jan en alleman in bed zoals James Bond nogal de neiging heeft om te doen? Ze zal vermoedelijk ook wel lesbisch zijn voor de LGTB community tevreden te houden. ..."
Gerucht: Dit is hoe we de nieuwe 007 ontmoeten in 'Bond 25'
"...Maar een kleine opmerking: Star Wars was een alleenstaande film waar later twee delen bij kwamen. The Force Awakens, The last Jedi en The Rise of Skywalker zijn vanaf dag 1 als een trilogie bestempeld en daarom is het nog slordiger dat er geen duidel......"
Force-connectie tussen Kylo Ren en Finn in 'Star Wars' bevestigd?
"...Persoonlijk word ik moe van die verschilllende stormtroopers. ..."
Gekleurde Sith Trooper uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' onthuld!
"...Jane Bond. Dat waren toch hele andere soort films. ..."
Is deze actrice stiekem de nieuwe 007 in 'Bond 25'?
"...Een "wit" sprookje wordt aangepast. De mensen die hierop negatief reageren zijn racisten en vol voordelen. Als het andersom was geweest hadden de klagers in hun recht gestaan. Vreemd hoe discriminatie blijkbaar maar één kant op werkt...."
Originele 'Kleine Zeemeermin' reageert op controverse rondom casting Ariel

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.