Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Voor mij bestaan alle Terminator films na deel 2 niet. De laatste twee heb ik geeneens meer de moeite genomen om ze te kijken. ..."
Alternatieve einde 'Terminator 2' was misschien beter geweest voor iedereen
"...Dit is nieuws? Dit is al jaren en jaren bekend. ..."
The Beatles probeerden een 'Lord of The Rings'-film te maken
"...Geen moeite met een donkere musketeer maar wel dat die wordt toegevoegd aan een verhaal waarin hij niet in voor komt alleen maar het inclusief te maken. ..."
Volledige cast en releasedatum voor nieuwe 'Three Musketeers'-films bekend
"...@centr1no Natuurlijk waren in het verleden de redenen heel twijfelachtig maar we slaan nu door. Het gaat erom wie die rol goed kan spelen. Vampieren worden toch ook niet gespeeld door vampieren ( en ja er bestaan mensen die zichzelf vampieren bescho......"
Eddie Redmayne heeft spijt van een van zijn beste rollen
"...De vraag is zijn er goede transgenders acteurs/actrices. Ten tweede sinds het begin der tijden werden rollen ingevuld door acteurs die deden alsof ze iets waren wat ze niet waren dat heet acteren. ..."
Eddie Redmayne heeft spijt van een van zijn beste rollen

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.