Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Ik zit hier niet op te wachten. En ik heb zo'n idee dat dit wel weer eens de volgende mislukte reboot/remake flop kan gaan worden...."
Geplande 'Highlander'-reboot bevat veel meer onsterfelijken
"...Nou die films die al hebben gemaakt zijn nou niet echt goede reclame voor hun komische kwaliteiten. Laat Mel Brooks maar Spaceballs 2 maken. ..."
'Scary Movie'-makers gaan voor 'Star Wars'-spoof: Episode XXXIVE=MC2
"...Huh? Hij was toch weer terug als mens omdat de vloek was verbroken omdat zijn geliefde hem stond op te wachten na 10 jaar?! Dat hebben de makers zelf verklaard. ..."
Orlando Bloom terug als Will Turner op nieuwe foto 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'
"...Wat moet je nou met zo'n brief. Als mijnheer Bay vanaf deel 1 rekening had gehouden met de "geschiedenis" van de transformers had hij betere films gemaakt qua verhaal. Had hij van de dinobots geen schoothondjes gemaakt. Galvatron geen creatie van men......"
Michael Bay zegt vaarwel tegen 'Transformers' - of toch niet?
"...Ach ik zal wel weer naar de biosscoop worden gelokt om teleurgesteld de zaal weer te verlaten..."
Heldhaftige nieuwe beelden en synopsis 'Transformers: The Last Knight'!

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.