Darthmar Avatar

Darthmar

reacties

  • Krijgsgevangen werden niet naar concentratiekampen gebracht. Maar de hoofdfiguur ontsnapte uit Dachau en werd vervolgens in een krijgsgevangenkamp ondergebracht omdat hij zich vermomde als Brits officier.

    als reactie op de film The Captive Heart

  • [quote=chuz]programma verandering. We krijgen de karate shit voorgeschoteld. Ik had zin in een goede film. DE KARATE KID.... is dit een soort grap ofzo. :([/quote] Ik wilde hem ook zien stond nog op mij "te kijken lijst". Baal als een stekker.

    als reactie op de film Hugo

  • [quote=Terminatrix]Gister was Two Towers, dit is Return of the King, maar zie indd nergens anders dat deze op tv komt helaas, mja anyway. Prachtige films natuurlijk, op alle vlakken. Enigste films waarvan ik denk dat als iemand ze niet goed vind, ik overweeg dat ze mentaal ziek zijn, haha.[/quote] Volgens mij werd Two Towers dinsdag uitgezonden en gister Return of the King. Het is verschoven wegens voetbal. Dit komt van de website van RTL7: RTL7Meer The Lord Of The Rings Come to Sméagol Return Of The King: woensdag 20:30 uur

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Return of the King

  • Deze film wordt vandaag, 21-08-2014, niet uitgezonden maar werd gister al uitgezonden. Wel bij blijven mensen van FT.

    als reactie op de film The Lord of the Rings: The Return of the King

  • [quote=Annefleur]Leuke film waar je vooral niet te veel bij na hoef te denken ;) blijf t einde toch wel enigzins zielig vinden![/quote] Er bestaat een alternatief einde waarin aan het einde een nieuwe klasgenote wordt voorgesteld.

    als reactie op de film Big

  • Star Wars blijft voor mij de OT: Dus gewoon Star Wars The Empire Strikes Back Return Of The Jedi Het enige wat ik eigenlijk goed vond aan de prequel trilogie waren de special effects en de lichtzwaardgevechten.

    als reactie op de film Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back

  • Wat een bagger film dit 1 rommeltje als het gaat om script.

    als reactie op de film The Whole Nine Yards

  • Ik ben denk 1 van de weinige mensen die echt geen bal aan deze film vindt. De film kon me niet bekoren en ik vond het einde zeer teleurstellend.

    als reactie op de film Gladiator

  • Vreemd deze film draait niet in Pathe. Ook vreemd dat deze film uit 2009 is en al op DVD verkrijgbaar.

    als reactie op de film The Disappearance of Alice Creed

  • Ik heb deze in de bios gezien maar ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden. Sommige stukken zijn geweldig maar hier en daar vond ik de film warrig.

    als reactie op de film Stardust

  • [quote=Le Bon]Je moet helemaal op het eind kijken nadat alle namen van acteurs en regiseurs zijn beeindigd.. Krijg je nog een scene!!!! Het schijnt te maken hebben met The Incredible Hulk!!! En ze Zeggen drm dat je eerst iron man moet kijken en dan de nieuwe Incredible Hulk!![/quote] Aan het eind van Iron Man (na de aftiteling) zit een scene mbt [spoiler] SHIELD en de Avengers programma [/spoiler]

    als reactie op de film Iron Man

  • [quote=McMurphy]Dit blijft echt mijn favo film allertijden, ga hem vanavond voor de zoveelste keer zien alleen wel op een dvd'tje, zonder geknipte scenes en reclameblokken van 10 minuten :r [rating 5][/quote] Gelijk heb je. Heb je ook nog de special edition? daar zitten wat extra scenes in.

    als reactie op de film Die Hard

  • [quote=HertogJan]Dan zou ik de films toch nog maar eens kijken. Ik houd er in ieder geval eerder een naar gevoel aan over. Tenzij jij [spoiler]het vermoorden van je broer en nooit eerlijk zijn over je gruwelijke baan tegenover je vrouw bijvoorbeeld[/spoiler] heerlijk vindt... Ik vind het leven uit de Godfather uiteindelijk even verheerlijkt worden als drugsgebruik in "Requiem for a Dream"...[/quote] Je spoiler zit pas in deel 2

    als reactie op de film The Godfather

  • Kan nou niet zeggen dat ik hiervoor reclame voor gezien hebt.

    als reactie op de film "Snuf de hond"

  • [quote=tjeef-o]pfff.. hieruit wordt nog eens duidelijk dat star wars een fanboy franchise is, want waarom maak fans zich druk dat hun film niet gekozen wordt als film van de dag? en daarom wordt Alien boven Star Wars gekozen... en terrecht!! Ridley Scott is een meester ipv George 'Chew Chew' Lucas[/quote] Alien = horror in space Star Wars = avontuur in space Dus zijn Star Wars en Alien totaal niet vergelijkbare films. Maakt mij niet uit welke film film van de dag is. Trouwens een beetje respect voor "fanboys" ik ken zat Alien-fans die naar elke film gaan, elke versie kopen en zelfs de poppetjes thuis hebben staan en zelfs meer alienpruleria bezitten dan menig Star Wars fan van Star Wars bezit.

    als reactie op de film Alien

  • [quote=shateandar]Kom nou, het is Marky Mark... daar alleen al krijgt de film al zeker 8 punten =) En Tim Burton, wat wil je nog meer[/quote] Ik hoop dat dit sarcastisch is bedoeld!

    als reactie op de film Planet of the Apes

  • [quote=AxeMan]Kom kom kinders, laten we het gezellig houden 8-) Feit: het FT cijfer daalt als een baksteen, en komt nu aan op een redelijk representatief cijfer i.m.o.[/quote] Na verloop van tijd komt er vanzelf een representatief cijfer zowel op FT als Rotten Tomatoes en IMDB. Daarnaast is je eigen mening natuurlijk het belangrijkst! Ik ga deze Indy zeker nog zien in de bios.

    als reactie op de film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

  • Vond aan deze film helemaal niks. Ik had zelfs de neiging om hem uit te zetten, wat ik in mijn film kijk geschiedenis tot nu toe 2 keer heb gedaan, maar diegene met wie ik keek wilde hem uitkijken dus ging ik maar drank, hapjes halen. beetje heen en weer lopen om de tijd te dooien.

    als reactie op de film A History of Violence

  • [quote=Loconut]Check deze link: [url=http://www.kubrick2001.com/]www.kubrick2001.com[/url] Voor een heeele duidelijke uitleg van de film. (Ik ben de film er ook meer door gaan waarderen).[/quote] Sorry maar ondanks deze uitleg vindt ik het nog steeds een matige film. Ik snap dat het wel past in de tijd (1968) waarin spiritualiteit belangrijk was. Maar ik heb deze film 1 keer gekeken en ik snapte hem wel (gedeeltelijk dan) maar toch vond het niks. Oh ja ik vond trouwens wel dat Mel Brooks de openings scene met die apen geweldig nadeed in History Of The World part 1!

    als reactie op de film 2001: A Space Odyssey

  • [quote=babba]Ik heb deze film na een half uur maar uitgezet, best wel een saaie film, gaat nergens over :}[/quote] Ik heb hem destijds niet uit gezet maar ik snapte al die ophef niet echt. Vond er namelijk niks aan.

    als reactie op de film The Big Lebowski

  • Geweldige soundtrack maar een matig verhaal

    als reactie op de film Elizabethtown

  • Blazzing Saddles, Spaceballs en History Of The World part 1 zijn mijn favoriete Mel Brooks films.

    als reactie op de film Dracula: Dead and Loving It

  • Ik vond hem destijds geweldig. Ik heb gehoord dat ze bezig zijn een deel 2 op poten te zetten.

    als reactie op de film Galaxy Quest

  • [quote=bloodhunter112]ik ben gek op star wars ik ga hem zeker kijken[/quote] Heb je hem dan nog niet op DVD ? :?

    als reactie op de film Star Wars: Episode IV - A New Hope

  • [quote=Thiver]Weet iemand hoe hoog het instaplevel is voor deze tv-productie? Dien je bekend te zijn met de gelijknamige serie (van dit decennium of van eerder)?[/quote] Het is een herstart vanaf het begin dus je hoeft niks te weten van de eerdere serie uit de jaren zeventig. Het is misschien zelfs beter van niet. Deze serie is wat harder en met meer drama dan het origineel. Ik haakte af na anderhalf seizoen maar misschien vindt jij het wel goed. Dat moet je zelf beoordelen. Leuk is wel de verwijziging naar de originele Cylons.

    als reactie op de film Battlestar Galactica

  • Hij is wel grappig veel van het zelfde als in deel 1. Maar een film die je gewoon kan kijken voor je plezier.

    als reactie op de film National Treasure: Book of Secrets

  • Niet bepaald origineel. Volgens mij heb ik al in de jaren tachtig of negentig een serie gezien met daarin aflevering waarin dit plot ook werd gebruikt. Ik weet niet meer of The Twiligh Zone was of WHo Is Afraid Of The Dark.

    als reactie op de film The Skeleton Key

  • Dit is geen film toch maar een miniserie?

    als reactie op de film Sense and Sensibility

  • [quote=meanrat]Opvallend dat hij maar een 6.6 krijgt. Vond het een enorm goede realistische film. En het einde is erg origineel. Misschien gewoon wel hoe het boek ook eindigt, maar toch. Voor een Hollywoodfilm hadden ze net zo goed een slap standaard patriotistisch einde kunnen maken. Dat is dus nu niet zo. Wel voelt het enigszins aan alsof je een kat in de zak krijgt, maar als je erover nadenkt...prima![/quote] Deze film eindigt net zoals het boek en net zoals de eerdere verfilming. Echt origineel is deze film niet.

    als reactie op de film War of the Worlds

  • Mischien zijn ze bang voor de reacties op de recensies van blockbusters. Bij Transformers liep de discussie hoog op.

    als reactie op de film National Treasure: Book of Secrets

  • [quote=Charlot85]Echt een geweldige film! Heb em ook nog ergens op video, opgenomen van tv! Inmiddels al heel vaak gezien.[/quote] Hij is ook op dvd verkijgbaar. Ik hem al jaren liggen en kijk hem minimaal toch 1 keer per jaar./

    als reactie op de film Ladyhawke

  • [quote=Tomshihan]beetje raar dat deze film nu wordt uitgezonden aangezien dit een film is die meer in de periode van mei juni thuis hoort... Ik ga hem toch kijken :P[/quote] Ik hem gewoon op DVD in origineel zwart-wit.

    als reactie op de film The Longest Day

  • [quote=kazin]Daar ben ik het niet mee eens want er zijn ook dingen weggehaald waa we juist wel wat aan gehad hebben of die de film hebben of zouden hebben verduidelijkt. Want bij saving private rian dropte ze geen para troepen boven de steden wat hier dus wel gebeurd.[/quote] Een tip: lees gewoon een boek over D-day voor dat je gaat oordelen. Officieel zouden de paratroopers worden gedropt in open velden buiten de dorpjes en steden maar door slecht zicht, angst van de piloten werden de paratroopers overal behalve op hun dropzone gedropt. Ondanks dat hebben vooral de Engelse para's hun taken met verve volbracht.

    als reactie op de film The Longest Day

  • [quote=Buzzer]Regie Debuut voor Hanks. Lekker vrolijke film, met een minder vrolijk einde. Verwacht dus geen Happy End ;) Lekker sfeertje in deze film met goede muziek. Beetje voorspelbaar maar zeker de moeite waard om te gaan kijken boven Beverly Hill Cop....[/quote] Volgens mij zat er wel een happy end aan?

    als reactie op de film That Thing You Do!

  • Prachtig gefilmd verhaal over de aanval. Maar de film wordt verknalt door een liefdes driehoek die me helemaal geen bal intresseerd!

    als reactie op de film Pearl Harbor