Darthmar Avatar

Darthmar

Laatste reviews

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980)

"...Wie zijn jullie om Star Wars overgewaardeerd te beschouwen? Blijkbaar vinden heel veel mensen deze films leuk en goed. Het verhaal is simpel ja maar..."

Battle of Midway(1976)

"...De slag om Midway was beslissend omdat de Amerikanen hier de Japanse vloot en vooral hun vliegdekschepen versloegen zodat de de Amerikaanse marine..."

Lethal Weapon(1987)

"...Geweldige "buddy-film" uit de jaren 80. Gewoon heerlijk vermaak met actie en humor. Heb zelf de special edition op DVD waarin de eerste actiescene met..."

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe(2005)

"...Ik heb de film ook gezien en inderdaad het is geen nagelbijter of een film met de aantrekkingskracht van Lord Of The Rings maar wat wil je! Het is..."

War of the Worlds(2005)

"...Genlock volgens jouw Ten tweede ken ik het boek ook zeer goed maar deze film lijkt nergens op het boek. Ja, ze hebben de uitgangspositie genomen..."

Laatste reacties

"...Was een redelijk film maar ze wilde teveel vertellen over Han. Ze hadden sommige dingen gewoon mysterieus moeten laten. Zoals de Kessel run. ..."
Han Solo-acteur leest media de les na afstraffen 'Solo: A Star Wars Story'
"...Zal het ook focussen op haar gedrag tegenover derden? ..."
Madonna bevestigt biopic over haar leven
"...Achteraf kijk je een koe in zijn reet. Beter om deze afwegingen van te voren maken...."
Oscarwinnaar betreurt werken met topregisseurs
"...Het is een film die niet iedereen trekt. Zelf ben ik geen fan van Nolan dus ik ga sowieso niet. Een paar filmkennissen zijn geweest en vonden de film verwarrend. De karakters plat en de hele film de moeite niet waard. Tja en in deze tijd moet je het......"
'Tenet' wordt mogelijk een pijnlijke flop voor Warner Bros.
"...En de oscar gaat naar de meeste waardeloze film die er is maar de cast /crew voldoet als enigste aan de 4 voorwaarden. ..."
Vanaf 2024 draait de Oscar voor 'beste film' om diversiteit

laatste ratings

watchlist

Darthmar heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.