Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...De film was rommelig. Langzaam met rare twists die totaal niet logisch waren. Ook werd een karakter in deel 1 opgebouwd als belangrijk en in dit deel was die karakter ineens niet belangrijk. ..."
Verschijning 'Fantastic Beasts 3' in gevaar?
"...7 minuten extra? Ze hadden er beter een half uur af kunnen halen. Deze film had geen focus en vooral een zeer rommelig verhaal. ..."
Blu-ray 'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' bevat extended edition
"...Tja die kunstmatige zoetstoffen die vroeger hadden waren zo slecht voor je..."
'Chris Pratt vast en bidt 21 dagen lang voor God'
"...Driedubbel post. Tip: niet op je mobiel reageren..."
Ook Jamie Oliver zou cameo hebben in 'Star Wars: Episode IX'

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.