Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...None of the above. Ben geen van Tarentino. ..."
POLL: Welke film van Quentin Tarantino vind jij de beste?
"...En juist dat einde heb ik moeite mee. En ook het gebruik van de Death Star. ..."
'Rogue One: A Star Wars Story' had bijna een heel ander verhaal gehad
"...Misschien voorouders van de Skywalkers? De oprichter en eerste Sith blijkt een Skywalker te zijn of zo iets. In mijn ogen draaien de films juist om de Skywalkers...."
Gerucht: nieuwe 'Star Wars'-trilogie speelt zich af in Oude Republiek
"...Captain Marvel toevallig vandaag gezien geen top film maar wel leuk vermaak. Wel een kanttekening bij de dolby cinema. Ik merkte geen verschil tussen deze manier van film kijken en gewoon 3D. Alleen dat mijn 3D bril constant van mijn neus gleed. Voo......"
Kaskraker 'Captain Marvel' opnieuw in topvorm!
"...Bumblebee was wel aardig. The Last Knight was een puinhoop qua verhaal. Verzin een reden waarom de transformers op de aarde zijn en blijf daarbij. Verzin niet elke film een nieuwe reden. In de serie was het simpel: Het was de planeet waarop ze waren......"
Vervolg 'Transformers: The Last Knight' aangekondigd

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.