Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Een film waar ik niks aan vond. Dus voor mij hoeft er geen andere versie te komen...."
Director's cut 'Event Horizon' krijg je nooit te zien
"...@Frietgezicht ik hap wel. je zoekt de aflevering "robots in disguise part 2" waarin OP als truck wordt opgeblazen aam het eind van het eerste seizoen En met die plaag zoek je de dubbel aflevering "return of optimus prime 1&2" van seizoen 4. Tja. Ik......"
Chaos in laatste trailer 'Transformers: The Last Knight'!
"...Sorry maar deze film riekt naar een flop. ..."
Russell Crowe verandert in Mr. Hyde in clip 'The Mummy'
"...Ik zag de trailer in de bios maar het zag er allemaal nep en goedkoop uit en niet te vergeten al die dingen die erbij verzonnen zijn. Zucht...."
Bekijk negen (!) clips van 'King Arthur: Legend of the Sword'
"...De "reboot" films zijn goeie film maar geen Star Trek films maar meer over de top sci-fi actiefilms. De beste is en blijft The Undiscovered Country. ..."
POLL: Star Trek-reboots: 'Star Trek', 'Into Darkness' of 'Beyond'?

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.