Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Nee. Want een deel 2 voegt niks toe...."
Wil jij een vervolg op 'Edge of Tomorrow'?
"...Ik heb geen zin om allerlei series te volgen om de films te kunnen begrijpen. ..."
Zo zijn de Marvel Studios-series op Disney+ verbonden aan het MCU
"...Dit is toch oud nieuws? Volgens mij is dit al door diverse mensen van Disney en Lucasfilm al gezegd. Dat ze teveel wilden en te snel en dat dat ten koste ging van kwaliteit en verhalen. Rogue One was matig. Solo was onnodig The Force Awakens was a......"
Walt Disney bekent 'Star Wars' te hebben overhaast
"...In National Treasure ging die ook niet dood...."
Sean Bean wil niet langer personages spelen die doodgaan
"...Ik zie nog steeds niet hoe ze er een einde aan kunnen brengen. Ook zijn er niet veel dino's ontsnapt naar het wild dus kunnen de overheden makkelijk met grote getallen jagen op de ontsnapte dino's en ze uitroeien. Ik ben bang dat de laatste film ee......"
Korte film 'Jurassic World: Battle At Big Rock' nu te zien, fans razend enthousiast!

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.